40

ЦИНИК

преди 2 години

Ич не ми пука. Иаам едине и пиене баре за две годин напред.У наше селу никой не носеше и не носи ни маски ни каски,и никой съ не разболя.Жулим ракия 55 градуса и идем чесън.Ко ще дъ стаа !

39

Анонимен

преди 2 години

През ноември едни роднини се изпазаразиха, почина една братовчедка, трима го изкараха много тежко, останалите не толкова тежко. През март от вируса почин един съсед и жената на един колега и само за един знам, че го изкара много тежко, макар че останалите дълго време казват, че все още не са се възстановили на 100%, а го изкараха леко

38

???

преди 2 години

Ясно е, че ще има нова вълна в България. Въпросът е кога ще започне, докъде ще стигне и какви ще са последствията. Много е вероятно регистрираните починали да са хиляди, а реално да са десетки хиляди, както при вълните в края на миналата година и тази с пик през февруари март тази година.

37

Ха-ха-ха

преди 2 години

Със сигурност ще има нова грипна вълна, умнико!

36

откровен мухлю

преди 2 години

Страх ме е вече! Треперят ми матринките като чета тези научни статии. И от обикновените грипове ме бе страх, щото много народ измря от тях. . Но гриповете поне изчезнаха. Никога не съм си бил от предните калпави грип ваксини, но от тая вълшебната, ще си забия с кеф. Кажете ми само къде са пунктовете за ваксиниране. И къде е безплатно и раздават кебапчета и бира пък некое евро.И дежата ще набонцкам! Щото само с една бира не минавам.

35

О хо хо

преди 2 години

Имам близка, която се ваксинира против грип и против ковид - двукратно, от три дни е с температура 39 С и с 2 антибиотика.

34

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност, ама друг път! Ако мислехте че ще има нова вълна със сигурност, защо закрихте ковид отделенията? Защо освободихте лекарите и сестрите, които тъкмо се бяха обучили как да се справят с ковида? Значи или не вярвате, че ще има нова вълна, или искате да избиете населението и да го оставите да умира на стълбите! Кое от двете е?

33

Анонимен

преди 2 години

Като чуя думата Експерт..вече ми се драйфа...аман от експерти,доценти,академици и платени ***..от каде излезе толкова капацитет тук..колкото повече ги набивате тези ваксини в главите на хората,толкова повече хората се отвращават..много се загрижихте за хората..чак пари взехте да им предлагате..и майките ще си продадете за пари..

32

Извод

преди 2 години

Щом вирусът е направен, значи и лечението е направено. Въпросът е какви са плановете и кога ще "открият" лечението за пред света!!!!!!!

31

Сата НАТО

преди 2 години

Нищо не може да се направи, докато има критична маса тьпигьози, които повтарят глупостите за ковида и се надяват на камиони с трупове.

30

Голяма степен

преди 2 години

От Вълните печелят и лекарите от парите , които им наливат без да са работили !

29

Анонимен

преди 2 години

Обратното - този е новото тъпие.

28

Анонимен

преди 2 години

Тоя ли е новото им острие?

27

Ди

преди 2 години

Браво! Откри топлата вода!

26

Анонимен

преди 2 години

Ох поредния пенсионер със знания за Ковид! Ще оцелеем! Нека ваксините си представят светлото бъдеще на 6 месеца бустер! Ако не развият алергии към *** дето ги бодат ще са късметлии.

25

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Днес статистиката показва 16 области в страната без ни един нов случай на вируса, обаче тия по инерция ни плашат с поредната вълна. Абе айсиктир бе!

24

Ели

преди 2 години

Мутира заради ваксините...

23

Анонимен

преди 2 години

Коронавирусът бил НАПРАВЕН ?? От кого е направен бе, бай Експерте? Лелелееее и тоя говори с кораба-майка, после защо хората не им вЕрват и не искат да се ваксинират. То само идииииоти излизат да агитират за ваксините.

22

Шаши

преди 2 години

Колко професори има в България? Никнат като гъби. И само глупости плямпат.

21

До 27

преди 2 години

Не лъжи, няма лекар, който да се изразява така. Психопати сте!