88

Анонимен

преди 2 години

До .Как ще видиш. То няма партия, която да предлага нещо по-различно от тези мерки. Само Възраждане и КОД с половин уста казаха, че са против. А те няма да влязат в парламента. Явно хората обичат да ги мачкат и доброволно си избират диктатори.

87

Факт

преди 2 години

Много грешки допуснаха мутрите при тази епидемия, но служебното правителство няма времето, да оправи нещата.

86

бай Марин

преди 2 години

Точно този *** ли избраха за министър??? Този човек не е практикувал отдавна медицина ,дори е с отнети права ,понеже не е плащал членски внос 5-6 години ,от циганлък !!!! Сега спря помощите на лекарите за ковид ,а тепърва се очакват проблеми .. Никой нормален човек няма се пържи отново на такъв огън !!!

85

Анонимен

преди 2 години

ще затварят плювалниците на антиваксърите.

84

Demonaz

преди 2 години

Спуснали са им новите опорки. Новите ценности затваряне на хората,че не искат участват в експеримент с неясна цел. От сега подготвят добитъка за още по-тежко затваряне И да бързат,че може на хората им писне на ан хо Йа. Есента ще бъде червена да наистина кърваво. Това е див,див комунизъм същитите методи. Просто сега е зад маската на либералните разбирания за ваше добро не за друго. Навремето шумкарите са убивали по-образованите от тях и успели. Сега ще убиват,които не са част от сектата кромид.

83

оффффффффффффффффф

преди 2 години

Един римски император беше наредил на роба си да му подшушва редовно нещо в ухото. Явно ми е забранено да го казвам тук. Две думички с "м". Сещате ли се? Стойчо да си помисли преди да говори.

82

нърт

преди 2 години

До Анонимен 95,Този вид медицина е леко извън разбирането за нормална медицина. Но Вие продължавайте да вярвате на казаното по ТВ и останалите медии.

81

Не!

преди 2 години

"При налагане на локдаун няма да бъдат затваряни заведения и учреждения, чиито персонал е ваксиниран, като следи строго и клиентите да са." Tози бисер е от днес, а също така, деца на неваксинирани родители няма да ходят на детска градина... Див, ама див фашизъм.....

80

Коприва

преди 2 години

До Очуден. Щото сега са им пратили директивите. Нетаняху си обсъжда нещо по скайп с балканските премиери заедно с унгарците и на петък 13 скалъпиха локдауна. Помните ли? Мутафчийски и Фаучи и двамата имат документирани изказвания, че маските не са ефективни, а после... И ако си мислите, че робите сте вие, вижте ги добре отново.

79

До Бау

преди 2 години

Г-н/г-жо Бау,в българския език няма дума в множествено число, която да завършва на Й.

78

Oчуден

преди 2 години

Защо Стойчо огласява тези мерки и зони, след като след една седмица вече няма да е министър?Бърза ли по някаква причина........или се кани да остава на поста за по-дълго време?

77

.

преди 2 години

Този лунатик наясно ли е, че това с детските градини влиза директно в графата Дискриминация и Принуда, и противоречи и на българските, и на световните закони. Откъде ги вадят тези оли го фре ни за здравни министри. Едни нормален човек ще видим ли на този пост.

76

Анонимен

преди 2 години

кото не ще да се ваксинира да му сложат по един печат - общественно опасен.

75

калигула

преди 2 години

от къде ни го докараха този ***?

74

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, нямаш права за медик. Кацаров не е член на Българския лекарски съюз​, заради неплащане на членски вноски. ОСТАВКА! Не са те избрали от народа. Вън от чадъра, че антиваксър лъжлив!

73

учительки за БУ

преди 2 години

Ние у4ительките за безупасно убразувание поткрепяме плана за 4етвъртата вълна и сметаме 4е повече убразувание не ни требва. господин Борисов е достата4но убразован и това ни е достата4но

72

Анонимен

преди 2 години

А на бас, че дори да се ваксинират всички, пак ще има затваряния и отнемане на права.

71

Анонимен

преди 2 години

Служебното на Божков си заминава. Тези неадекватни предложения да си ги натикат в ди ви я!

70

Анонимен

преди 2 години

Време е да се затварят политици и "експерти".

69

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли вече, че тоя цирк няма да приключи, докато не го прекратим НИЕ, данъкоплатците.