40

до 20

преди 2 години

Прочете ли каква глупост си написал. Нищо не ти се разбира.

39

наблюдател от ООН

преди 2 години

ДжендъризмЪ улете та се невиде от Беларус...!

38

Ха..ха..ха

преди 2 години

Батката не си поплюва...

37

Евала...

преди 2 години

Така се пази държава и власт.Нека сега да започне неолиберално виене....

36

мангела меркел

преди 2 години

Днес един от най големите борци срещу терористичните организации еу,сащ,нато Джулиян Асанж навърши 50 години.

35

Христо Христов

преди 2 години

До 35И как виждаш да си изтеглят инвестициите от лукойл? Обясни плийз?Или как виждаш да откажат строителството на моста над керч?

34

Само питам...

преди 2 години

До Анонимен29. Защо пишеш лъжи? По-добре ли ти е така? Какъв Бойко те клати постоянно? Та ти си болен.

33

Анонимен

преди 2 години

Народа на Украйна живее бедно, но произвеждат съвсем сами най-големия самолет в света - Антонов. Украйна има мощна индустрия, така че Саша Лукашенкo много да внимава. Украинците са лют народ и ще сгънат руснаци и беларусци в едно. По двама на щик.

32

Отговор

преди 2 години

Извънземните ли са го избирали, или над 1 милион български избиратели не са "хора"? На някои им харесва да са слепи, или да правят другите на такива

31

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм казвал, че най-доброто, което Запада може да направи е да си изтегли всичките инвестиции от Русия и Беларус и да ги оставят да си правят пак "социалистическа" икономика и да карат Москвичи и Лади.

30

Анонимен

преди 2 години

До 34Бойко досега не е бил избиран от хора.

29

Границата ли!

преди 2 години

ЛукаВшенко ще може да затваря границата докато съществува,защото след битката при Армагедон и изчезването на Беларус и Примитивна Рус от картата на света, там граници повече няма да има, цялата територия ще бъде украинска. Живела Украiна!

28

Анонимен

преди 2 години

Диктаторите все страдат от параноя,включително и ментора на тоя Путин дето все някой искал да го напада,а истината е,че на цивилизования свят не му пука за тия скапаняци.

27

Отговор

преди 2 години

До драскачите, които сравняват Лукашенко с Бойко...Няма диктатор, който два пъти да е подавал оставка, и хората пак него да избират! Ще изгледаме сеира и на превратаджиите, и се пригответе и за Борисов 4! Лошото е ,че някои българи ще го разберат по трудния начин! Изчакайте да дойде зимата, и дали Радев и СлаФчу все още ще могат да се оправдават с Борисов!

26

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко е съученик на Бойко. Заедно са усвоявали Пропаганда в Масква преди Бойко да мине на другия бряг. Сега пак са братя и се подкрепят, но по-изодзад.

25

Анонимен

преди 2 години

И на тоз войските ,ще са му колкото на Армения:)) на приказки. Няма лев, няма армия. Другото са пропаганди .

24

Анонимен

преди 2 години

Последният евро диктатор. Ужас. 2021 Край няма тая боллевишка напаст

23

до 28

преди 2 години

не е нужно да си зад граница за да показваш реалността. А наистина е вярно отвън още по се набиват на очи простотиите в Бг то. Те янките ви ги показаха нагледно с Магнитски.

22

Анонимен

преди 2 години

хайде големите спецове по Белорус и Русия, оправете си собствената държавка пък тогава акъл раздавайтв на другите. Или май така си избивате комплексите.

21

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха-ха "Лукашенко щял да търси отговорност на ...самия Канцлер? Този верно не е сам!" Изтеглянето на ДААД е изтегляне на източници на валута за диктатора, а всеки ще ти каже, че в условията на диктатура валутата е особено важна, тъй като страната има винаги дългове в такава, разплащанията с чуждестранни контрагенти е в такава и така нататък. Даже и другарЕте в МАсква не искат газа да им се плаща в рублЕй. Та другаря Лукашенко е озлобен от факта, че "лошите" германци му вземат валутата.