34

Мен

преди 11 месеца

Ристу, *** си, като гъбена чорба.

33

Ристу

преди 2 години

По-спокойно щеше да е да няма мечки в горите. Мисля, че трябва да се намали бройката им в България. Които иска да гледа мечки, да ходи в цирка или в зоологическата градина. Има и хубави документални филми за мечките в Северна Америка. Казвах ви, че не е далеч времето, когато ще четем новина тук - "Мечка рани/уби човек". Скоро и във Витоша.

32

Хижар

преди 2 години

Студенти, слушайте внимателно. Ако срещнете мечка почвате да се мажете с пресни ла, абе ***

31

Планинар

преди 2 години

Ако ходите през диви места, където има вероятност да срещнете мечка, носете си ЗВЪНЧЕ, вързано някъде за раницата. Мечката ще ви чуе и няма да се уплаши, когато се появите внезапно около нея. Малките мечета са много любопитни и могат да ви приближат. В никакъв случай не ги приближавайте и вие, а вдигнете малко шум (но не прекалено!) и се оттегляйте в посока, обратно от малкото мече. Ако майката лещи, че застрашавате малкото й (ако тръгнете да го снимате) това ще са последните минути от живота ви

30

Анонимен

преди 2 години

Носите си въже и нож. Като срещнете мечката, навивате въжето около лявата си ръка (или около дясната, ако сте левичар). Мечката се изправя на задните си крака и почва да реве. Вие си пъхате ръката с въжето дълбоко в гърлото й, а с ножа почвате да я мушкате, докато издъхне от кръвозагуба. Забравих да кажа, че трябва да сте с дебели дрехи, за да не ви нарани с ноктите си. В случай, че не разполагате с въже и нож, вземете пушката си.

29

SS

преди 2 години

Между другото препоръчвам ви да си изтеглите филма Мечката на гениалният режисьор Жан Жак Ано.Ретро филм е но е страхотен.Да ви кажа имам вила в планината на диво и безлюдно място.Със жена ми се скрихме там през 2020 когато затвориха държавата.Намирал съм мечи следи недалеч от вилата ми но жива мечка не съм срещал.Виждал съм сърни,елен,диви ***,но мечка никога.

28

SS

преди 2 години

Ходите ли в гората там където се очаква да има мечки носете оръжие със себе си.Ако нямате една две пиратки биг тайгър.Гърмят много силно.Ако и за това не ви се дават пари водете бъбрива жена със себе си да вдига шум.Бъдете кавалер,пуснете я да върви напред.

27

Владимир

преди 2 години

Не знам какво толкова написах, че ми премахнахте поста!? Вие сте най- цензориращият сайт! За всяко второ нещо - "брадва"

26

селянин

преди 2 години

при среща с мечка се мажете с фекалий и тя ви оставя на мираа дали ке има........... със сигурност

25

ЖЕНА ми бяга по-

преди 2 години

Във Аляска освен пушката всеки носи и един пистолет голям калибър защото в бързината пушката може да не играе и като го навали хапе не хапе стреля със патлака от упор. Ди Каприо ги прави тези неща със нож .

24

ЖЕНА ми бяга по-

преди 2 години

Ако мечката почне да бяга в кръг около вас ,ви плаши . При нападение бяга с ниско наведена прикрита глава директно към вас ,ако спрея не ви е в ръката няма да можете да го ползвате ,затова трябва да се преценя степента на опасност .и трябва да се вдига аларма ,че да не се стига до кой -кого...

23

Айларипи

преди 2 години

Неслучайно са измислили планинарските песни. Иначе разни миришещи на мечка се пъхат по бърлогите да берат гъби, тули, джица, халюмин.

22

ЖЕНА ми бяга по-

преди 2 години

--бавно от мен ,това е достатъчно .Оставям маитапа --един голям спрей за мечки към 130 лв трябва да е готов за пръскане в дивото ,ако сте двама или повече и те да имат - мечката е адски бърза и можеш да не успееш дори да видиш нападението другия ще я напръска ,във природата тя се слива със храстите и може да е неподвижна докато не те нападне защото я застрашаваш ,като е с малко също ,ако е разгонена ,,,, колко ловци след като са яли дървото казват ,че не са имали време да стрелят ,а са на лов.

21

до 21

преди 2 години

Мечките могат и се катерят по дърветата. Ако си в планината, бягаш надолу. Ако не, квото стане.

20

Анонимен

преди 2 години

Като срещнете мечка в гората това означава,че не Ви се пише добро какво и да правите.

19

Койчо

преди 2 години

Какво да правим, ако срещнем мечка в природата?... Почваш да викаш... "Ваксина, безплатна ваксина..." и гарантирано кЕ избЕга.Да не е Улава, бре... :))

18

Гъбар

преди 2 години

Срещал съм мечки и в Бългория и вПолша и в Чехя но това са мечки свикнали хората да ги хранят .

17

Рушофил

преди 2 години

По времето на Соца мечките си знаеха мястото и не закачаха хората.

16

Анонимен

преди 2 години

Навеждаш поглед виновно, за да не я дразниш и почваш да се мажеш с лаина, за да се отврати да те яде. А откъде лаина ли? Лаина ще има много...

15

серсемин

преди 2 години

Веднъж пътувах някъде в Родопите и по някое време ми се приходи по малка нужда. Та спирам така малко в страни да си свърша работата и нещеш ли баба Меца стои срещу мене. И в следващия момент си казвам така или иначе съм спрял, що ли не взема да се изкакам...