472

ТОЗИ НАРОД...!

преди 2 години

РАЗБИРА СЕ, пред кого друг може да даде итервю чалгата тъпан 7/8! Нали пее в чалга песничката си : " Френската гимн -а -азия, Божков нея па-а-зия ...!". Този народ си заслужава съдбата след като си избира тъпанджии да го управляват, а после реве през сълзи като вдовица за къв да е! Питат я - "Що ревеш *** булка, за къв да е...е...е, само да е...е...е!

471

Веска

преди 2 години

Чета,гледам,слушам и все не мога да се начудя на тоя народ!!Всичките вещи в политиката,учудващо наивни и все се надяват,че някой нов политик ще вземе да помисли за благосъстоянието им.Ей го на-Славчо за пример, той великия шоумен даже не иска интервюта да дава,да каже какви ще ги мъдри-не!Що не си седите при Борисов ?

470

Слави Номер 1

преди 2 години

Слави е лицето на истината и честността в България. Единственият, който не иска власт, а го е грижа за народа. Слави винаги държи на думата си. Той е достоен, справедлив, истински и независим. Подкрепям го със сто ръце.Свободата преди всичко! Заради хора като него аз съм горда, че съм българка. Завинаги Слави и ИТН.

469

АНКЕТА

преди 2 години

УВАЖАЕМИ СЪФОРУМЦИ, ИМА САМО ДЕН ДО ИЗБОРИТЕ. ЗАТОВА ПУСКАМ ТАЗИ АНКЕТА, ДА СИ ОТГОВОРИМ ЧЕСТНО, ДОКОЛКО СМЕ СЕ ЗАПОЗНАЛИ С ПРОГРАМИТЕ НА ПАРТИИТЕ, ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ИМАМЕ ИНФОРМИРАН ИЗБОР - 1. ДА, ЗАПОЗНАХ СЕ С ПЛАТФОРМИТЕ НА ПАРТИИТЕ - ЗЕЛЕНО, 2 - НЕ НЕ СЕ ЗАПОЗНАХ С ПРОГРАМИТЕ НА ПАРТИИТЕ И ЩЕ ГЛАСУВАМ БЕЗ ДА ГИ ПОЗНАВАМ - ЧЕРВЕНО. АЗ НЕ СЕ ЗАПОЗНАХ, ЖЕРТВА СЪМ НА ЦАРСКО-ГЕРБЕСТО СЛОВИСТКИЯ ПОДХОД НА ИЗБОРИ НА ТЪМНО БЕЗ ДЕБАТ И СИ ГО ПРИЗНАВАМ. А ВИЕ?

468

Анонимен

преди 2 години

Партиите, в които има нещо пробългарско, и няма продажничество и корупционен заряд на космическо ниво, при това с много забележки са БСП, Възраждане, Ляв съюз за чиста и свята република. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е АНТИБЪЛГАРСКА ОЛИГАРХОПАСМОВИНА, С ЛИСТИ, РЕДЕНИ ПО ПОСОЛСТВАТА НА АНКАРА, ЗА КОЯТО ДОКАТО ГЛАСУВАТЕ, БЪЛГАРИЯ ВСЕ ЩЕ СИ Е В КОРУПЦИЯТА, ВСЕ ЩЕ СИ Е НА ДЪНОТО И НАРОДЪТ ВСЕ ЩЕ СИ Е БЕДЕН.ПАРТИЯТА НА СЛАВИ Е ЕДНА ОТ НАЙ-ЗАДКУЛИСНИТЕ ПАРТИИ, СЪЩАТА КАТО ГЕРБ И НДСВ, НО ПОЧЕРКА Е ЯСЕН АВТОРАЕЕДИН!

467

Иво

преди 2 години

Докъде падна българската нация в неспособността си да излъчи един умен, образован и енергичен лидер на партия!

466

Анонимен

преди 2 години

Който гласува за Слави Монда е или ЛГБТ или будала, или подарен глас от ДПС, собственника на Слави е Доган,.

465

гост

преди 2 години

Радев трябва да го премахнат и на мястото му да издигнат Азис който поне няма да забърква каши .

464

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 527 "Говорителят на Слави - онова рошавото .." Не е вярно - гласуваш за онова рошавото, а получаваш коМУНЬО-диктатура.

463

Анонимен

преди 2 години

До Идеалист 526 "...и местните дерибеи, сега ИТН със Славчо чалгаджията и харвардските остап-бендеровци под патронажа на натовския Триморец. Върви държавата ни към благоденствие." Така е, но нашите остя-бендеровци и техните *** могат да разчитат на 70-годишно чалга-юмручковско ПРОМИВАНЕ на крехките ни мозъчета, затова и си навлякохме отново коМУНЬОизма. Каквото и да "избирате", получавате мун...чо-***...ска пРЕЗИЛдентска диктатура.

462

Анонимен

преди 2 години

Говорителят на Слави - онова рошавото ..

461

Идеалист

преди 2 години

От години едни и същи лъжи: НДСВ с т.н. Цар и британските юпита после ГЕРБ с Баце и местните дерибеи, сега ИТН със Славчо чалгаджията и харвардските остап-бендеровци под патронажа на натовския Триморец. Върви държавата ни към благоденствие......

460

Анонимен

преди 2 години

Дядото от Соц-а построи България..

459

Анонимен

преди 2 години

Бабите от соца харесваха хора, че са "учили много и знаят езици". Слави е заприличал на бабичка.

458

Барба Ганьо

преди 2 години

Учиндолският чалгаджия дори няма изказ ...Някой си кандидат бил учил и знаел езици !!!! Ало , ус*ро ... , дъщеря ми е учила - има две магистърски степени и знае три езика и за разлика от твоя " гений " е живяла и живее в България , такива като нея - умни и знаещи млади хора и трябват на страната , не дошли от май*ната си , нагледали се на джендърски и ЛГБТ нрави , идват и започват да ни дават акъл и крадат и със зад*ниците си . Такива " корифей " ги видяхме при Монката Кобургодски

457

анономен

преди 2 години

А учиндолски знае ли?

456

Анонимен

преди 2 години

Аз знам и кое е името - Херо Мустафа. Тя ще управлява България. Даже и български научи.

455

Тошето

преди 2 години

Тошето от Чалария го питаха защо в Шоуто на Слави ръкопляскаха на Доган, когато той им каза право куме,та в очите как ограбва България чрез "обръчите от фирми". И Тошко вика - "ами ръкопляскахме, защото това някак си мина покрай нас... някак си". Хахахах :) И тия са от "умните", като БСП. :)

454

Анонимен

преди 2 години

От интервюто виждаме какви поражения на мозъка на Слави са нанесли множествената склероза, коронавируса и комунистическия вирус взети заедно.Особено последния .

453

Анонимен

преди 2 години

Първо, когато гласувам за ИТН гласувам лично за Слави, а той не иска да е нито депутат, нито Премиер. Сега от интервюто му не харесах идеята за превръщане на ЕС в държава и неодобрението му от политиката на Унгария т.е. ИТН загубиха един избирател.