10

Лудко

преди 2 години

Супер, значи давам си колата /здрава/ на някой, който след това катастрофира поради гръмнала гума, например, което автоматично ме прави виновен за телесните повреди или евентуално смъртта на шофьора и/или другите участници в ПТП-то?????Е тва си е чиста лудост!

9

Анонимен

преди 2 години

Единственото до което ще доведе такъв прецедент е да вдигнат цените на застраховките. Ясно е,че застрахователите няма да вадят тези пари от джобовете си.

8

Анонимен

преди 2 години

Значи ако карам служебна кола и блъсна някой ще трябва да ми плащат.

7

Анонимен

преди 2 години

Много логично.Взимаш кола под наем с технически проблем.Ти естествено, не подозираш за него, иначе няма да я вземеш.От къде накъде клиентът ще носи отговорност, че е поставен в опасност той или друг, след като му е продадена негодна услуга.Много правилно решение

6

ДДРОнег

преди 2 години

Така представено е логично и правилно !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте скоро и бонуси за сгазени пешеходци!!! Няма такава държава!

4

АнонимеН

преди 2 години

НЯМА НИКАКЪВ ПРАВЕН ПРЕЦЕДЕНТ!! И СОБСТВЕНИКА ДА КАРА АКО Е ТЕХНИЧЕСКА ПОВРЕДА ЗА КОЯТО ВОДАЧА НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ СИ ПОЛУЧАВА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ!

3

злобар

преди 2 години

Няма логика в това . Всяко нещо което може да се повреди рано или късно се поврежда . Друг е въпроса дали превозното средство е предоставено вече повредено.

2

бай ганю

преди 2 години

има логика.А в последствие застрахователната компания дали ще съди собственника за предоставяне на друго лице на неизправено превозно средство?

1

ццц

преди 2 години

няма такава държава и няма такъв съд....хора спасявайте се както можете....сега сещате ли се кой трябва да плаща - собственика на колата ....