48

Анонимен

преди 2 години

Аууууу!Не Думай!

47

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог/ Едно време 90годишнити умираха от настинка, грип, пнеумония и разни други болести, но на никой журналист не му е пукало дори да пита или проверява,. Да не говорим за брейкинг нюз статийки ....но сега е друго.

46

епидемиолог

преди 2 години

Тъй тъй, много повече 90 годишни умират след ваксинация-ама тогава пишат че не е от ваксините а от старост. Най смешното е, че когато излязоха официални данни за починалите от Делта са предимно ваксинираните-с пъти повече от неваксинираните починали, фактчекърите излязоха с обяснението, че понеже повечто старци са ваксинирани- затуй са починали от старост. 90г жена е починала от ковит? Но ваксинирана с правилната ваксина, щеше да е починала от старост. Плащат ли ви или сте си така по рождение

45

Додо

преди 2 години

Едно е сигурно. Или се е споминала от Ковид, или не е!

44

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше се заразила с цели два щама, против които вълшебните ваксини са 1000% ефективни и абсолютно безвредни, сигурно щеше да живее до 180 години. А ако се беше хранила здравословно и беше спортувала, щеше като нищо да удари 360 години. Вервайте ми!

43

Анонимен

преди 2 години

Тук на тези години никой не им обръща внимание. Докторите като чуят такава цифра и веднага започват да казват- е вие какво искате на тези години или ние няма да доживеем такава възраст, но не и сериозно да погледнат на човека. Ако могат по пътека да вземат пари предлагат операция и ако издържи, издържи. По света не е така, там са особено внимателни и загрижени.

42

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Издевателства с паметта на един човек. С кой тест установихте тази комбинация?

41

Анонимен

преди 2 години

Ако беше ваксинирана, щяхте да крещине в хор, че е от ваксината . Но тя не е била ваксинирана, и е била болна едновременно от два вида ковид. Но не , няма вирус, от старост е умряла. Ха ха

40

хм

преди 2 години

в България не се достига тази възраст, так че не бойте се.

39

Свети Боц

преди 2 години

Ако беше се боцнала, щеше да си умре от старост, а сега - от ковидиагноза

38

До 37

преди 2 години

Защо ли лекарите не те питат теб от какво е починала жената, а се занимават да я изследват, вкл. и тази сатурация.

37

Анонимен

преди 2 години

Израел, както и Северна Корея и Китай, имат отлични графики. Виж, резултатите само те си знаят. И не ги казват, ако им противоречат на партийната линия за пропаганда.

36

Анонимен

преди 2 години

Погледни графиката за Израел преди да говориш небивалици. Отличен резултат имат!

35

Анонимен

преди 2 години

заразена през март тоест преди цели 4 месеца,а невили идва на акъла че може да е умряла от старост на 90г?

34

Анонимен

преди 2 години

На 90 е още млада. Можеше и до 100 да изкара при определени грижи от държавата.

33

Анонимен

преди 2 години

До Д-р Коронис Кауза - е къде ще излезе? По абсолютно подкупените медии ли? Примерно телевизия ББС където казаха че няма да коментират мнения срещу ваксите, дори ако са верни?? Или в напълно цензурираните и продадени фесбук, ютуб, туитър,? Един от създателите на mRNA технологията бе заличен от уикипедия и друки подобни, понеже се изказа против Великата Свещена Ваксина. Играта е много голяма.

32

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

РНК ваксината вкарва образец на спайк протеина (шипът) на вируса, за да "запознае" имунната система със структурата му. Всяка една мутация на спайк протеина обаче води до неефективност на ваксината, което най-ясно се вижда в ситуация на Израел и Великобритания. При естествено преболедувалите имунната система има информация за цялата структура на вируса, която за разлика от спайк протеина мутира много по-трудно. Няма ли някой честен и обективен учен, който да излезе и най-накрая да каже истината?

31

Анонимен

преди 2 години

Сега ако напишете и за мистерията с четиримата починали пилоти на Бритиш Еъруейс. Освен и те да са хванали два "щама" едновременно, хехе, друго обяснение не е възможно да се напише.

30

Чели-недочели

преди 2 години

Пълни глупости! Успех на тоз "учен" дето има да доказва, че можеш да се заразиш от два щама едновременно. Мога да му дам тема за дисертация - може ли човек да има двама биологични бащи едновременно?

29

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам колко наивни хора има!!! Вирусът е един и същ! Как може да говорят, че е заразена с два отделни щама, все едно това са два различни вируса!?