33

Анонимен

преди 2 години

Догодина - всички момичета над 18 години задължително трябва да родят минимум 5 деца. Алкохола и цигарите задължително забранени, защото убиват много повече хора от какъвто и да е вирус. А, и карането на коли от нормални граждани също - могат да убият някой, а ние искаме да живеем до 200 години.

32

Аз

преди 2 години

Искам да се ваксинирам. Ама нямам желание.

31

Анонимен

преди 2 години

Ся да не станем и ние като Туркменистан? То верно, че вечно дълбаем дъното и че и по-ниско можем да паднем, ама все пак няма нужда чак толкова!

30

Анонимен

преди 2 години

Ковид идиотитеее да ги затворим в Беляне предлагам.

29

славянин

преди 2 години

С нетърпение чакам да посрещна някой ваксинатор с машинката си за 9-мм ваксини!

28

Анонимен

преди 2 години

Преврат!!!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Нямам думи, какви надъхани антиваксъри! Абе вие какво си мислите, тия ваксини са доброто на всички, откога борбата с инфекциозните заболявания е била различна? Карантина, изолация и като се появи ваксина , ваксиниране! Нищо конспиративно няма , няма задни мисли и коварни планове. Толкова нелепи изказвания човек не може и да си помисли, че може да се роди в нормална глава. И разни революционни лозунги и призиви.....смешно е, глупаво е, хора!!!

26

Анонимен

преди 2 години

И тука трябва да е задължителна. Ние сме на ниво Туркменистан. Заповед и изпълнение . Ако чакаме да се убедят плиткоумни ангиваксъри, ще загинем. И на смъртния си одър от ковид някои ще отричат , че има вирус и ще кълнат докторите, че ваксината е опасна.

25

К

преди 2 години

До АнонименЛеле брато, не знам колко си як и как се биеш, ама как само пишеш... мани-мани :)

24

К

преди 2 години

И тук така, и тук така!!!

23

Вижте колко е просто

преди 2 години

Задължителна ваксинация, просто и ясно.

22

неваксиниран

преди 2 години

До: номер 24 Не, няма как да ми хрумне подобно нещо.По простата причина, че той ковида го кара отдавна, сигурно има 6 месеца и може затова да е решил да се ваксинира, да не е загубил имунитет, не знам.А симптомите ги получи почти веднага след втората игла!

21

Учко

преди 2 години

Браво на Туркменистан, демокрация за пример!

20

Това е

преди 2 години

За празни кратуни - задължителна ваксинация!

19

до неваксиниран

преди 2 години

а хрумвало ли ти е аланкоолу, че това може да е останало от изкарания Ковид, но ти да си напишеш че след ваксината се оплаква, може да е и някакво новопоявило се заболяване, ама ти да си напишеш че след ваксината. пфуу, плюк

18

неваксиниран

преди 2 години

До: номер 14 (Кирчо) Общо взето, всички които пишат тук са седнали на ушите си и сами не четат какво са написали.Шефа ми кара коронавируса миналата година. И го кара много тежко, повече от месец лежа в болница на кислород! Излекува се, жив и здрав е сега!Никога не ни е карал да носим маски, няма и да ни кара.Обаче той се ваксинира, уж с "хубавата" Пфайзер.И след втората доза се оплаква че като се наведе му притъмнява, ще ходи на невролог.Не се бъзикам, споделям личен опит.

17

Анонимен

преди 2 години

Добре ,че в *** е свободия ,ако искаш ваксинираш се,ако не искаш, разболяваш се ,държавата харчи средства по лечението ти ,а ти плюеш по здравната система ,ако останеш жив ,разбира се!

16

Анонимен

преди 2 години

До 20Това ,че са журналисти са написали ,че е невъзможно да няма заразени не значи ,че има изявления от Белия дом и други западни правителства.На тях им е все тая за какво мислят и казват ,таджики,туркмени и др.

15

Анонимен

преди 2 години

Въпрос: Защо е такъв проблем, че страната твръди, че няма нито един заразен, и защо това дразни "западните медии", които са се "осъмнили" ? Единственият правилен курс за борба с вируса е да се пишат по 20 статии на ден за измрели и заразени ?

14

Анонимен

преди 2 години

Също така и Северна Корея е Демократична Народна Република. НЕ се шегувам това казват те. Комyнистите все си мислят, че като казват на бялото черно и си затвярят очите и лъжат ще променят истината... По про сто животно от комyниста няма...