10

Една

преди 2 години

Аз съм на 70 г и работя.Трудно ми е, но без пари е по- зле. Е, не работя в БГ..

9

Анонимен

преди 2 години

У нас има абсолютно некадърно направена система за пенсиониране. Има всякакви случай и даже парадокси, като гимнастичките дето са пенсионерки на по 25-30г. Пълно е с бивши военни, които са пенсионери от към 48-50г нагоре. А има хора с по 40г стаж и крайно ниски пенсии, дето не им стигат за ток и сметки. Според мен трябва всички тези неща да се изчистят малко по малко и да се въведе проста и ясна система, където всеки да си прави сметката, като внася, да знае колко и как би получавал.

8

Гиб Мелсън

преди 2 години

Новото правителство което и да е то трябва да прекъсне извращенията на Винету на държавна работа да работят пенсионери. Пенсионерите трябва да имат право да работят само на частно. Не може и тако и вако. Така ще има повече работа за младите, по-малко млади хора ще напуснат страната, населението няма да се топи така бързо и съответно ще има повече пари в хазната, а когато има повече пари в хазната и за пенсионерите ще има по-големи пенсии.

7

Хахаха

преди 2 години

По-големи измишльотини не съм чел. Никой не взима на работа мъже над 40 и жени над 35 години. Като минеш тази възраст оставаш трайно безработен.

6

анализатор

преди 2 години

А какмо да кажем за рабетещите пенсионери в МВР,МНО,съд,прокуратура,агенции-въобще в бюджетната сфера.Там и да ги гониш,не мърдат.Не говорете за работещите беди-в производството.Намразил съм пенсионерите заради лапачите в бюджетните ведомство.Неднага вън-или пенсия,или заплата.В бюджетната сфера/където ние плащаме/,да се забрани, и заплата, и пенсия.Това е кражба от нашия джоб.

5

Анонимен

преди 2 години

Трудът краси човека.

4

Анонимен

преди 2 години

Намърдали са се пенсионери на наи благите места и требе да умре некои та да се освободи одат там за да се наспат

3

Анонимен

преди 2 години

Хубаво беше през соца, пенсионери на по 54-5 ама нещо недомислена беше системата и се издъни.

2

Анонимен

преди 2 години

В държавата на РР е така!

1

Анонимен

преди 2 години

Промяната на кЪyня е факт