22

Анонимен

преди 2 години

Това ще е като сертификат за качество за ЕЗ с държава в койо МРЗ е 300 евро. :-) Минимална пенсия 100 евро. :-)

21

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Работодателите са най-печеливши от членството в еврогейзоната просто защото рекордната евроатлантическа инфлация ще им дава дефакто безплатен труд от техните роби , а баламурниците ще си мислят, че са забогатели като петел намерил дрyнкулка на бунището... Еврогейзоната е мечтата на глобалистите, при която няма да притежавате абсолютно нищо и ще сте щастливи, затова усмихнете се широко и се подгответе да ми подновят ушната марка и кажете едно хубаво бееееееееееееееееееееееееееееееее.

20

Бау

преди 2 години

100% ще има скок. Българският търговец е тарикат на дребно.

19

Анонимен

преди 2 години

Не е верно, че левът е умрял.Левът само временно е вързан за еврото.

18

Анонимен

преди 2 години

Дания също не е в ЕЗ понеже не са особено умни.

17

Анонимен

преди 2 години

Не е евро, а рубли, с тия машини радев там ще ви закара, щото ви е толкова акъла.

16

Анонимен

преди 2 години

Нито ще забогатеем, нито ще обеднеем. Просто търговията ще върви по-леко и хората по-лесно ще могат да сравняват какво е да си лекар за 500-600 евро в България и да си такъв за 2000 евро в Германия или Франция. Най-ощетени ще са работодателите, защото искат не искат ще трябва да плащат по-големи заплати.

15

Анонимен

преди 2 години

Първо приравняване на заплатите с европейските и тогава еврото. Щото така ще стане 150 евро пенсията на възрастните хора работили 40 години за тази неблагодарна България. Хората на минимална заплата ще станат на 320 евро заплата... което е абсурдно при наличието на над 1000 евро заплата дори при най- ниско платените в Испания, а по 3000 или 4000 евро за Германия. За Франция изобщо не искам да коментирам.Имам братовчед там от 25г. живее.Заплатите им са така устроени, че 1/3 остава за развлечения

14

Kor

преди 2 години

От познатите, до които съм се допитал - около 25 човека - никой не иска еврото. Къде са тези "вотри" хора дето го искат?

13

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Това е изключително ниска подкрепа за еврото и значи, че българите са против еврозоната... Еврото е пълен провал, за почти 21 години съществуване то се е обезценило с 90%, а това е много бърза девалвация даже от тази на съветската рубла по времето на брежнев... ес днес е като двойник на ссср в последните години на неговото съществуване...

12

Анонимен

преди 2 години

Цените ще се вдигнат при всички случаи. Ако не минем към евро, най-вероятно ще се вдигнат повече.

11

Анонимен

преди 2 години

Ползи 80 процента вреди 20...Някой се опитва да психяса хората.Минал съм го този период в чужбина...нещата никак не са толкова страшни както се опитват някой да ги изкарат.Все пак не можем да сравним лев и английска лира..

10

Тъпанар

преди 2 години

След смяната, не само че няма да обеднеем, а дори и ще забогатеем! Давам пример - хляб средна категория сега струва 1,5 лв. След смяната ще струва само 1 евро, айде 1,1-1,2 евро. Яко!

9

Focused

преди 2 години

Все тая. Ние отдавна нямаме независима причина политика (от времето на борда 97-***). Левът беше функция на марката, а сега на еврото. Не може да печатаме левове, нито да влияем на курса. Формално го има, но в мъртъв от 25 години. Така че, да въвеждаме еврото. Даже не знам защо ще чакаме до 2024.

8

Анонимен

преди 2 години

пак почнаха да ни къпят,то и преди да влезем в ЕС ни обещаваха шампанско и рози,та и сега така ще стане и народа още ще обеднее.то ако етолкова хубаво това евро защо швейцарците,шведи,датчани и норвежци не го приемат....

7

Анонимен

преди 2 години

Винаги, когато на власт дойдат комунисти цените скачат.

6

Радко

преди 2 години

Това искат само олигарсите българина ще обеднее много бях в Гърция при смяната на драхма в евро и знам за какво става на въпрос

5

Запознат

преди 2 години

Нямам познат, който иска да сменяме лева с еврото!

4

Смях

преди 2 години

Нещата са толкова прости, колкото изглеждат. Който иска си обменя левчетата за евра, а който не иска си остава с левчетата. Да му мислят тези от БНБ откъде ще намерят толкова евра.

3

Ava

преди 2 години

Статистиката Ви е грешна! Само около 10% искат смяна на българския лев с евро, за да си направят финансовите машинации!