25

Анонимен

преди 2 години

До 23 До 21 Градушката чупи голям клон, който пада върху кола. Дървото е на общината, кой трябва да плати? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Путин, кой друг?

24

Анонимен

преди 2 години

Нямаш застраховка, нищо не получаваш! Като ваксината нали така искат всички! Не си ваксиниран, заразяваш се или оздравяваш или умираш по желязната логика на българина-егоист! Средния българин не е съгласен за поемане на разходи на заразени, защото не са били ваксинирани! Е и аз имам каско платил съм си, получавам си застраховката, защо трябва данъкоплатеца да поема разходите на не застрахованите? Това е импресия на българския начин на мислене! Принципно съм точно на обратното мнение - солидарнос

23

Анонимен

преди 2 години

А какво стана с ракетите срещу градушка? Пак ли са излитали самолети наблизо или този път проосотса нямали ракети? Супер безотговорност. Едно е градушка да ти поизкриви покрива, друго да ти разбие стъклата и керемидите и да вкара хора в болница.

22

ПроСоТо

преди 2 години

"Застрахователите" са бившите бухалкаджии,предлагащи "такса спокойствие"..Сега гледайте какви цени ще изскочат след тия катаклизми напоследък!..Едно ИСТИНСКО застраховане би трябвало да представлява нещо като "Застрахователна банка",в която заинтересованите да влагат когато и колкото могат ,но ЗА СЕБЕ СИ!..И ако стане белята-просто да си ползват спестените средства,БЕЗ "посредници" и тарикати!..При това -ДОБРОВОЛНО!!!!..ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ "застраховки" са точно "таксата спокойствие"!..ЗОРНОВОЛНО!

21

До 23

преди 2 години

Не беше по моя вина, а повишението на цената на застраховката беше колкото изплатената щета. Ще видят Каско от мен на куково лято.

20

До 21

преди 2 години

Градушката чупи голям клон, който пада върху кола. Дървото е на общината, кой трябва да плати?

19

House M.D.

преди 2 години

Колега, в цял свят, ако щетите са по твоя вина, цената на застраховката скача. А ако е налице рецидив, могат и да откажат да те застраховат.

18

Анонимен

преди 2 години

Липсва на пазара застраховател, който е собственост на държавата. Там бих си застраховал недвижим имот, но при мутрите няма да го направя.

17

House M.D.

преди 2 години

" За съжаление, само клиентите, които имат каско, биват обезщетявани, тези които имат "Гражданска отговорност" - това няма как да бъде покрито, казва Иван Петков, застраховател. Ако автомобилът няма автокаско, възможността е хората да предявят иск за обезщетение от общината." Като оставим настрани факта, че първото изречение в този цитат е написано неграмотно, откъде-накъде община и държава ще покриват щети от частен характер?

16

Анонимен

преди 2 години

Набързо се отказах да си правя застраховка Каско за новата си кола след ката видях, как действат застрахователите. Плащат ти щетата, но следващата година плащаш значително по-скъпа застраховка, т е. връщаш им платените пари.

15

SS

преди 2 години

Значи дават по 6 лв на ден за цигари ,но нямат 10 лв за застраховка,а има имуществена такава дори за 7 лв с лимит 5000 лв

14

Ами

преди 2 години

За хората без застраховки - среден. Може да дава по 20 лв на ден за цигари и ракия, ама разбираш ли 80 лв на ГОДИНА за застраховка на къщата са му много

13

Kuncho

преди 2 години

Като имаш активи трябва да ги подържаш,което изисква ресурс!Откъде накъде от данъците на тези който нямат собственост, ще се дават пари на тези който имат?!

12

Софиянец

преди 2 години

При голямата градушка през 2014 година ,всички с КАСКО застраховки бяха обезщетени/оправени /на 100% Имаше огромни опашки от чакащи но колата ми беше ,,изпъната",ново предно стъкло и боядисана изцяло абсолютно безплатно във избран от мен сервиз! Беше 9 годишна/2005/..Днес вече не я застраховам.,защото остаря ! Ако сега си купил кола за 2-3 хиляди не си заслужава!

11

Totenkopf

преди 2 години

Бай *** овчаря

10

Анонимен

преди 2 години

Ми то и тур операторите са същите. Знаят, че има ковид и че ще изгърмят масово с почивките, но не застраховат. Сега седнали да реват и да искат пари от данъците ни, че щяли да фалират. А най-наглото е искането им да пуснем тия от червена зона за да ни заразят поголовно, понеже щяли да фалират хотелите! А хотелите застраховаха ли се? Нееее. И пак ние да плащаме, че и да се разболяваме и да затваряме пак децата по домовете. СТИГА ВЕЧЕ!

9

от 10 до 11

преди 2 години

Когато цялото население си е застраховало имотите, застраховките стават солидарни като при здравето, пострадалите хора от градушки и пожари ще бъдат обещетени на 100 %. Защото ако тази година градушката удари град/село Х, следващата ще удари У.

8

не разбрал

преди 2 години

До Анонимен 10 И колко ще те обезщетят, ако си платил 10 лева застраховка?!

7

Анонимен

преди 2 години

Андрешковци. Имат в джоба си телефони за по 1000 лева, а не искат да си платят 10 лева годишна застраховка за имота. Плачат пак друг да им плати щетите. Да се направят задължителни годишни застраховки за имотите и да се плащат в общините като общинските данъци и такси смет.

6

42До 7

преди 2 години

У нас има само пишман застрахователи-мошеници. Тия и банкерите никой не иска поне малко да ги вкара в правия път. Та там стои и проблемът.