9

Ники

преди 2 години

Само напред и нагоре да живее България и рязко вдигне на стандарта на живот

8

Анонимен

преди 2 години

Тая измислена инициатива три морета е обречена още от създаването си.

7

Анонимен

преди 2 години

А по-късно фонд за "България на три морета!"

6

Ааа

преди 2 години

Не сте прав, колега, ще стигнат и по-далеч с говорене после крадене, крадене, крадене.Виж, че все такива работи предлагат дето ни можеш да ги видиш, ни да ги пипнеш, ама много скъпи.

5

С иновациите

преди 2 години

Най-сладко се краде. Както обясни един специалист по европрограми, това че ще преместиш химикалката от ляво на дясно е иновация и може да се вземат пари, щото доказваме, че ще спестим годишно 200 часа, това са 2000 евро и е зелена политика, защото ще спестим и СО2 от лампи. Въобще тоя министър Петков е много хитър и все залага на такива крадливи политики дето преливат от пусто в празно, но много пари. Браво с

4

Emigrant

преди 2 години

Тълпа от безполезници,начело с най мързеливия хайванин,рузкия Аватар Гумен Ветов!!Когато дойде видов ден,а това ще е много,ама много скоро,няма да ви стигнат частните самолети,яхтите и луксозните хотели в Дубай,където ще си наврете главите и гъ зовете за да се спасите от гневът на истинските хора в БГ!!Защото на мен лично чашата ми е преляла и бих ви подредил така,както ваште любимци изчегъртваха най добрите и свестни хора на България в продължение на 100 години!Зъб,за зъб,кръв за кръв!!

3

Анонимен

преди 2 години

Петков ти с колко пари от твоята заплата ще участваш в този фонд след като го предлагаш?

2

Анонимен

преди 2 години

Волен Сидеров каза, че дипломата на Петков може да се закупи за 200 долара

1

Анонимен

преди 2 години

По чиста случайност на тоя фирмата се занимава точно с това. Дай да направим сега нещо с държавните пари, така че неговия бизнес да се облагодетелства.