20

Ха-ха-ха

преди 2 години

Лукашенко щял да търси отговорност на ...самия Канцлер? Този верно не е сам!

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "Я с какво се занимавал Гьоте институт" БЕгай пред Гьоте институт в София да им "разясниш". Само се опасявам (за теб), че даже и проруските ни управляващи не са стигнали диктатурата на Лукашенко.

18

Анонимен

преди 2 години

Проекта Северна Корея -2 върви по план.

17

Анонимен

преди 2 години

Проекта Северна Корея -2 се движи по план.

16

Анонимен

преди 2 години

Я с какво се занимавал Гьоте институт !

15

Анонимен

преди 2 години

Президентът на Белорусия Александър Лукашенко разпореди на граничните войски да затворят изцяло държавната граница с Украйна, а Оперативният щаб на Кабардино-Балкария въведе в 03:15 ч. на 03.07. режим на КТО -контратерористическа операция- в столицата Нальчик.

14

Анонимен

преди 2 години

До 12 До 11Ти ще ги предвариш тъй като ежедневното дрогиране вече те е довършило

13

идетрибунал

преди 2 години

Най-важното,което Батка каза вчера по този повод е,ЧЕ НЯМА ДА ВЗЕМАТ ПЛЕНИЦИ!КОЙТО МОЖЕ И ИМА С КАКВО ДА МИСЛИ!

12

Иначе не е Диктатор

преди 2 години

На наш Винету мечтата да е като него и Северна Корея

11

Троянски Кон

преди 2 години

Браво на Лукашенко ,така се прави срещу вражески държави защитници на фашизма . А топва че гони германските НПО-та е най правилното нещо направено от него .

10

АнонимеН

преди 2 години

ВСЯКА ДЪРЖАВА КОЯТО ПРОВЕЖДА ИЗБОРИ Е ДЛЪЖНА ДА ОБЯВЯВА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ! БЕЛАРУС, СИРИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ КОЕТО ПРАВИ УПРАВНИЦИТЕ ИМ АБСОЛЮТНО НЕЛЕГИТИМНИ !

9

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 2 години

Лукашенко е голям диктатор. Много малко българи са ходили в Беларус за да знаят какъв ужас е там за демократите, затова ще разкажа малко. Не може да си хвърлите боклyка извън кофата защото ГЛОБА. Не можеш да си караш бързо мощната кола защото ГЛОБА. Не може да пикаете в парковете защото ГЛОБА. Не може да си крадеш защото бой от полицията. Не може да отидеш да строиш където си искаш дори в защитена зона защото ГЛОБА. Не може да си организираш шествие "Минск прайд" защото БОЙ и ГЛОБА, УЖАС!

8

До 11

преди 2 години

Ще дойде това време ако Путинци и Лукашенковци се разкарат от живота им.

7

Анонимен

преди 2 години

Ще дойде това време, когато белоруси, руснаци и украинци ще се обединят отново и ще станат онази велика мощна сила, която ще противодейства на хаоса, безумието и безпредела. Ние ще сумеем да съхраним своята история и да върнем нашите прекрасни взаимоотношения, каза вчера послучай Деня на Независимостта на Белорусия Илья Кива - депутат от "Опозиционната платформа За жизнь" в украинската Рада.

6

Анонимен

преди 2 години

Вчера Бацко обяви, че в Белорусия е завършена мащабна антитерористична операция. Той разпореди на граничните войски да затворят изцяло държавната граница с Украйна. В Деня на Независимостта на Белорусия, Бацко каза, че от Украйна влиза огромно количество оръжие, с което се въоръжават терористични групи за преврат в Минск, наречени "ячейки самообороньi".

5

с русия и в гроба

преди 2 години

Този ще го ликвидира Путин, не запада. Руските служби са му забъркали вече чая с Новичок.

4

до 1

преди 2 години

Защо да му се "привиждат"? Западняците определено са му врагове. До сега батьката се правеше, че не забелязва какви ги вършат заради търговията. От тук нататък пътят е само един - пълна интеграция на Беларус с Русия. Запада се провали.

3

Анонимен

преди 2 години

За него е най-добре да се капсулова с Русия в едно и да си изкара като президент до живот! Иначе жална му майка!

2

Анонимен

преди 2 години

Западните служби са се опитали да му спретнат беларуска пролет, т.е. платените тях преврат.

1

Анонимен

преди 2 години

Дядкото се тресе от страх, привиждат му се врагове на запад.