38

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези лъжи.Цялата страна е пълна с туристи.Ако пак неваскиниран ценю не сте да идва,нека с колбасите да замине за другаде

37

Влах

преди 2 години

Тъй говориш, щото не си виждал румънския турист.

36

Атанас Велмазов

преди 2 години

Гърците ще си отдъхнат от Б.ай ***.я , който идва на плажа със сакове с домати, чушки, преоценен хляб и пастет и Лидълска бира в платмасови галони. Такава клошария и цига.ния не може да се види никъде по света , българският ''турист'' в гърция е определено най-големия клошар....ЗАКРИВАЙ !

35

Анонимен

преди 2 години

Ами колкото повече се бодат, все по зле ще става. Глобалистите не са сложили случаини неща в спринцовките. Ако наистина лекуваше, декларацията нвмсше да е нужна.

34

Анонимен

преди 2 години

Туристите е ходят там, където има вълна на епидемията. Просто е.

33

От Гр

преди 2 години

Пиша в от Гр. Йонийско море. Тук е фраш с туристи от цял свят. Много се бутат всички. Таверни, кафенета пълни непрекъснато. Никой не носи маска, освен персонала. Купона е нон стоп. Никакви по-различни мерки не сме усетили от тези в Бг. Единствено, че хигиената им е по-добра в момента - на всяха маса има дезинфектанти, приборите ти ги носят увити, сервитьорите всички са с маски. Бях май на нашето море и там може да си изкара добре човек, но трябва да се оръси доста за неща дето в Гр са стандартни

32

Бай Пешо

преди 2 години

Констанс бре, нали много хора се ваксинираха за да ходят на море у гръцко, нали се влиза с отрицателен тест, откъде тогава дойде тая ми ти делта. Аре стига с тая делта, че се изтърка. Изкарвайте Епсилон

31

ИИИ

преди 2 години

Иска ви се.

30

Анонимен

преди 2 години

Тази новина е фейк пуснат от българските мутрохотелиери за да ви накарат да ходите на ..-морието. Не слушайте в Гърция няма повече ограничения отколкото в България

29

Салам Мюмюн

преди 2 години

До 27: Аз вече го изкарах два пъти, мен не ме мисли.

28

Анонимен

преди 2 години

Като не искате в Гърция ходете на бетона да ви делкат някакви *** с кофти храна, канализация заустена до шамандурите ,платен паркинг на мутрите с въженце опъват където си искат и без касов бон.

27

Анонимен

преди 2 години

До Салам МюмюнБии си ваксините, живей си живота и така. Да не забравиш лятото на 35 градуса в Гърция да си носиш маската, защото и ваксиниран може да се заразиш. Даже ти предлагам да емигрираш в Гърция. Там се боцкат, има мерки, затварят ги по къщите - рай за всеки ваксър. Сигурен съм, че ще се чувстваш чудесно. Ако ви забранят доживот да излизате, предполагам ще сте най-доволни. Така дори и да има нов вирус, а нови вируси постоянно се появяват, няма как да се заразите с него.

26

Салам Мюмюн

преди 2 години

И вие по-надолу, отменяйте си резервациите, отлагайте за втора година. Идеално ми е тук на мен и миналата, и тази година с по-малко сънародници. А тези маски и ръкавици по ресторантите не знам къде ви се присънват. Аз всеки ден се храня в някое заведение и няма такива неща. Даже на плажа миналата година сервитьорите бяха с маски, а тази са без.

25

Салам Мюмюн

преди 2 години

Те добре приемат мерки, но днес се возих два пъти с ферибот, попълвах електронна форма (PLF за вътрешни морски превози), носех си сертификата за ваксина. Никой нищо не провери и двата пъти, а на ферибота народа един в друг и без маски и вътре в затворената част на ферито, и на откритата, нито персонала. Та затова им се вдигат случаите, защото са много умни, също като нас.

24

Маляка

преди 2 години

Маски на открито, през юли-Ха Ха Ха. Палячовци-фашисти!

23

Анонимен

преди 2 години

До Искрен Веселинов"Правителството обсъжда и се очаква до ден да върне задължителното носене на маски навън, поради промяна в епидемиологичната обстановка.---Ето това би ме накарало да си отменя почивката в Гърция. Категорично!" - Това би ме накарало да се върна в Бг за постоянно, ако живеех там. Всъщност отдавна щях да съм го направил, още с безумната тъ_по_тия с СМС-ите, без които не можело да се излиза. Да не съм убиец, че ще ме затваря някой? Разбирам да върлува чума, а то... грип...

22

Анонимен

преди 2 години

Това е фейк новина. Все пак там се ваксинират, а в Бг не искаме, значи не може там да има 1800 случая, а при нас под 100. В Израел се покачват случаите, във Великобритания също... Все страни с много ваксинирани... :) ... Ваксинирайте се, за да помогнем вируса да мутира и да има още 2647 щама до края на годината. Аз лично ще пропусна боцкането. Успех!

21

Просто питам

преди 2 години

Ама нали в Гърция няма коронавирус и всички ходят там за безопасна и комфортна почивка?! Не случайно се чака по 3-4 часа на границата?

20

Хмм

преди 2 години

Един колега - грък, си беше за една седмица и като се върна го питам ,, Защо не стоя, сега си е баш там да си стоиш" А той: " Да не съм луд да стоя - то е по- лошо от затвор там. Супер си е тука"

19

Делфийският оракул

преди 2 години

Стигнахме до Делта. Делтата на човешката глупоста. Интересно какво ще правим след като стигнем до Омегата. Демек двайсетина букви останах. Както сме ги подкарали ще ни стигнат за около две години още, а после....? Маматта си трака, либерастите и глобалистите останаха без опции.