452

Анонимен

преди 2 години

До No Coment 485 Е да.Българите,незнайно защо,си мислят,че се раждат със знанието на руски.Само,че тези,които наистина го зная,доста се забавляват като ги слушат как "свободно" го говорят.

451

Анонимен

преди 2 години

Сега като се появи Бойко на бял кон, ще почне контра разследване на служебния кабинет и уволнения на калинките на резидента.

450

Изтекъл мозък

преди 2 години

Слави е моят идол !В мизерната ми лондонска кутийка само негов кючек слушам и ми топли безродната душица.

449

Анонимен

преди 2 години

Слави нали си има телевизия? И в нея ли има цензура, че не може да говори там? Та му трябва журналист от Монд? Всички останали шизофренични приказки няма нужда да се коментират

448

Анонимен

преди 2 години

при толкова суеверен и неграмотен народ... да не си мислиш, че на накой му пука колко си умен. За 30 години много експерти се изредиха на държавата и народа, да го грабят.

447

Щирлиц

преди 2 години

Дедо му от Мадрид също говореше чужди езици,и даже успя да се оправи за 800 дни.Дано не са учили заедно..

446

muncho

преди 2 години

vijte kakvo iska slavi: da се говори на малолетните за хомосексуалността!!!!!Законът в Унгария, забраняващ за се говори на малолетните за хомосексуалността, по-скоро "ни дава доказателство", че "ЕС трябва да бъде държава", за да "се попречи и в другите държави свободата да стане като в Унгария".

445

Анонимен

преди 2 години

След калинките на Борисов идват кърлежите на Слави .

444

КОНЧИТА ВУРСТ..

преди 2 години

ОТ УЧИНДОЛ.. И.. ГЕНЕРАЛА-МУТРА ГАДЕВ..... ЗАПОЧВАТ ДА ИЗЧЕГЪРТВАТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ....

443

Баба Яга

преди 2 години

Доко, Доко, Доко - пак се върна призори.

442

соц. проучване

преди 2 години

След като добре се запознахте с кандидат депутати , състав на партии и евентуален победител на изборите - кой е вашия избор:1 Бритиш еъруейз2 Луфт ханза3 Еър франс 4 други

441

Край

преди 2 години

Образа на Слави беше изграден от шепнещите в слушалката и пишещи на екрана кадърни сценаристи - Алгафари, Любен Дилов, Евтим Милошев, Росен Петров, Иво Сиромахов.Станислав Трифонов е болен и нещастен мегаломан. Единственото което го поддържа е да натрие носа на Борисов и да му се докаже че "и той го може". Да ама - НЕ.

440

Анонимен

преди 2 години

ИТН = ГЕРБ Кукловодите са същите. Слави е само един комик с афинитет към ДДС измамите. Чудя се Херо Мустафа не знае ли за неговите финансови увлечения?

439

Анонимен

преди 2 години

Как ще гласуват като не знаят кой ще е премиер?

438

Анонимен

преди 2 години

сега за баш лъжеца ли ще гласувате!народната неграмотност е отчайваща.народното отчаяние е пълно.

437

нн

преди 2 години

***. Защо , защото и трите му приоритета са елементарни и нищо не струващи като него. Политиката иска всеобхватни неща, всичко от иглата до конеца. Така се прави, а не на парче. Жалко, че и този се пише за политик и много хора му се вързаха на глупавия акъл, че то от къде акъл в един чалгар? Политиката е висша материя и не е лъжица за всяка уста.

436

Мумиите се завръщат

преди 2 години

С новоизградения ОФ (Отечествен Фронт) с логистиката на Задграничното бюро на Коминтерна в лицето на другарката Йончева и други знайни представители. Мумиите се завръщат и търсят да вземат душите на подходящи представители от политическите партии само докато наберат сили.

435

Ш и з о ф р е н и к

преди 2 години

Физиономията му сама говори. Няма нужда той да го прави. Мисли се за много умен, за Бог, за Цар, а е едно обикновено селско Л Е К Е, с мозък колкото на кокошка. Болест, за съжаление. Да вземат да го приберат там където му е мястото и да се свърши с тази п р о с т о т и я.

434

Анонимен

преди 2 години

Хора, не 5-джито, не самолетите, чалгата ви е облъчила, чалгата! Изпържила ви е мозъците!Не го ли осъзнавате? Наистина ли ще гласувате за ИТН???

433

Истукан

преди 2 години

Как му вярвате на този. Вие сте луди.