42

много лъжете,бе

преди 2 години

Баси новинарския сайт!То бива лъготене,ама вие се оливате!За сведение ДО СЕГА НЕ СЪМ СРЕЩНАЛ ЧОВЕК ИСКАЩ ЕВРОТО!Жива трагедия сте!ЖурнаГлисти!

41

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Всеки втори от сто души ли?Понеже не вярвам да сте питали 3 милиона души.

40

Събирач на минуси

преди 2 години

На кой му пука за еврото? Важното е да се затворят неваксинираните. Да им се сложи по една голяма гривна на врата. С ток; ако излязат от къщите си, да се включва автоматично. Мръдне ли някъде по улиците неваксиниран, да го гърчат. Първо се включва гривната с ток, а после се изпраща сигнал и от сателит го пържат с лазер. А докато са си вкъщи, им се правят внезапни проверки, половината през нощта. И на всяка проверка им завират по един тест надълбоко във всяка възможна дупка.

39

Пейте:Еврото е наше!

преди 2 години

Валутния ни борд ни стига, Еврото е...

38

До анонимен 30

преди 2 години

Лева умря 97та, никакъв суверенитет не представлява. Оттогава теоретично приехме марката, а по късно еврото, но предимно обираме негативите. Борда трябва да си ходи и да минаваме на евро.

37

Анонимен

преди 2 години

Bulexit

36

Анонимен

преди 2 години

До SS И на този референдум бай Кольо дето хабер си няма от еврото,някой като теб му надуе главата че еврото е кофти и да си патим заради невежество...

35

ПроСоТо

преди 2 години

мамкаму!...Аз си мислех че живея в България,но като прочетох "статията" установих,че съм някъде другаде в Слънчевата система..Защото от педесетина мои познати,с които съм говорил по тоя въпрос,НИТО ЕДИН НЕ "ЗА" еврото!!!..Всеки казва:.-"Лева ни е много стабилен и добра валута,защо да го скалпираме?!"

34

Qwerty

преди 2 години

Да въведат еврото и да развържат кесията, до 10г. да пуснем дълг до над 100% от БВП. Ще падне крадене.

33

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Спокойно до 2025 година всички ще прибирате по 4000-5000 евро на месец, е един хляб ще струва 200 евро, но ще сте забогатяли... А сега ходете да ви подстрижат и дайде едно хубаво "Да живее ес, бееееееееееееееееееееееееееееее" като тон за песен...

32

Анонимен

преди 2 години

В Босна са с еврото, като гледам са цъфнали и вързали.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32..не се заблуждавай,за Хампарцумян е без значение лев ли е или евро.Даже ако е евро за него ще е по кофти,защото няма да си слага лихви каквито си поиска..

30

Анонимен

преди 2 години

Да въведем рублата и да гоним руския стандарт - всички трябва да бъдат бедни!

29

Анонимен

преди 2 години

Ами пак ще ни кундят. Защото даже курса лев евро няма да е този. защото първо ще падне борда и тогава ..... нали се сещате?Минимум над 3 лв за евро.

28

SS

преди 2 години

Поредната манипулативна статия ! ТОЧНО ОБРАТНОТО ! ВСЕКИ ВТОРИ ИСКА ЛЕВА ДА ОСТАНЕ . РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОЗОНАТА !!!! НЕКА НАРОДА КОЙТО ПО КОНСТИТУЦИЯ Е СУВЕРЕН ДА СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО.А НЕ ШЕПА ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ,ВСЕ БИВШИ КОМУНИСТИ ДА НИ ВКАРВАТ В ЕВРОЗОНАТА,КАКТО НАВРЕМЕТО В ЕС И NATO!!!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Направо да махнем изборите и референдумите. Евробарометър и Алфа рисърч ще ни казват резултатите предварително и ще пестим пари от избори.

26

Анонимен

преди 2 години

Естествено търговците ще се пробват. За да не им се случи е нужно държавата да си е на мястото. А това става с силно правителство, което обаче не се очертава.Остава старата фраза, на един отчаян но умен човек:"За бога братя, не купувайте" и така известно време, около два три месеца. После ще се задействат определени механизми на фикцията пазарна икономика, и нещата ще си намерят мястото.

25

Анонимен

преди 2 години

Еврото ще е добро за разни като Хампарцумян.

24

Анонимен

преди 2 години

Еврото е валута без никакво покритие- Левът също. ЕЦБ е частна банка, БНБ не е държавна банка. От 20 години имаме твърд валутен курс евр/лев. Въпрос - защо трябва да приемем една куха валута при положение че си имаме вече такава? Отговор - за да предадем и последната част от националният суверинитет !

23

Гледай к'ви кож

преди 2 години

Ако притежаваш медия можеш по цял ден да сееш задкулiсно измислени стъкмистики и да ги проповявадваш като някаква изконна истина сред масите. Само следете с колко стъкмистики ни заливат всекидневно, всяка следваща по-голяма лъжа от предната.