34

Анонимен

преди 2 години

Колко близко ще е това бъдеще , бе "професоре" и колко ще е спокойно !? Дай някаква цифрова стойност , нали си уж математик ...

33

Анонимен

преди 2 години

Повечето го изкараха или симптом о или без, много хора имат антитела.

32

ддт

преди 2 години

За тоя и другите манипулатори по сто тояги на голо !

31

Анонимен

преди 2 години

Професор Витанов е българския Исак Нютон! Браво, за една година изчисления успя да изчисли "Ковид щита" и ще бъде награден с нобелова награда по математика за безсънните нощи изчисления с едно обикновено сметало от ония старомодните с мъниста

30

Анонимен

преди 2 години

Бг фенове нямат пари да ходят на мач в чужбина . Вълната ще дойде след месец тук.

29

Анонимен

преди 2 години

млъкни *** витанов, аман вече от вашите ковидо истерии и ваксини, няма да се случат така нещата в България, дори задниците ви да се разцепят от напъни, край приключи..

28

До Munich _De

преди 2 години

Ей манипулатор UK има 30 хуляди заразени, но само 29 смъртни случая, така и Испания 12 хиляди заразени 18 смъртни случая. Ти като искаш стой до живот у вас и не излизай от квартирката си в Германия те ли са пример като имат 12 %по-гиляма смъртност от Испания например!!! И излизай с тествас както е модерно там!

27

Анонимен

преди 2 години

Радвам се за Витанов, че у тях е спокойно, пожелавам го на всяко семейство ;)

26

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, след Делтата идат Зета, Тета, Йота, Сигма, Омикрон, Ипсилон... И всеки път ще е едно и също. Накрая толкова сертификати за ваксинация ще имате, че ще ги объркате яко и за ваше улеснение ще ви татуират кюар кода на ръката като в свинеферма. Да живее науката!

25

до Неанонимен

преди 2 години

Не, истината е, че нашата Родина няма да се оправи, защото все някой друг ви е виновен! Хем се кълнете, че ваксината ви предпазва от тежко боледуване и смърт, хем пак активаксърите са ви виновни за нещо. Важното е все да мрънкате за нещо!

24

Неанонимен

преди 2 години

Има една истина ваксарите българи егоисти се интересуват само от собственото си удоволствие въобще не им пука за живота на другите българи .Заради ваксари егоисти които мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина. Ваксинирани овце!

23

цжцжц

преди 2 години

Какво има предвид под "близко бъдеще"? 1 ден, 1 месец или 1 година???

22

Анонимен

преди 2 години

ако кажат, че идва голям астероид убиец, ще забравят и за ковид и за маски и за всякакви ограничения

21

Анонимен

преди 2 години

Има една истина антиваксарите българи егоисти се интересуват само от собственото си удоволствие въобще не им пука за живота на другите българи .Заради антиваксари егоисти които мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.

20

Н1

преди 2 години

Проф. Витанов да каже какво пие, ще го черпя с удоволствие.Един от малкото хора, които коментират проблема с главата си.

19

Анонимен

преди 2 години

След месец ситуацията в бг ще е различна. Без да съм математик го предвиждам. 11%ваксинирани. В София 45% имали антитела . Значи в по малките населени места около 20%. Т.е. 60% още са възприемчиви.

18

Munchen_DE

преди 2 години

До АнонименВината не е моя, че са ми изтрили думата - ч.у.ка на вратата писах. Изнесъл съм данни за последните дни на няколко европейски държави, от официалната статистика. Който иска може да го провери! Защото в някои в България са по-големи капиталисти от американците и са на принципа "ден година храни" и заради техните бизнеси няма никакъв контрол дори и спрямо страни, в които делтата си вършее!

17

Вирусът се бори

преди 2 години

Но хората са по-mъnu. А както е известно, в еволюционната борба побеждава по-елементарното.

16

Анонимен

преди 2 години

до Munchen_DE.... Нищо не ти се разбита, какво правел новият щам на вратата?

15

Анонимен

преди 2 години

mir naduha mu