85

Анонимен

преди 11 месеца

другите направо поевтинели :D

84

г-н Никой

преди 11 месеца

Тоя живее в измислен свят, не знам с какви очи бълва и говори всичката тая помия - аман от такива псевдо разбирачи. Абсолютно всичко се е вдигнало с около 50% в последните 2 години от 2019г. досега - хранителни стоки, материали и суровини, енергийни ресурси, услуги и тн... Тогава една заплата от 2000лв стигаше за що годе нормален стандарт на живот, сега трябват поне 3000лв.(за гр. София).

83

Анонимен

преди 11 месеца

Служебното парвителство вески ден вдига цените, но крие от народа и не дава информация.

82

Анонимен

преди 11 месеца

да и бензина и тока ... и строителните материали .. за какво говорим

81

пияница мистик

преди 11 месеца

Ама нищо де, нека се качи всичко и то двойно. Искам тези дето са против ГЕРБ да оценят каква стабилност имаше 11 години и какво се случва сега, при техните хора

80

пияница мистик

преди 11 месеца

Хахахахахаха :))) Айде бе !!! Аз по магазини почти не ходя и не пазарувам често, трябва нещо много да ми се прияде специално, че да се прежаля в жегите, поръчвам си от Glovo, но когато ходя за водка, а водка редовно си купувам, забелязвам, че е с вдигната няколко левчета цена от преди време. А моите съседки, с които редовно пия постоянно ми мрънкат за това пусто олио и че всичко се било качило. Преди няколко месеца имало хляб за 1 лев, сега нямало. Аз хляб не ям, ама ги слушам. И за масло и сире

79

Анонимен

преди 11 месеца

Така е при капитакозма, 82!

78

Дойде "новата(?

преди 11 месеца

власт и цените даже взеха да падат. Вчера пускам чешмата да измия ръцете, а оттам, О,джизъс, мед и масло потекоха. Честно ви казвам, не лъжа!!!

77

Щирлиц

преди 11 месеца

Със 80лв купони,във скап.аната Била покриваш едва дъното на "потребителската количка".Направо евтиния се вихри,верицата ви.

76

Верно-ли

преди 11 месеца

На едро олиото е 3.1 лева, на дребно 2,6 лева. Иначе може да си го купиш на 1.21 Лева.Това ако не е фейк нюз....

75

Нямам левче за WS

преди 11 месеца

Ами да, случвало ми си е. И да, и съм пишкал и акал до дърво по главна улица. То като напира - не пита. И да, правили са ми акт (за пишкането). И да, адвоката ми дръпна с едни 600 лева напред хонорар. Не си ми осигурил тоалетна - ще пикая и *** където ме хване. То не е нещо програмирано.

74

Че

преди 11 месеца

Така наречените вериги магазини дерат яко, слагат надценка до 300% , особенно на плодове и зеленчуци.

73

Магунго

преди 11 месеца

Кило пластмасови домати 4 лв, кое му е скъпото?

72

sas

преди 11 месеца

е... искат хиляди левове заплата, а стоките и услугите без пари. Мизерници винаги ще има

71

Анонимен

преди 11 месеца

Демокрацията става с пари... Кво да напрайм :))

70

Татул

преди 11 месеца

Кой олиго'френ може да говори и пише такива глупости. Ходил ли е в магазините да пазари да види за какво иде реч. Всичко е поскъпнало драстично. От зеленчук до мръвка. А той ше ми говори за 12 процента от 2014 г.

69

ВИЖТЕ

преди 11 месеца

Вижте цените на олиото в Румъния - 2 лева на дребно - мин.раб.заплата - 900 лева .Ако не вярвате - проверете в нета брошурата на лидл ро .

68

Анонимен

преди 11 месеца

До 71 Алоууу " Шопето" пак за БСП то ли намекваш? За " комунистите" демек? Ако беше истински демократ.Щеше да знаеш,че БСП е с ръководител,бивш член на СДС след 1989 г! Та какво БСП бе? БСП и СДС и ГЕРБ са мъртви като партии!-:) Изостанал си ако питаш мен!-:)

67

Евала

преди 11 месеца

Лекарствата ми предния месец бяха 40 лв., а сега са 60лв.. Само олиото било поскъпнало, на тъпана ли да вярвам или на .ея си?

66

Шоп

преди 11 месеца

Гoвeдa мучат за бай Тошо долу в коментарите..