13

Коментатор

преди 2 години

Как се става милионер в България? Ами завършваш висше, стаж, почваш като анализатор, и така по стълбицата някъде 15-20 години.

12

болгариа на 3 ракии

преди 2 години

Доксто шушумигите знаят само да шушкат и мигат ,чорбаджиите си живеят живота.

11

Анонимен

преди 2 години

Това да не са онези животновъди дето вземат евро пари по програми и после се оказало че нямало стопанства и нито едно животно. Даа, позната история, филма сме го гледали

10

1

преди 2 години

До Селянин "Всички знаем кои са Българските милионери" Тия "всички", които "знаете" се информирате от булевардната преса, затова и толкова и знаете. Имам поне 5ма познати, които единствената причина да нямат такива автомобили е, че не искат да имат, а не, че не могат да си го позволят: двама лекари с частни практики, собственик на цех за сладки, собственик на оранжерия и програмист. Нито един от тия хора няма нищо общо с "раздадени" или откраднати пари, нито се занимава с политика.

9

Warnings COVID

преди 2 години

Да искат експертизи за безопасност.Много нови вкл ЕЛЕКТРОМОБИЛИ Имат нагло вредни екрани облъчваnи обемно режещо купето .Новите дигитално холограмни видеo пресканиращи системи подържат COVID <Black and gray death activators and generators..

8

Умберто Жеко

преди 2 години

Тези коли ги купуват Тея с необезпечените кредити от БНР. Или бизнесите с ковид помощите.

7

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Народа се замогва и стават милионери и купуват ламборжинита. Борисов няма алтернатива. Само ГЕРБ. Европейско развитие за България.

6

Анонимен

преди 2 години

С "прекрасните" ни пътища да караш такава кола си е чисто самоубийство.

5

милионер

преди 2 години

Аз съм милионер. А тоест, ако си обърна левовете в монголски тугрици ще станат милиони.Купих си Порше. Е не съвсем, по-точно едно Фолксвагенче, Голфче си купих, с пернишка регистрация.Ама като потърсих официалния сервиз за пернишки Гоуфчета разбрах, че е Порше сервиз.Там ми обещаха че ще ме заколят с *** финансова брадва за ремонти.Отидох в кварталния гараж на бай Пешо...

4

Анонимен

преди 2 години

Цените са преписвани от някой американски сайт. Къде е този кайман за 60 х. долара? Тук толкова струва А4 куатро с 2.0 дизел и ел. стъкла. Иначе гербаджийските к рад ци купуват като за последно с раздадените напред милиони.

3

Селянин

преди 2 години

Всички знаем кои са Българските милионери и как ги назначиха да бъдат такива. Надявам се да има възмездие за всички незаконно забогатели.

2

Анонимен

преди 2 години

Купуват, защото знаят, че парите се обезценяват.

1

Кико

преди 2 години

Бравос, печелиш приза за най-тъпa статия на деня, а вероятно и на седмицата! Румен Радев не се шегува, управлява сериозно! Деса му помага!