13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7....Аз съм лекар и сега ще Ви напиша какво ми каза един пациент идващ от Великобритания ами там прегледите при всички лекари са онлайн от пъпки до инфаркт....И как по-точно Генерал Практишънър лекува инфарт в лечебницата си???:))))))))) Някой много умен българин или ти самия пишете колкото да не заспите! Линейки във Великобритания има много и пристигат за броени минути, не кръжат по околовръстното в търсене на болнично заведение което да приеме пациента. Никой не умира на стълбите!

12

Анонимен

преди 2 години

Потвърждавам, че ситуацията с прегледи и болници е тежка. За да задвижиш тази машина да работи за тебе рискуваш да си докараш инфаркт и да умреш. Чакам за корона на зъб повече от една година, а съм предплатил още на 15 януари 2020. Остават ми още само две посещения, август и септември докато ми направят тази корона. ... евентуално. Ако не измътят нещо друго.

11

Oliver

преди 2 години

То и аз съм бльок от принца им, като не могат да ги махнат досадните царски английски..., този със златно училище у нас?!? Че какво е това?? Исторически спам, Версайски дворец на " образовснието", и какво значи да трябва като преди да боледуват от туберкулоза, за да дойде комунизЪма да го махне този дворец? Тази медицинска класика?! И всички мълчат за това?!

10

Караибрахим

преди 2 години

Аз не съм номер 7 и не съм лекар, но имам приятели такива. Българските лекари работят не по-малко от английските, че може и повече, но заплатите им са много по-малки. В Англия държавата се грижи болниците да имат всичко необходимо като оборудване. Това не е задължение на лекарите да го осигурят. В българските болници мои приятели, лекари се е налагало да си купуват с лични средства консумативи и лекарства, за да лекуват пациентите си!

9

Анонимен

преди 2 години

Искам само да допълня че ако ти се наложи да останеш в болница в ЮК не карат близките ти да ти носят консумативи, дрехи, пижами, лекарства, храна и памперси и всичко, ама абсолютно всичко е наистина безплатно. Българското здравеопазване пасти да рупа в сравнение с английското.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7....прегледите при всички лекари са онлайн от пъпки до инфаркт......Пак някой български синдромаджия се е изказал с не повече от 30 английски думи в запас!:))))) .... Прегледи има стига да е по-спешност пък стане ли на въпрос за нещо по сериозно като инфаркт линейката пристига за по малко от 10 минути. Нека българските синдромаджии не забравят че в Англия има изобилие и от хеликоптери линейки ако се наложи, също така почти всяка голяма болница има и площадка за кацане на такива!'))

7

Анонимен

преди 2 години

Аз съм лекар и сега ще Ви напиша какво ми каза един пациент идващ от Великобритания ами там прегледите при всички лекари са онлайн от пъпки до инфаркт е това е тук може да си ходите при личния когато поискате а онлайн или по телефон консултации не се заплащат на лекарите може да им звъните за всяко нещо да ги питате по телефона без да се заплаща

6

Анонимен

преди 2 години

леле колко полезна новина.виж ти - и на острова страдат :)

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1...този остров съвсем пропадна след брекзита.....Не бих казал, даже става много по-добре защото липсва една огромна част от балканските синдромаджии.:)))))))))))))))))))

4

Доко s цокъл

преди 2 години

Да дойдат у нас ще бъдат обслужени ,.,......

3

Тролинг без заплата

преди 2 години

Да се свети името Ти, Ковид!

2

Ристу

преди 2 години

Ако отчиташе 0,00045 паунда на час, щяха да го сменят до 4 минути. И там има тарикати явно.

1

Анонимен

преди 2 години

този остров съвсем пропадна след брекзита.