7

Щерю

преди 2 години

За други - това беше акт на народния гняв с/у лявата еврейска "Демокрация" на САЩ...

6

Анонимен

преди 2 години

Глупости .Беше като шахматна игра. Бели протестиращи срещу чернокожи полицаи които са стреляли. То и в България се е влизало в парламента както и в други държави но само в САЩ бяха застреляни хора .Защо американците са агресивен народ . Такива работи са ставали и ще стават по света .Нищо кой знай кво .Трябва ли ченгетата да стрелят на месо ?

5

Samo minavam

преди 2 години

Само дъртата, се надяваше да я носят, но не я намериха.Бързо е тичала.Не забравяй никога, дори и когато спиш прав, от кого е основана Америка.

4

Не съм роден вчера

преди 2 години

"ДЕМОКРАЦИЯТА". Този спечели изборите с манипулация. Всички президенти, които не са били застреляни или отстранени по някакъв начин са били кукли на конци на елитите до ента степен. Пропагандирането на демократични ценности трогва само хората, които не знаят на коя планета живеят. Идеята, че обикновените роби имат думата за каквото и да е било е чисто и проста комична. Държавата им се управлява от картели, а иначе обичат да се подиграват на Мексико. За елитите няма закони. Всичко е пародия.

3

Анонимен

преди 2 години

Защо Байдън не говори за това, че голяма част от щурмувящите говреха свободно руски, а на якетата им пишеше "Слава Русии"? Байдън продължава да се отнася много меко към Русия. Имаше в Ютуб снимани тълпи с такива надписи, които вървяха към Капитолия и викаха "слава Русии". Зщо това се премълчава? На другия ден полицията в Ню Йорк търсеше преводачи от руски.

2

Анонимен

преди 2 години

ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ КОГАТО ЩЕ ИЗБЕРАТ ТРЪМП ЗА ДА ГИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ И ОМРАЗАТА НА СОЦИАЛ-ДЕМОКРАТИТЕ

1

Ха-ха

преди 2 години

Кой го казва-президентът избран с най-голямата измама в американската история!