14

Растата

преди 2 години

А бе не знам, от мечка трудно може да се избяга, която тича с около 30-40 км в час. Няма значение, че бягаш надолу, нагоре, по диагонал или накъде и да е.

13

Анонимен

преди 2 години

До УРазбира се, че мечката може да бяга и надолу, мечката е от вида на кучетата. Но може и нищо да не ви направи, гледах един клип в Тубата как руснаците като видят мечка(и) или им дават храна или ги гонят с крясъци, че даже и с камъни хвърлят да тракат и плашат мечките , а чужденците се крият зад някое дърво и треперят,смяяяях.

12

Анонимен

преди 2 години

По принцип никога не трябва се обръщате с гръб към животни, защото ще ви нападнат или ще започнат да ви гонят, без значение дали е мечка,вълк,*** или друго, мечката се катери и по дървета,така че и там не е сигурно!

11

Анонимен

преди 2 години

До СатираАБе май за мечката е по-добре да я убият вместо да я вкарват в зоологическа градина.

10

Сатира

преди 2 години

*** ако човек убие човек го вкарвате за 10-12 години в затвора и си излиза готов за нови подвизи. А сега женска мечка ранила човек, и сте готови да я застреляте. Хванете животното и го вкарайте в зоологическа градина, готово!

9

дядо Киро

преди 2 години

Веднъж срещнах мечка в гората. Още ми носи мед.

8

бай Тъпчо

преди 2 години

Ами то ако питате мечките, ще ви кажат, че хората живеят по дърветата...защото видат ли човек, той все е на некое дърво качен.Ей тъй един път с бажанака в гората дръва брахме и нещеш ли мечка с мечето насреща. И ний-айде на най-близкото дръво отгоре.Обаче онуй малкото на надуши и са спря отдоле и вика: Мамо ***, тия ша ги ядем ли, или ша ги оставим като ония другите дето каза, че ако ги изядем ша са разболеем от алкохолизъм? Пък тя му рече: И тия са от същото село-остави ги! Та са отървахме бе!

7

Анонимен

преди 2 години

Най-известния метод е намазване с човешки екскременти. Мечката те подушвала отдалеч и бягала...

6

Анонимен

преди 2 години

По-важно е какво да правим... , ако срещнем някой комунист или чалгопитек в природата.

5

У

преди 2 години

Един екскурзовод в с.Баните(Родопите) ни беше казал, че се бяга надолу по баира и мечката уж не можела да бяга надолу, защото падала и се търкаляла. Нямам идея дали е вярно или се е избъзикал с нас,.. гражданята?

4

до ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

Сядам да мисля.

3

Анонимен

преди 2 години

Ако срещнете мечка в гората , особено ако е мъжка НПО- тата на сорос казаха да й направите една сфирка и готово!

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ОСТАВЕТЕ МЕКИТЕ АМИ ДА ПОМИСЛИМ КАКВО ДА ПРАВИМ С ВЪЛЦИТЕ В ГРАДА

1

Анонимен

преди 2 години

Хората са го казали: Ако не искаш да срещнеш мечка ,не ходи в гората. А ако се наложи да ходиш си носи пушка.