187

бай шиле

преди 2 години

Да те питам ,какво ти откраднаха на теб- къщата ли ти вьеха, апартамента ли ,колата ли или заплатата ,която взимаш в някоя фирма/ако работиш/,или ти взеха жената -кажи какво?

186

аз

преди 2 години

Явно и ти си от излъганите,които вярват на всяка дума на ченгето и имотен крал бойко рашков.Видя ли поне едно нещо казано от него да се потвърди с факти и документи за да е истина .Всичко е само кьорфишеци за да се направи на интересен и главатар.

185

фактите

преди 2 години

Това не са кражби, а щедро раздавани наши пари, за да се връщат обратно определени проценти при точно определени държавни мъжища..

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.194 Може би е по-добре: who knows what the future may hold for him...

183

Анонимен

преди 2 години

Мин.Василев, спирането на кражбите зависи от вас, не от нас. И имайте предвид, че за ББ ще гласува 430-хилядна държавна и общинска администрация.

182

Анонимен

преди 2 години

Може да съм стара, но ми е убидно мова министърче-еднодневка още с млеко около устата, да ми вика "пeнcия".Все едно да му викам Чиполино, но съм възпитана и не си го и помислям.

181

дядо Петко

преди 2 години

И тъй като кражбите няма никога да спрат, ясно е, че никакво увеличение на пенсиите няма и да има. Въпреки красивите обещания.

180

Анонимен

преди 2 години

Кога ще публикуват списъка с корумпирани политици и магистрати и тайните им офшорни сметки? Бойко Рашков обеща пред Сашо Диков това да стане днес на 9 юли! Пак ви излъгаха! Докога ! ? Пробутаха ви пушилки пиар акции и долнопробно панаирджийско чалгаджийско шоу вместо Истината! Докога?

179

Кимо

преди 2 години

АКО- баба ми беше мъжка,щеше да има дръжка

178

Анонимен

преди 2 години

Мдам, както направи БСП в годините на управление, нали? Oh wait

177

Анонимен

преди 2 години

колко проост народ останахме, дали ще имаме сили да си запазим държавата.

176

Анонимен

преди 2 години

Няма как да се спрАт кражбите в България,като мнозинството е готово на всичко да краде.Аз смятам,че мнозинството в България си заслужава съдбата.Тези които не заслужават това отношение и крадене отдавана са напуснали страната.Ние сме нещастници и не заслужаваме нищо по-добро.

175

Анонимен

преди 2 години

Поредната долна манипулация от немигащия, беза да му мигно окото ви внуши, че ако не гласувате за една партия, то ще ви увеличат пенсиите, а иначе няма да ви ги увеличат.Мога да ви успокоя, че това е напълно невярно твърдение и е пуснато единствено с цел да гласувате против някого.

174

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо май много си повярва чак пенсийте взе да увеличава бря бря след сто години може да са стигнали четиристотин лева евентуално.

173

Анонимен

преди 2 години

народа става все по-невеж, суеверен и нерелигиозен. вече се вижда края на съществуването му.

172

Ако ГЕРБкрадяха

преди 2 години

До Анонименнямаше да има увеличение на пенсиите до сега. А когато *** бяха на власт спомняте ли си да е имало такова? Прости ми ,прости народе, стой си беден и чакай увеличение на кукуво лято от тук нататък, щом продължаваш да чакаш комунисти и чалгаджии да те управляват! Ще слушате обещания от сутрин до вечер ще гледате на снимки имотите на крадливите Рашковци, Радевци, Курнелки и т.н.

171

Анонимен

преди 2 години

Аз искам и считам, че и други ще ме подкрепят пенсиите да се преизчислят съгласно трудоният стаж с база поне 2018г. Тези 14 или 17 % е нереално и е нещо като уравновиловка. При пенсия н-р за вишист 600лв. пенсионирал се преди 10 години средно около 600 лв. - 17% са стотина лева - т.е нищо и като се спрат 50 лв. = отново бедни пенсионери.Преизчислете ги, това заслужават пенсионерите, не подаяния.

170

Магунго

преди 2 години

То беше ясно че досега еднолично управляваше бойко тиквата и подставените му лица си разиграваха конете, а министрите са само за параван.

169

Маринков

преди 2 години

Тиквата дойде със заканата да опандизи крадците, но се превърна в един от тях.

168

Анонимен

преди 2 години

ако върнем комунизма, ще има за всички парички.