34

някой

преди 2 години

Кой *** даде идеята тези големи стикери да се лепят зад огледалотосигурно никога не е виждал нова кола - зад огледало има блок с всевъзможни датчиции за стикера остава место под огледало в центъра на предното стъкло!!!!!!!!!!!!!Препоръчвам следващия стикер да е поне А4 формат и да се лепи в ляво на стъклото точно срещу шьофора

33

Анонимен

преди 2 години

Да се родиш българин означава, че си се родил на място, където има специална организация за гавра с населението! От раждане до гроб! Просто много кофти късмет.

32

Гацо Бацо до 29

преди 2 години

въобще не става въпрос за нов автомобил ,автомобил произведен след 2002 г !!!

31

Анонимен

преди 2 години

Добре, а който вече е минал технически преди въвеждането на сткикера?

30

Наглост без край

преди 2 години

Заграбиха ви морето а сега и в градовете няма да се пречкате на правоимащите. Очевидно мат'рял с такова ниско качество става само да обслужва "бизнеса" на милиционерите. И нека тия с по-новите возила не се кефят, защото катализатор се краде за секунди, а тоя бизнес от години се покровителства от същите тия милиционери.

29

Ф20

преди 2 години

Този пенсионер защо е на държавна работа ?

28

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от бедност и жълти сттинки и затова Не ме е страх от вируси

27

Анонимен

преди 2 години

Утре за какво да гласивам :( за поскъпване на Техн.Преглед ли за въвеждане на Еврото ли и от там цени х2 , а заплата х 1 ....и още и още .....не съм съгласен със нищо и лично ще пропусна гласуването !

26

Анонимен

преди 2 години

Държавата постоянно си намира повод да ми вади душата със нови и нови поводи да отръска джоба ми, а инак се е загрижила за здравето ми със ваксини ....истински вирус е да бъда турист по неволя из магазините за хранителни стоки ....

25

до 28

преди 2 години

Това казвам и аз политиката на държавата е щом имаш пари да купуваш нов автомобил ,значи може да ти вземат повече данък.Дори и ел кола да имаш ,това не ти намалява данъците.Идеята за категориите си е европейска , но идеята за формиране на данъците е чисто нашенска и тя си е по балкански начин а не европейски.Така че в това отношение не гледай европейците.

24

Гацо Бацо до 27

преди 2 години

Май не се изразих правилно...по год.автомобила ми отговаря на Евро 4,но в КАТ не ми е отразено,макар,че имат таблица.Натоварват ме с 8 лв .данък.Сега със стикера ще ме принудят да плащам още.но първото няма да променят и ще си прибират паричките.Няма по-голям рекитъор от държавата

23

до 26

преди 2 години

До Гацо БацоЩе имаш допълнителна данък както се полага за чисто нов автомобил 20 % ДДС ,иначе в талона си пише че е електрически автомобил , а за безплатно паркиране в зелени и сини зони трябва да си изкараш допълнително разрешително което е годишно и за региона и се плаща еднократно.Но държавата няма да ти даде субсидия за това както е в другите държави.Надявам се да съм ти бил полезен.

22

Гацо Бацо

преди 2 години

За един приятел питам .Ако ми дадат най--високата ек. категория ,ще ми намалят ли данъка ,където КАТ не са ми отразили в талона екол.категория .?

21

Анонимен

преди 2 години

До ГЕРБТе за това герб си отива,щото сте кухи тикви.

20

ГЕРБ

преди 2 години

Блогадерете на шайката на Радев

19

Анонимен

преди 2 години

Ми на тези технически прегледи да се спират от движение колите който са големи замърсители на въздуха.Иначе кво като му лепнат евро-2,този автомобил пак се движи и си замърсява по същият начин както и без стикер!Явно цялата работа е да се съберат едни пари в хазната.Всичко друго е вятър и мъгла.Пак герберастка работа.

18

Истината

преди 2 години

Колко *** трябва да си за да си мислиш, че на мен ми се кара стара издухана кола. Че и глупави стикери и високи данъци ще ми слагат. Ами вдигнете ми достатъчно заплатата и аз ще карам нова кола.

17

Елемаг

преди 2 години

Споко гайс :) Както всичко измислено от ГРОБ и това ще е провал.Първо дори и да сте в категорията,как отивайки в друг град ще знаете за този ден,че имате забрана за някой централен район.Да не сте длъжни за всеки град за деня да знаете я?Всичко е за едни пари.Не забравяйте,как ако не бяха паднали ГРОб ви чакаха паспортиза сградите.Е,оказа се,че няма проблем и без паспорти!!И това е идея,която просто няма реализация.От сега ще гледам кмет как заръчва ,да се спират коли във сряда ,да речем :)

16

От 12.07...

преди 2 години

Нищо ново и пак старите дизели пушещи и пак стария фиктивен преглед, под камери иначе. После като ги настъпва ЕС, че няма ефективност? Ще се плюят едни други и ще прехвърлят вина. Кога ще има контрол?

15

djcjrn

преди 2 години

Новите "еко...какво"? Може би "еколепенки""