18

Анонимен

преди 2 години

Ама те сами прекалиха с мерките,като имаха вечерен час,излизаха с СМС до супермаркета и не беше разрешено да се пътува нощем и между областите.Резултата от това затваряне е,че като отвориха вируса изведнъж плъзна с нова сила и отделно се внесе нов индийски модел,който работи в горещо време.Обвиняват чужденците,но трябваше да охлабят мерките и да премине по-бързо през народа.При нас така направихме и ето.че нямаме толкова случаи.Хем сезон искат,хем го задържаха вируса с мерки и сега избухна.

17

234

преди 2 години

ами да ви кажа честно в Гърция няма нищо общо с тук. тук все едно не е било. там хората спазват доста и преди това съобщение. миналата седмица в някакво квартално магазинче за кафе не пуснаха човека защото няма маска. в хотела си беше нормални ковид условия- само с маска и при хранене с ръкавици. това е положението. сега явно ще позатегнат още

16

Анонимен

преди 2 години

Какво означава "чужденци"? Негърци или небългари.

15

Анонимен

преди 2 години

И аз втора година отказвам заради мерките. Дружината вика, абе няма да прецакат втори сезон, да резервираме, викам стойте мирни ще направят некоя глупост и ей на. Мразя за такива работи да съм прав...

14

Док

преди 2 години

Тия наред ли са?! С маска навън в тая жега! Не мога да проумея какво направиха на иначе свободолюбивите и борбени гърци да ги накарат да се наведат и да се хванат за палците!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Така ще бъде. Кръщават вируси с буквите от гръцката азбука и после хората се отказват да ходят до Гърция.

12

българин

преди 2 години

То вече се появи и капа вариант на коронавируса, тия още делтата ми спрягат.Но поне на гърците им е лесно да се ориентират - всички варианти на вируса са озаглавени с тяхната азбука!

11

Дреме ми за делтата

преди 2 години

Имам антитела ,без да разбера кога и как се появиха. И без ваксинационен паспорт да ме пуснат, пак няма да отида и да се чувствам като в концлагер, а уж било почивка. Ае много им здраве от нас и нашите 3-4 000 евракис.

10

Анонимен

преди 2 години

Делтамелта глупостиИ аз се отказвам втора година заради безуmи те мало умни & мерки&

9

Анонимен

преди 2 години

Не е заради делтата и гамата, а заради неадекватните мерки. Кой нормален човек ще иде да почива там, където за да седнеш да се храниш те нападат да ти бъркат в носа или ти искат да си участвал в световния експеримент с химията и инжекциите? Ние, например, се отказахме точно заради това.

8

Т.Шак

преди 2 години

Глупости! Заради Делтата! Заради мерките не щат да ходят хората в Гърция. Никой не ще да го тормозят с карантини и маски.

7

м,да

преди 2 години

Ваксините трябва да се пласират! На луди ни правят!

6

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Знаех си аз че ще...опрат пак до нашето море.Да идват тук...смело;морското течение отнася всички...вируси в неизвестна...посока.

5

Анонимен

преди 2 години

нали все затваряха, все мерки пък на...пак болни

4

Анонимен

преди 2 години

Боко е виновен!

3

Анонимен

преди 2 години

"Чужденци се отказват от почивки в Гърция заради "Делта"."Със сигурност се отказват заради мерките насред лято, а не за нещо друго, но както и да е. Никой не иска и по време на лятната му почивка да го тормозят с ковид prostotii.

2

гръкофил

преди 2 години

Чудесно! Сигурно ще дойдат на л-номорието?А ние ще сме в Гърция скоро!

1

Не!

преди 2 години

Сезонът се проваля, да има изненадани? Да видим кога ще върнат вечерния час....