167

иначе казано

преди 2 години

Не чакайте увеличение на пенсиите.

166

Митев

преди 2 години

Ами спрете да крадете де! Барабар с Началника ви РР!

165

до ОБЯВА В

преди 2 години

***

164

Анонимен

преди 2 години

До СловянинАма, той ББ не е вече на власт, да не се окаже сега, че тези фирми са приближени до РР.

163

Румен Пликов

преди 2 години

А Пламен Узунов с четирите крака носи пликове в президентството.

162

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ не крадат. Те грабят с двете ръце

161

Недоразбрал

преди 2 години

Василчо,ако английският ти и дипломката ти са същите кат на дрогаря ти Петков,жална и майка на таз дръжавка с толкоз крадци и туфлеци начело с руския аватар Фигурант номер едно и шофьор на аероплани!!

160

Словянин

преди 2 години

В Българско най-големият крадец не са българи, а западните банки и корпорации. В повечето случаи те крадат "законно", както приближените до ББ български фирми. Съотношението на кражбите е обаче 10:1 в полза на Запада, който 5 века е крадял и мачкал света. Добре че са Русия и Китай, а и много други вече, които спряха грабежа. Само ние сме пример за продажници на народа си.

159

само питам

преди 2 години

За стотен път ограмотяване на паганското население на християнската държава България!Изразът в Библията е, По плодовете ще ги познаете!Бере ли се грозде от червено БКП/БСП тръне или берат ли се смокини от червени 100 годишни репеи!!,край на цитата!!

158

Анонимен

преди 2 години

Тия празни приказки , да се спрат кражбите вече ги слушаме над 30 години и всяко следващо правителство краде повече от предишното .

157

Анонимен

преди 2 години

КАБИНЕТА В КОЙТО УЧАСТВА ТОЗИ МИНИСТЪР Е НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НА ПРЕЗИДЕНТА

156

Гост

преди 2 години

Дреме ми за Черепа точно толкова ,колкото на него му дреме за мен!

155

Анонимен

преди 2 години

Целта да управляваш е да вършиш нещо,а не да констатираш!Не необходимо да си завършил в Харвард и бабичка с основно образование ще ти каже,че се краде и се управлява не ефективно.

154

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами спрете ги кражбите, престанете да бъркате в кюпа който друг е пълнил, а Вие само го изпразвате..Ревяхте че хазната е празна, а сега се оказа че има пари за всичко, само че тези пари ще секнат щото със Шоуто на каналето и "Народния съд" на Сестрите галеви хазната няма как да се напълни, нито пък с гумените лодки на тюлените от Росенец..Купихте машините на Мадуро с народни пари, за да фалшифицирате изборите, а после ше трябва да се погрижите и за масрафа на фигуранта и преЦедентските му избори

153

Неразбрал

преди 2 години

Като чета коментарите имам чувството,че самите те са с основно образование ,не знаят езици и ще избирате зетьове.Това, какво образование и език знае някой, си е за него и не означава, че ще ми повиши стандарта За това се казва,, по делата ще ги познаете !А делата им са да си разчистят местенцето(министерския пост)

152

митко

преди 2 години

Кражбите трябва не само да се спрат,но и главният крадец Боко Тиквата трябва да отиде при бай Ставри.България има крещяща нужда от справедливост.

151

Анонимен

преди 2 години

Такива хора трябват млади, енергични, образовани.... Интелигентните хора у нас вече трудно се приемат. Визирам коментарите. Друго си е да застанат пред медиите недодялани с купени дипломи и да замазват с неразбираеми цифри кражбите си. И немските вестници вече отразяват жалкото манипулиране на гласове.

150

Анонимен

преди 2 години

Ако се спрат кражбите, ще има пари за всичко!!! България ще се превърне в европейска държава. Най-после и хората да усетим, че сме В Европа. Да се спрат кражбите! Навсякъде по света има "отклоняване" на средства към лични облаги. Но тук е нещо страшно.

149

CAT

преди 2 години

Аз искам този човек да продължи да бъде министър. Другият икономист също.

148

Анонимен

преди 2 години

Ако се спрат кражбите...? Ами спрете да крадете бе Василев! Гешев, защо не го е арестувал тоя на снимката?