30

Анонимен

преди 2 години

извратена раота

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 - Това горе-долу около края на Римската империя, нали

28

Анонимен

преди 2 години

Проблемите на ypyдите, не интересуват и не засягат нормалните хора. Ако искат уюви челата да си присадят, все ми е тая. Болни хора.

27

Анонимен

преди 2 години

Едно време олимпийските спортисти са били всички до един хомота, дори педофили. Всеки спортист или воин си е имал по 1-2 младежа на по 12-13 год. на разположение. Да си с жена, ако не се размножаваш е било извращение. Отворете старогръцките митове и легенди и вижте картинките. Някъде гола жена ще видите ли? Няма.

26

Анонимен

преди 2 години

Какво ще стане ако 4-тия най-бърз мъж в света стане жена, дали няма да има предимство :)Пълни глупости, макар че заради целия феминизъм аз съм за премахване на мъже/жени. Всички да бягат заедно и най-бързите да победят.

25

Анонимен

преди 2 години

Абе мен ако питате, професионалния спорт е къде по-голямо извращение от разни транс-полови.

24

Анонимен

преди 2 години

А има ли транссексуални мъже (бивши жени) в силовите спортове при мъжете.Ако няма, защо? Би трябвало да е същото, нали...

23

Анонимен

преди 2 години

До Demonaz Фашизма е дясна, защото твърди че хората са различни и няколко превъзхождат другите многото, които стават само за *** и цели с войни решаване на всички проблеми.

22

Demonaz

преди 2 години

До Марсел ПоповХе-хе май това си ти, което написа. Хайде отвай си смени пола може и всеки ден да го правиш. Модерния безполов ***. А, до 31 момче фашизма е лява идеология. Прочети малко за Мусолини не просто драскане без четене. За вас всичко е фашизъм ама толко..

21

Обикновен Транс

преди 2 години

Това показва ,че за да победиш в женските спортове ти трябват топки повече от всякога!

20

Demonaz

преди 2 години

До Жендар БендарАми тези неща,които изреди ги пропагандираха и в един друг строй. Левичарството си е масонска измишлиотина. Няма как да бъдем равни на земята. Създадени сме различно и така ще бъде до края. Техните проекти се провалиха както и този.

19

Анонимен

преди 2 години

Изумен съм от реакцията на жените. Досега подкрепяха тези изродщини, защото си мислеха, че това ще подпомогне феминистките движения и борбата срещу "патриархата". Сега са като пос*ани и не зная какво да направят, защото се обръща и срещу тях.... Нормланите жени следва да бойкотират Олимпийските игри, това ще изпрати ясен сигнал.

18

Ванката

преди 2 години

Половете се определят еднозначно и категорично от хромозомите - ХХ и ХУ, два са. Другото са аномалии и отклонения. Ама бил се чувствал жена... Социален пол било. Тогава нека има и социална възраст! Аз пък се чувствам на 75г., това си ми е социалната възраст - искам пенсия да получавам!!! Ако пък убия някой, може да кажа, че се чувствам на 14 и не нося съдебна отговорност!

17

сега и тази изтрещя

преди 2 години

Те предишните цивилизации как мислите, че са изчезнали? Изтрещели малко преди да бъдат унищожени.

16

Анонимен

преди 2 години

Закон на цикличностите. Всичко се повтаря. Содом и Гомор. Следва потоп.

15

Анонимен

преди 2 години

политически простотийки

14

Анонимен

преди 2 години

До Хлъзгав склон - нормализирането на педофилията вече започна, и предстои в следващите година-две да се разгърне, ако правилно разчитам тенденциите. Интересно ми е колко време имаме до "нормализирането" на канибализъм и човешки жертвоприношения.

13

Анонимен

преди 2 години

Като се е стигнало до там, да участват, но постиженията им да се приравняват на мъжките и с коефициент да се намаляват за женската надпревара.Че то утре Меси може да каже жена съм и да участва в турнира с женския отбор на Аржентина. И?

12

zeus

преди 2 години

Само искам да попитам колко биологични жени, които се чувстват мъже, са отишли да се състезават заедно с мъжете? Нула, понеже далаверата е мъж да размазва в женския спорт ;)

11

не ми пука

преди 2 години

спорта и без това губи популярност и гледаемост, нека го убият окончателно с трансовете и да се приключва. сега чакаме най големият провал в историята на спорта Токио 2021