27

Анонимен

преди 2 години

Абе ББ, ти четеш ли какво си написал?! ЛЪжите и интригите са у руснаците, нали, ама простите американци, предимно демократи, им се връзват и вдигат путч срещу Байдън... Байдън в словото си при встъпване не намесва тези с тесните и дръпнати очи, а заклеймява Мр Тръмп и демократите. Виж какво, времето е много горещо и старите хора не го понасят. Сложи си шапка на главата и се разхождай сутрин рано и вечер късно.И престани известно време да пишеш коментари.Нали разбра, че ББ ще падне от власт?

26

ББ

преди 2 години

нормално,руските и китайски служби по-гьобелс имат само лъжите и манипулациите...,г-н Байдън..е Велик Човек...Историята ще му дава оценка не бедни духом служители на кгб и бг ***,въпроса е в ценностите на Народа на САЩ,след г-н Байдън друт Президент...но ценностите ще си останат...тук ги атакуваха руснаците през простака тръмп...и не успяха...тръмп е Ал Капоне на 21 в...въпрос на време е...и приятелите му разбира се,безнаказани убийства няма...милиарди очакват възмездие...или ще го въздадат!

25

ББ

преди 2 години

До Анонимендобрата новина е,че не мислиш,усвояваш,мразиш,продаваш...прости.уция, заради коментари на милиони по света...той дипломатично каза...не говорим...първо си вършим работата,доказваме,наказваме и слде това интервюта...тръмп е пътник...убитите невинни в Конгреса,очакват възмездие...и ще го получат...както всички престъпници и безбожници по света,отнемащи Свободи и Животи!!!Бог да пази САЩ!Джо Байдън...Справедливият Президент на САЩ!!!

24

demo

преди 2 години

Байдън е тест за демокрацията.

23

Анонимен

преди 2 години

КОЙ УБИ АШЛИ БАБИТ ??? БЯЛАТА НЕВЪОРЪЖЕНА ЖЕНА В КАПИТОЛИЯ?

22

Последни данни

преди 2 години

60 процента от американците не вярват,че Джо Байдън управлява.Убедени са,че го управляват.

21

Обратно на Тръмп

преди 2 години

Тръмп се опита да води политика не отвътре навън, а обърната навътре в проблемите на САЩ.Той се опита да ограничи намесата в чужди държави и да им диктува как да живеят.Той не е военнолюбив, интересува го икономиката.Байдън прави точно обратното.Неговата посланика открито застана на страната на контрите у нас, и силно обгрижваше протестърите. Може би в тях вижда същата кюрдска кръв, каквато е нейната, но тя представлява Байдън и това не беше редно. Г-н Байден, вие не сте демократи, а милитаристи

20

Анонимен

преди 2 години

Байдън говори за някаква въображаема демокрация, но никога за свободата.Това е първия президент,който не употребява тази дума.Какво точно налагате на света президент Байдън?!!

19

Анонимен

преди 2 години

Байдън стреля срещу народа и опозиционери на властта. Той е убиец на опозиционери и хвърли в затвора борци срещу режима на Байдън.

18

Анонимен

преди 2 години

Зелените човечета щурмуваха Капитолия и искаха да го направят независим като Крим.

17

Анонимен

преди 2 години

Кървавият режим във Вшингтон стреля срещу опозиционерите на властта и уби незнаен брой опозиционери, протестиращи срещу кървавия режим в САЩ.

16

аз

преди 2 години

"омразата, лъжите и екстремизма, довели до тази брутална атака" - каза БиДон. Омразата - е породена от това че ФАЩ от както е станала на държава е воювала през 80% от времето. Лъжите - кои лъжи? ЦРУ подпали половината конфликти за последните 20 години а сената отрича. Екстремизма - тази дума няма място в това изречение. Най-накрая - "Брутална атака" - кое е бруталното на компютърна атака? Кръвта на убитите деца? Разплаканите майки? Избитите старци? Сираците? 70 мил. $ ще си ги напечатате до утре

15

Анонимен

преди 2 години

Когато BLM мародерстваха, биеха, срутиха и блокираха десетки градове, проблем нямаше, но когато група републиканци излязаха на протест стана голям проблем - двойните стандарти на либерастите, когато те бият е за добро, когато друг го прави е лошо.

14

Анонимен

преди 2 години

БайДжо, само болни демоглави виждат "брутална атака" на Капитолия. Ти по-добре кажи за провално и позорно приключилите военни учения "Морски бриз 2021" в Черно море. Кажи как твоят страшен за аборигените разрушител USS "Ross" се загуби в координатната система край Крим и не можа да повтори пътя на "Дифендър". Кажи как наивно предполагаше, че Русия ще позволи отановски учения в непосредствена близост до границата си - до Крим, който е руска зона на отговорност. Похвали се, байДжо.

13

Анонимен

преди 2 години

А да цензурираш Тръмп и всички които не са секта либерасти е много демократично, нали г-н деменция? Обединение в САЩ скоро няма да има, защото демократичните комунисти в стремежа си да заграбят властта на всяка цена, разделиха общество много дълбоко - не може да насъскваш черните срещу белите, жените срещу мъжете, гейовете срещу нормалните и т.н., и в същия момент да говориш за обединение. Лицемерие и лъжи, типичните прийоми на червените вождове.

12

Анонимен

преди 2 години

Тестът се провали, демокрацията беше застреляна от полицията.

11

Анонимен

преди 2 години

А за "кървавия уикенд" нищо ли не спомена?

10

Полит Затворник

преди 2 години

Арестувахте и вкарахте в затвора тези хора заради политическите им възгледи. В САЩ това е "тест за демокрацията", в Беларус - цензура и потъпкване на човешки права. Щатското лято се отлага.

9

Portugal

преди 2 години

Когато се правят Майдани и се щурмува парламента в Киев е демокрация, а когато се щурмува парламента в САЩ e омраза и не било демократично. Ти да видиш. Единственото което липсваше е руски политици да раздават кypабийки на протестиращите по примера на лейди Нюланд.

8

Не господин Байдън

преди 2 години

Не господине, тестът за демокрация бяха изборите, които бяха оспорени от вашия опонент.А, Капитолия беше следствието от така произведените "Демикратични и честни" избори.Това,че сте големи не значи,че всичко ви е позволено и това да сте съдници от последна инстанция. И у нас метежниците,които взеха властта без избори, ден и нощ манипулират обществото чрез т.н. "свободни" медии без право на отговор на опонента.Та тези също имат наглостта да се наричат демократи, въпреки,че генома им е каге'бейски