33

До 38

преди 2 години

Изобщо не съм комунист но 32 е прав. Революции е имало много на брой преди са това комунисти. Още от преди новата ера. Прочети история на различните държави. Не съм и коментиралия с номер 32.

32

Анонимен

преди 2 години

То не е въпроса само да купиш такава таратайка. На старо в Америка се намират на сносни цени, но разходите за поддръжка и ремонти са убийствени. Една смяна на гуми на Ламборгини е над 10 хиляди долара, за другите по-сериозни работи да не говорим. И са много чувствителни към лоши пътища, трошат се от най-малкото, а и тук, в Америка има дупки, не мислете, че пътищата са идеални като по филмите.

31

Гфдж

преди 2 години

..цял живот си мечтая за спортна кола, една от изброените. Зяпам видеота, чета..за удоволствие, в свободното време. Знам доста за моделите и т.н. И така ми става тъпо, като знам че ги купуват масово, за да ги препродадат или да се снима с тях някоя мадама с брадат паралия, а не да ги карат на писта или пътешествие по як път, с много завои и хубави прави :))) Мечтите са безплатни..и не ми казвайте да се напъна и да изкарам лев, а да не зяпам. Не съм роден под щастлива звезда, нито играя тото:)

30

Анонимен

преди 2 години

До 14Моля те, кажи. и кка лекарите имат по 388 000 долара за кола!

29

Анонимен

преди 2 години

"Но в един момент бедните стават толкова бедни, а богатите толкова богати, че бедните нямат какво да губят и тогава стават революции."- Сори комунист, но не се е случило така.

28

Зазка

преди 2 години

До 1Айде сега да не се надлъгваме. Лекарите с частните практики може да изкарват пари за такава кола, но другите по-скоро не. Сигурен съм, че хората, които си изброил изкарват добри пари, но да си останем здраво стъпили в реалността..

27

джъст -А- мен

преди 2 години

До 35-ти: Съответно налице имаме 1 ЯКО прецакване - така си е. И в отговор на въпроса: Ами то - Снобарията, Фукарията, Комплексите ведно с Трупането на повече самочувствие като компенсаторски механизъм на понаедрялото коремце - КРАЙ си немат, така че... сицко това СИ е в "реда на нещата от живота", така да се каже; м-ДА!!

26

Анонимен

преди 2 години

Луксозен автомобил е възможно най смoтaната и безполезна покупка. За къв х*й са тея коли, особено по нашите пътища?

25

единствената държава

преди 2 години

дето взема данъци колкото от бедните, толко от богатите, де може да работиш и да не ти платят, де бизнесмените "усвояват" доста успешно (крадливо) всякакви евро и държавни субсидии. Не съм сигурен коя е по-*** дума в БГ - политик, или бизнесмен

24

Анонимен

преди 2 години

Кръговратът на историческите събития винаги е един и същ: богатите богатеят, бедните обедняват. Но в един момент бедните стават толкова бедни, а богатите толкова богати, че бедните нямат какво да губят и тогава стават революции. Търкалящата се по калдаръма глава на Луй XVI знае добре този ход на времето. Питам се само колко време има, докато махалото отново се върне в тая посока.

23

Да не спорим

преди 2 години

Къде е тук новината??? Отдавна се знае ""когато няма пари - има най-много пари! "".......

22

джъст -А- мен

преди 2 години

И..., освен тези бараки, също така и младички, понякога леко поутребени тук-таме бивши "девици" и доста поизползвани и амортизирани живи, бира се, силиконови "кукли", за да има какво да показват и да се хвалят насам-натам с некоя полу-известна фльорца, м-ДА - ей тъй - да дигат самочувствието, щото андро-паузата дебне и не прощава никому, а пък комплексите са си докрай, дори да е яхнал якото порше, те си се возят ведно с тоя юнак

21

Хахаха

преди 2 години

Аз Слави не съм го виждал в Дачия незнам защо. Сигурно дори незнаен че съществуват такива коли.

20

аз

преди 2 години

Гласувайте да се върнат москвичите и трабанта. Нека се върнем назад. Нека това е бъдещето ни. Всички за Слави.

19

Край

преди 2 години

Пак ще ви мигат по магистралата да не се пречкате на баровците с откраднатите от вас пари. И вие чинно ще отстъпвате лявата лента нищо че и двете ленти са в плътна колона.Така е в кастовите общества.

18

Анонимен

преди 2 години

Aми не са си сменяли колите от година и половина-нормално е за парвенюта. А *** смениха ли.

17

Митьо предприемач

преди 2 години

Ами живота е един. Трябва да са живей. Няма как дупки да имат. Аз си купих Майбах и съм доволен- здрава кола и върви. Увеличи се последните години благосъстоянието на хората. Ако искате и вие трябва да гласувате по правилен начин. Слави и Христо Иванов няма да ви докарат доходи за ферарита и Поршета. Така че...само ГЕРБ

16

1

преди 2 години

До Анонимен 21 "или бачкатор на нормална работа и доходи само от работа" Кои професии са в групата "бачкатор"? Да видим какво ти е мерилото, де. Ама конкретно, не общи приказки. Дай 7-8 такива.

15

Анонимен

преди 2 години

Е честито на печелившите.

14

Герб активист

преди 2 години

Нашите подизпънители живеят като за последно, затвор ги чака...