45

Анонимен

преди 2 години

Бойко си прави агитацията и в деня за размисъл. Трябва да се лъже до последно. Пак в нарушение.

44

Анонимен

преди 2 години

СТАНЕ ЛИ НАПЕЧЕНО,"КОМУНИСТИТЕ" ВАДЯТ МИТА ЗА КОМУНИСТИТЕ,РОДЕН ПО ВРЕМЕ НА ПАРИЖКАТА КОМУНА.КОМУНИСТИ НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА,ЗАЩОТО ТАКАВА Е ЧОВЕШКАТА ПРИРОДА.РАВЕНСТВО,БРАТСТВО...ФАНТАЗИИ.

43

Анонимен

преди 2 години

Няма такъв компот, отиваме на заден ход, в самолета няма пилот, в парламента влиза октопод, чалга музика и белот, изхода се обърна на вход, няма такъв изродски вот, слави е на coрoc робот.

42

Анонимен

преди 2 години

За когото и да гласувате напрактика избирате или Бойко Борисов или Румен Радев!

41

гл. Секретар

преди 2 години

Резултатите от машините ги попълвам Аз в протокол без контрол.

40

ЦИК отново се изложи

преди 2 години

Взели решение да има видео наблюдение при броенето на бюлетините! Нали машинното гласуване е задължително! ДА НЕ БИ ДА СА РАЗРЕШИЛИ ДА СЕ БРОЯТ ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ ОТ МАШИНИТЕ!Преди да гласувате проверете хеш кода на машината и сравнете дали съвпада с този на хартиения отрязък от машината!

39

итн , имв , бсп

преди 2 години

ше гласувате как ви кажем .

38

USA

преди 2 години

У ТИКВАТА НЕМА РАЗМИСЪЛ !

37

USA

преди 2 години

У НЕДЕЛЯ АСФАЛТИРАТ ГЕРБ !

36

Анонимен

преди 2 години

Другари, необразовани и неграмотни, не разбрахте ли, че никаква партия не може да ви даде пари без да ги заработите. Каквото и да пишете и както и да злобеете ви чака дълги години мизерия. Разбирам, че не ви се иска , но това ви чака. Това е истината, а не захаросаните приказки на др. Нинова .

35

Чичо

преди 2 години

Кой къде ще гласува е без значение - машините нали ги препрограмираха, та 2/3 от гласовете ще ходят към ГЕРБ, пък вие будалите си мислете, че гласувате за някой друг...

34

Гиб Мелсън

преди 2 години

Утре гласувам в седем и дим да ме няма. Стягам багажа и дим да ме няма. На обед вече ще се пека на морето. Всеки българин трябва да гласува.

33

Анонимен

преди 2 години

Нали машините бяха без връзка? Как ще се помага дистанционно? Лъсна поредната лъжа!

32

АнонимеН

преди 2 години

До 32Не/ НЕ СМЕ ПО *** ОТ ТЕБЕ КОМУНИСТЕ :D

31

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова има да мислиш? Не виждате ли че съсипват България и ни унищожават като на война. От както сме влезли в ЕС намаляхме с 2 милиона. 2007 си бяхме най бедните и сега пак сме най бедните. За толкова години нищо не се промени към по добро. Нашето членство в ЕС е зигодно само за големтие държави защото това е още един пазар за тях където да си пробутват второкачествената продукция. Ние не можем да се конкураме с тях. Те просто ни съсипаха с внос. Българските предпримачи се отказаха.

30

Да

преди 2 години

До Не: Днес е време за размисъл. Помисли, може да ти дойде друг акъл.

29

Не

преди 2 години

Слави е поредната евроатлантическа ***! Затова няма да гласувам за него. Защото е *** и иска да продължи политиките на досегашните. Още да се набутваме в ЕС и евроатлантическите ценности. Освен това мрязя чалга и всичко свързно с нея. Слави и Бойко са един дол дренки. До вчера бяха приятели. Сега са се "скарали" щото Бойко много лаком не искал да даде от баницата на Слави. Слави останал гладен и се овълчил та си направил собствена партия. А вие сега гласувате за него. Тъпо, тъпо....

28

Нали се сещате

преди 2 години

Нали се сещате, че за който и да гласувате, винаги ще живеете в отвратителна страна с изключително неблагополучно население, чудовищни елити и алчни политически партии които ще лъжат, че изразяват интересите на народа. Всичко ще бъде чудовищно лошо, и в тази чудовищно лоша среда ще бъдете принудени да живеете, защото скоро извън България няма да ви пускат да живеете, както направи Англия, а отдавна се говори за ЕС на две скорости.

27

АПЕЛ

преди 2 години

Пичове и Пички , гласувайте Утре, НЕ Днес - всеки има глава на раменете и мисли за КОЙ ще гласува . Не пишете глупости за Партии и как ще гласувате , не МЕ интересува .Проблема е КУПЕНИЯ ВОТ - ромите , държавните служители и частните фирми свързани със старта власт ще гласуват за една партия . Ако не попадате в тази категория имате свободата на Избор - глаувайте за който ви е на сърцето .

26

Анонимен

преди 2 години

Не сакам да съм добре, ама на Нане да му е зле. Това е най точното определение за нашите т.н. избиратели. Всичко е нагласено в софтуера на машините и каквото и да гласувате все тая. Просто необразованите и прости Българи ще мизеруват още дълги години.