24

Анонимен

преди 2 години

Иска им се на троловете, никой да не гласува, че да имат победа с 10%, ама няма да им се получи.

23

Анонимен

преди 2 години

Няма ли начин резултатите от екзит половете да бъдат сравнени с резултатите от машините? Тогава ще лъсне изборната измама и фалшфикация на фигуранта и неговата хунта.

22

Анонимен

преди 2 години

Управляващата хунта ще фалшфицира изборите с машините. Това беше тяхната цел за да ни задължат да гласуваме с тях. По всяка вероятност машините ще "отчетат" доста по-малко гласове за ГЕРБ в сравнение с предните избори. И ако някой се опита да оспори фалшивите резултати, хунтата ще отговори, че с машините избора е бил "честен и прозрачен", а преди с хартиените бюлетини, ГЕРБ са фалшфицирали изборите. Можем вече да честитим на фигуранта и неговите мутри победата!

21

Анонимен

преди 2 години

Народе,народе след като всички знаем каква е целта на играта има един много *** изход: бойкот и никой да не стъпва в секцийте

20

Анонимен

преди 2 години

Напълно са безопасни, докато гласуваш ти сканират всички кредитни карти и ти прихващат кодовете от ключа за колата, а защо не?

19

Ще минат още години

преди 2 години

Докато се научим как се правят избори и ползват съвременни технологии. Скоро не можем да се отървем от далавераджийски обществени поръчки и примитивни фирмиза техника и ИТ услуги.

18

До 9

преди 2 години

Те официално и в Америка нямаха връзка навън, ама точно по време на изборите изтекоха интервюта с поддържащите екипи и пак машините имаха връзка навън.Така спри да се вързваш на официалната версия, освен ако в IQ теста ти точките не са под 80.

17

хеха

преди 2 години

В америка окрадоха изборите с такива машини, тук ли да очакваме честни избори ?

16

spoko!

преди 2 години

След изборите машините ще бъдат продадени на Мадуро, защото и там ще има "избори".

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "Мога да продължавам до безкрай..." Тия, на които обясняваш компютърната им грамотност се изчерпва с това да знаят как се пуска ВПН, за поооното, не за друго ...

14

Димитър Георгиев

преди 2 години

Машините отдавна са подготвени, така че да дадат на трите протестърски партии едни около 20% повече от предишните избори.Така хем ще вземат властта, хем ще опискат света,колко честен е бил вотът.После всички вкупом ще духаме супата,забъркана от зеления чорап.

13

Анонимен

преди 2 години

До 9. Как ще ги хакнат? Като заредят код, който се изпълнява само в деня на изборите и се самоунищожава. Елементарна защита е броене на гласовете и по разписките. Е това няма да се прави. Няма начин един експерт да е проверил 10 000 + машини, но го твърдят. Няма единен код. Има множество кодове. Натискането на всеки бутон задейства код. Мога да ти скрия код в една точка с цвета на екрана и в определен момент да сравни резултатите и да ги промени. Мога да продължавам до безкрай....

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 "Как ще я хакнат, като машините не са свързани с интернет? С чук, отверка и плакат с лика на Борисов? Лаладжии ." Хахахахахаха. Поредния "експерт".

11

Димитър Георгиев

преди 2 години

Те и в Холндия бяха защитени, но двама журналисти на майтап ги хакнаха и то не за да спечлят изборте, а за да покажат че гласуването с машини е за третия свят.Съвсем очевидно е че и в България целта е точно като тази на мадуро - да се спечелят изборите на всяка цена, пък после кой каквото иска да си говори.И за пореден път най-гламавата част от обществото се хваща на лъжите на поредния спасител.След година-две пак ще има ред сълзи-два сополи.Дано само не катурнат държавата както през 1997 г

10

друг експерт

преди 2 години

е мадуро ги защитил , за това и спечели изборите .

9

Анонимен

преди 2 години

някой от компютържийските форуми и обявят една награда от 10 хил лева за да пробват да хакнат една такава машина.-----------------------------===================-------------------Как ще я хакнат, като машините не са свързани с интернет? С чук, отверка и плакат с лика на Борисов? Лаладжии ...

8

Minuva42

преди 2 години

Не ви вярвам!Къде е публикуван този код? Аз не успях да го намеря!Вие не можете да си опазите собствените бази данни, тръгнали да правят гласуване с чужди машини и ще опазят вота...Жалки предатели.

7

пияница мистик

преди 2 години

Защитени са от фигурантчетата никой да не ги приближава и да ги изпитва и тества, защото ще лъсне измамата, че всичко е манипулирано и подготвено вече за фалшифициране на изборите

6

Анонимен

преди 2 години

До Луи Дю Финес Щеше да бъде още по-забавно, ако бяха демонстрирали нагледно колко "сигурни" са машините, като съберат момчетията от някой от компютържийските форуми и обявят една награда от 10 хил лева за да пробват да хакнат една такава машина. Гаранатирам ти, че ще я пробият по 10 различни начина ... Не, че пробиването е там, където ще стане голямата фалшификация - това ще са картите или направо в ЦИК.

5

Анонимен

преди 2 години

Затова развити държави са ги отрекли чрез конституцията, щото са много защитени.Но за България може, нали ни слагат с Африка в една група!