38

До а да питам

преди 2 години

То и като имаш "позитивен" тест за короната пак може от друга да боледуваш но със сигурност ще си умрял от ковида за статистиката.

37

Анонимен

преди 2 години

Пациентът се възстановявал достатъчно бързо след стандартно лечение... Кой ще ми плати това така наречено стандартно лечение? Само не ме убеждавайте, че бялата мафия не иска пари за каквото й се присъни.

36

Анонимен

преди 2 години

Написах и исчезна всиако.

35

а да питам

преди 2 години

тези две сърдечни заболявания с каква честота се проявяват нормалнио. Това че имаш ваксини не означава че не може от друго да боледуваш

34

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не са създадени набързо. Много добре са знаели какво и защо са създавали, гадовете.

33

до 21

преди 2 години

бла бла измишльотини, той съседа то се отчита как е здравословно

32

До 12

преди 2 години

Аз парацетамол не ползвам, както и аналгин, аспирин и други. Месото поне е вкусно ваксините вкусни ли са, че гледам ми ги препоръчваш?

31

Иван

преди 2 години

Така като гледам числата, ми изглеждат като обичайната бройка със или без ваксина.

30

защо

преди 2 години

0.00018% Колко % са миокардитите и перикардитите при хора без ваксинация? Препечатвайте! Ваксинацията ще буксува, но зимата идва!!

29

Анонимен

преди 2 години

До 27 -и *** да почакаш, и още да почакаш, и после още много дълги години да чакаш. Понеже за година и половина се зарази 2% от населението на земята, а при възраст под 60 години смъртността е по-малко от 0.05% и намалява, колкото по-млад е антиваксъра. Още на втория ти, най-много трети бустершот ще те надживеем...

28

Чичко

преди 2 години

Не се косете. Ще минат достатъчно вълни докато и най-празната кратуна се напълни поне малко. Ще уврат бая мозъци.

27

Анонимен

преди 2 години

колко пропадна народа - има толкова много антиваксъри. колкото и да умират от ковид - акъла им няма да дойде.

26

Анонимен

преди 2 години

до 24... Умствено-увредени промити мозъци... Ковида е нищожно смъртоносен, нормално заразен грип... За 19 месеца още ли не разбрахте? Има една библиотека данни... Само по ТВ не го съобщават, защо ли

25

Анонимен

преди 2 години

177 милиона доста сериозно тестово поле, за сравнение българските лекарства ние произвеждаме доста качествени лекарства, максималното тестово поле ни е 7 милиона просто толкова сме българите , а за чужбина не ни дават пазара по политически причини нашите политици са отстъпчиви за разлика от политиците на другите държави които също искат да продават лекарства.

24

Анонимен

преди 2 години

Суеверни антиваксъри. Ковида е смъртоносен.

23

Анонимен

преди 2 години

Абе щом щатите дадоха назад за трета доза....

22

Евроатлантик

преди 2 години

Кой му пука трябва да се боцкате на година не 2 пъти ,а поне още толкова.

21

Анонимен

преди 2 години

Е как пък се случи, че от 145 аз познавам двама? Единият ми е съсед, получи миокардит, след 2 седмици тромбоза и му сложиха стент.

20

Лесна работа

преди 2 години

Протичането на миокардита е различно. В леките случаи оздравяването настъпва след няколко седмици, а в тежките минават месеци. Трудоспособността при миокардите е напълно загубена. Болните трябва да си почиват дори и 2-3 месеца след оздравяването. След острата фаза на възпалението, някои пациенти развиват хронична сърдечна недостатъчност заради увреден сърдечен мускул. Хора, страдали от миокардит, са с повишен риск от развитието на внезапно и потенциално смъртоносно сърдечно-ритъмно нарушение.

19

ВАЕРС

преди 2 години

О да много са рядки тези усложнения...отворете vaers за US и вижте сами, като се спекулира, че се докладват само 1% от неблагоприятните ефекти. До сега страничните ефекти и увреждания за по-малко от година в щатите само тези, който са докладвани са колкото страничните ефекти от всички други ваксини взети заедно за последните 15 години.