142

Д.А.

преди 2 години

Не само Симон Кяер си вкара автогол, но и Англия.Грозно поведение.Освиркване на химна. 2 топки.Лазер. Симулация. Съдията ги подпря. УЕФА и ВАР прецакаха Дания Дано утре Италия така да отупа англичаните, че да забравят футбола и да знаят откъде им е дошло.Господ си знае.Да си ритат на глупавия остров и да не чуя повече за тях.

141

Анонимен

преди 2 години

Нагласен мач, спечелен с измама. Срамота! Всичко е политизирано и пълен фалш вече - и Оскарите, и Евровизия, и значителна част от спорта

140

Анонимен

преди 2 години

Англичаните всички игри играят . но нито една на световно ниво .

139

Анонимен

преди 2 години

Дано Италия да ги спука тия!

138

минувач

преди 2 години

Не, хич..ама хич не ги подпираха англичаните! Колко мача изиграха на собствения си терен? Да не би да пътуваха из Европа(та) ??А и набедения за "невероятен" футболист Хари Кейн е същата партенка, като оня - Пипо Индзаги. Все стоящи на гюме и нищоНЕправещи. Освен това е балерина и симулантче - леко да го докосне някой и се строполява, кат убит! Пфф...Смешници!

137

Анонимен

преди 2 години

Направиха с датчаните това, което направиха с нас по време на САЩ'94 на полуфинала срещу Италия.

136

Тошо

преди 2 години

Англия даде на света футбола, а сега реши да си го.... вземе!Но как...ами като би дуспата на ....авторитета си.....като място, като публика, като съдия, като игра, като ....!Казано е...когато печелиш, не знаеш какво .......губиш!

135

Анонимен

преди 2 години

Ясно е , че съдиите здраво подпряха англичаните с подарената дузпа.А дали владеят нещо - по скоро Индия вече ги владее.

134

ФЕН

преди 2 години

До Rule, Britannia! BRITANNIA Владееше моретата до 1918 г. СЛЕД това са пудели на USA !!!

133

поне 3

преди 2 години

пъти пада за дузпа щтръкналото дупе преди това и накрая му я дадоха. Ами домакини все пак. Инак Англя си мисли че играе като Испания, а всъщност е само Гърция. А най-грозното според мен беше началото къде освиркаха химна на Дания, джентълмените от Албиона. инак си бяха подредили отбора за химна полит коректно - черен, бял, черен , бял, гей... как да е, със сигурност малко неутрални ще подкрепят Англя на финала.

132

Анонимен

преди 2 години

Скучен мач.

131

Писано е

преди 2 години

Който с хитрост се подвизава, не се увенчава. Победа на всяка цена е и поражение.

130

Анонимен

преди 2 години

Дания беше адски слаба. Нямаха идея, какво правят. Накрая рухнаха и физически. Нямаха сили да вървят даже. Такъв отбор незаслужава да е на финал. Дузпата дали е има или не си има сидийй. Виждал съм много по скандални дузпки. Истината е че там където има контакт с крака на стерлинг камерите не показват добре. Само съдията може да е видял контакта на живот. Камерите изкривяват доста реалността. Така че аз лично се доверявям на съдията, който свири без грешки .

129

Анонимен

преди 2 години

Не бях за Англия, но си играха по-добре от датчаните.. червените се измориха повече към края

128

Двата лъва

преди 2 години

Kaкви са тия джендърски дузпи бе. Оня лети в аут, няма прозорец към вратата, а тоя му направи ветър и нашият легна с дедли физиономия. Не се свири такова в продължения на полуфинал...

127

Cesko

преди 2 години

До Forca PortugalКъде забрави Патрик Шик. Чехът има 5 гола колкото Роналдо! Ако Хари Кейн не се развилнее срещу Италия тези двамата ще бъдат голмайсторитe на първенствоно. В неделя всички сме за бяла европейска Италия.

126

Август Импер

преди 2 години

До АнглофилСмешник, Англия-Германия 1:0 1966г с измислена дузпа като снощната.Срам и позор. Видя се на 3 повторения Датчанина не му докосва крака и Стърлинг направи кълбо??Ужъс и ВАР какво гледат? Съдията защо не гледа лично монитора? Всички видяха срамът за Англия! Дания им скри топката поне 60м. и бяхя класи над тях!

125

Rule, Britannia!

преди 2 години

Британия владее моретата, британците никога няма да бъдат pоби!

124

Англофил

преди 2 години

Две световни войни и едно световно по футбол през 1966г. Англия - Германия 3:0. Свикнаха ли германофилите питам? Малка и очyкaна от съдбата Германия отново на колене пред Гордия Албион! Европейското си идва у дома!

123

Войко

преди 2 години

В Неделя Скуадрата ще разпори неприятните ингилизи!