70

Друг Млад Пенсионер

преди 2 години

С допускането на мъже трасджендъри, ефективно се подписва смъртната присъда на женските спортове. Ако знаете кой/коя е Кастър Семеня, ще добиете представа какво очаква всички жени на пистата.

69

нещастници

преди 2 години

ами там където има ТО просто не гледайте, пълен бан! федерациите сами ще ги изгонят

68

Demonaz

преди 2 години

Джендари напред , дум кайте се отзад-Стоян Колев 2020г.

67

е честно

преди 2 години

Един мъж има десетки пъти по-високи нива на мъжките хормони от една жена или безполово същество благодарение на биологичните си органи. И няма право да приема допълнителни (поне по закон). Същевременно едно безполово същество за да се състезава наравно с мъжете трябва постоянно да приема допълнителни хормони и никой не контролира колко. Това си е пълно извращение.

66

до ора

преди 2 години

Наистина предложението ти е добро.Транссексуалните не са хора с увреждания, но не са и като останалите.Не мисля, че ще нарушат нечии права ако участват в такива олимпиади.Даже така имат възможност да парадират: "Ето вижте ни, ние сме трансджендъри!"

65

мъж

преди 2 години

Не знам как трябва да бъде най-добре. Обаче гледах оня от шоуто (самото шоу не съм го гледал), който бил културист, и на външен вид 200% мъж, който обяви че се чувствал жена и е в процес за смяна на пола.Той се аргументира, че имало и жени културистки.Това добре, ама аз съм мъж и никога не съм имал мускули, що така "тя" има?Не мога да вдигна повече от 20 кила наведнъж! Това нормално ли е - да има такива "жени"?Може би наистина трябва да има отделна *** олимпиада?

64

opa

преди 2 години

абе да вземат да си напрвят трансджендър олимпияда и да се приключи. Както има олимпияда за хора с увреждания...Обаче, тук изниква друг проблем, когато са трансджендър с увреждания става сложо...

63

Анонимен

преди 2 години

Абе един бивш мъж да се състезава с жени-айде моля ви се. Да си направят раздел в спорта за третия пол и там да се събират всички ***, кой го интересува, какво са си изрязали и присадили по телата, стига вече с тяхните неориентирани проблеми.

62

Ненормалните

преди 2 години

И спорта е както ненормалните и всичко друго. Наглеци.

61

Ученика

преди 2 години

"Мъж и Жена създаде го Твореца!"

60

Анонимен

преди 2 години

Ако не са трансджендъри, ще са астматици и болни, лекуващи се със забранени вещества. Който иска, да гледа, за мен олимпийските игри вече не съществуват.

59

Анонимен

преди 2 години

Има и олимпиада за инвалиди- там да ходи!

58

Анонимен

преди 2 години

Вместо да ни занимават с несъществуващи проблеми, напришете за условията в родните лудници.

57

Анонимен

преди 2 години

кое му е "равноправното" мъж да се състезава с жени?

56

Анонимен

преди 2 години

Това "нещо" е за параолимпийските игри, а не за тези. Тук трябва да участват НОРМАЛНИ мъже и жени, посветили живота си на спорта.

55

Кочо

преди 2 години

Спортът е за здрави хора. Прецакаха и олимпийските игри тези повредени ***.

54

Анонимeн

преди 2 години

Статията не достатъчно подробна - премахнати са му тестисите, но патката си седи за всеки случай ? Нали бяха питали Обама, родоначалника на тези идеи, по колко тоалетни тябва да има в едно заведение или един стадион, защото те джендърите са към 34 вида. И сега на олимпийските игри колко съблекални да има ?

53

ami

преди 2 години

ДА СЕ БОРИМ ЗА ПРАВАТА НА ХИДРАВЛИЧНИТЕ КРИКОВЕ И ДА ИМ ДАДЕМ РАВЕН ШАНС ЗА УЧАСТИЕ НА ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ! Респект

52

XuTbP5bP

преди 2 години

Що да е проблем, нали жените и мъжете сме еднакви във всичко?

51

gg

преди 2 години

Искате равни права? На ви равни права!