34

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

СОЦИАЛИСТИ, НАЦИСТИ, ЧАЛГАРИ! ВСИЧКО МРЪСНО ПРОТИВ ГЕРБ!

33

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗа благото на държавата БСП, не трябва повече да идва на власт, същото важи и за Демократична България

32

Анонимен

преди 2 години

НИТО ЕДНА ТУРСКА МЕДИЯ НЕ ОТРАЗИ ПОСЕЩЕНИЕТО НА БУЦИ.ЕРДЮКЯН НЕ МУ ПРЕДЛОЖИ СТОЛ,А НАШИЯ МАХАШЕ РЪЦЕ НА ПОРАЗИЯ.

31

Анонимен

преди 2 години

До БСП 30...След изборите ще продължим да сечем Герберски кратуни!! Времето на БСП настъпи!!....БКП-то от всичките досега български партии никога не сече "своите си" членуве, пиленце наивничко!:)))))))))))))))))))))))))))))

30

akud

преди 2 години

определено ни трябва правителството на малцинството с подкрепата на всички партии, еднолично управление не е лъжица за нас Българите, по природа си крадем....

29

БСП

преди 2 години

След изборите ще продължим да сечем Герберски кратуни!! Времето на БСП настъпи!!

28

Анонимен

преди 2 години

Рашков и той на конци

27

Анонимен

преди 2 години

Що се сърдят на Рашков щом преди него от местото,коет заема сега казваха,че МВР ги лови,а съда ги пуска,макар че също тогава Рашков как председател,отговарящ за използване на СРС по предназначението им заедно с зам-налник Гетов по тез въпроси с отпускането им с разрешение не някой друг,а на съда как е обикновено ги предоставят за следене да заловят нарушителите,кат МВР тъй се сезиралои сезира Прокуратурата за дело пред съда с конкретно обвинение по събрани материали или тя се сезира за участие.

26

Помнещ

преди 2 години

До 19 " отговор"! Ако беше по голям,щеше да знаеш,че Божков и Борисов,са от едно котило! Мутренското след 1989 г! Чудя се що за наглец е Борисов бившето борче! Такъв цирк ви спретна за Божков чеее.Но вие нали сте наивни ,и не "помните" щото нямаше как да сте родени тогава ,та вярвате буквално на всичко което ви кажеше мутрата! Вие и сега му вярвате!-:( Е аз няма как нали? Това е разликата,че мен Няма как да излъже!-:) Е?-:)

25

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13Не само баба Ива се съмнява,но и мнозина други.Като го слушаш този "гений" на икономическата наука,няма как да не се съмняваш.Жалко,че отблизо не се показава дипломата да може да я прочете човек.В Харвард се предлагат много онлайн курсове(някои напълно безплатни),които са достъпни за широката публика,та направо си мисля,че дипломата му е такава-за завършен курс по нещото.

24

Анонимен

преди 2 години

Като гешев е под лога и слуга ДПС които пък от своя страна са структура създадена от ДС да има разделение на вота и създаване на етническо напрежение, която до ден днешен странно от 30 години почти както я има те винаги са с едни и същи проценти всички избори... най-постоянното нещо в тая държава е вота към ДПС

23

анонимен

преди 2 години

Е,Янаки,ти поне си стреляна птица в политиката и трябва да знаеш,че тази съвместна работа няма как да стане.Вечния махмурлия,таласъма Рашков нещо се зацикли на Гешев и това е.Той е като някакъв пубер-набележи ли някого,ще го мрази доживот.Първо се опита с ББ,не му се получи много,сега реши да се хвърли върху прокуратурата.Ама ще си счупи зъбите или ченето,каквото има там.

22

Анонимен

преди 2 години

До ПомнещМъката ти е, че ти не си превзел прокуратурата?

21

Анонимен

преди 2 години

До ПомнещАбе, защо толкова ви птечи този главен прокурор, от разследване ли се страхувате?

20

Анонимен

преди 2 години

Беновска и Ива Николова кандидатстват за титлата "Мисирка" на годината.

19

Отговор

преди 2 години

До помнещия! Гешев е последният поръчан, от списъка на Черепа! Всякакви , които лаят против него всъщност са "мотивирани" или от Черепа, или от Белградският Крадец , или от Розовобузестият приватизатор! Най-прозрачната, най-законната процедура при избор на Гл.Прокурор! От 24 във ВСС, само "китките", три на брой, гласуваха срещу него!

18

Анонимен

преди 2 години

Главния прокурор подгони най богатите бандити в държавата и това вероятно ще му коства главата, иначе главния прокурор не е никакъв, последен думата има съдът.

17

ДО 13

преди 2 години

Човекът си показа днес публично дипломата,всеки може да я види.Предпочитам млад,учен 40 годишен мъж в управлението пред баба,която гони седемдесетака и леко е изкукала.

16

Помнещ

преди 2 години

ГЕРБ превзе и прокуратурата! Гешев не е читав истински глав прокурор! Прецедент в историята ни за тази длъжност! При жив Глав прокурор,с Не изтекъл мандат,година почти,да бъде На сила сменен? За да бъде назначен " друг"? И защо ГЕРБ бързаше със смяната тогава? Българина Пак проспа този момент!-:( Та те го направиха пред очите ни! Нямаше как да го скрият! Нов прозрачен с много кандидати КОНКУРС за Главен прокурор! Това е пътя,за независима прокура! Останалото е само " политика"! -:(((

15

Наред и пак напред!

преди 2 години

стоилов е вредител който пречи на работата. Нека нашите смели водачи генерал Радев и генерал Янев не обръщат внимание и да действат решително! Всички вредители в Белене!