73

Аз съм тъп, вие не:)

преди 2 години

***, миличка- колко псувни отнесе с тая преписана от СиЕнЕн, така наречена - статия и класация? Платиха ли поне? Или се борите за копанката на сорос? Като пораснеш и поумнееш малко ще разбереш какви глупости си преписала. И че някои неща не са за продан. Историята не е лъжица за устата на комунистите. Доказано!

72

Анонимен

преди 2 години

Казаха кукловодите.. и смениха пaмпepca на Байдън. Тръмп гледаше неговите неща, не се е мешал никъде освен в търговските договори с Китай подписани от афpикaнeцa, къде жълтитe имат право да ти внасят всякакви б.oклyци без да плащат мито а ти ако им внасяш мито 200%

71

Шмекери

преди 2 години

До Либерал А либералите сте фашисти ,ксенофоби ,богохулници,сатанисти . От Дявола сте създадени !

70

Обективен

преди 2 години

Aрабските банкери, които управляват САЩ, не харесаха Тръмп защото не им игра по свирката и е личност. Тръгна да изгражда стена против нелегалните емигранти от Канада. При неговото управление задържаха Джипко Бибитко, не помня колко години все не можеха да го задържат. Опъна се на Индия. Не цепеше басма на белите.

69

Ха

преди 2 години

Тръмп е най-лошия президент, рече Байдън и се строполи по стълбите!

68

Анонимен

преди 2 години

Еврейските банкери, които управляват САЩ, не харесаха Тръмп защото не им игра по свирката и е личност. Тръгна да изгражда стена против нелегалните емигранти от Мексико. При неговото управление задържаха Ел Чапо, не помня колко години все не можеха да го задържат. Опъна се на Китай. Не цепеше басма на черните.

67

Анонимен

преди 2 години

До 77: А феновете на Байдън са ***.

66

Либерал

преди 2 години

Тръмп е опасен за либералните демокрации. Той е американска версия на путинизма. Феновете на Тръмп са хомофоби и расисти.

65

Анонимен

преди 2 години

Даже на обратно е според мен. Но да се публикуват едни класации и да се премълчават други е в сферата на медийната манипулация. И колкото по агресивна е тя, толкоз по голяма Съпротива, ще има. От свободните хора,

64

ВЕЛИК Е НЯМА СПОР

преди 2 години

Тръмп е един от най-великите президенти в историята на САЩ, може да се нареди редом до Вашингтон!!! После се чудите защо искат да ви чипиpaт, вaкcиниpaт със незнайни флакончeта, слагат ви вечерен час и си правят с вас каквото си искат!!!

63

Щерю

преди 2 години

Евреите как раздухват в САЩ расистката истерия, за да отклонят справедливия гняв на американците от себе си. Евреите показно убиха президента на САЩ Джон Фицджералт Кенеди, като на покушението изпратиха и евреина Запрудер да заснеме всичко. След това хвърлиха вината в/у кубинците и в/у Мафията - и така си измиха ръцете. Изтече 50 годишната давност и нищо не разсекретиха за да не лъснат мръсните им дела...

62

Анонимен

преди 2 години

САМО ТРЪМП!!!

61

Факт

преди 2 години

Много от нещата прокарани от Тръмп останаха и след него!Защото бяха смислени и нищо по-добро не можаха да измислят!!!А да говорим че Байдън е нещо повече от Тръмп е смешно.

60

Анонимен

преди 2 години

А нашия в целия свят.

59

Анонимен

преди 2 години

Тръмп управлява 3 години и 5 месеца без Корона.7 месеца с Корона.През цялото време не направи нито една война.Обама и Байдън управляваха 8 години и имат 6 големи войни в сметката.Сега Байдън за 6 месеца и то с Корона,накара палестинци и евреи да си мятат ракети като луди,както и два пъти вече бомбардира в Сирия.Въпросътда се направи конфликт е кой управлява,а не какви болести има.

58

помнещ

преди 2 години

до 64 Я "мръдни" една година по рано и ще вденеш а?Или си малко пале,та година време ти е "много"?-:( Е?

57

Американска работа!

преди 2 години

Изследванията са според поръчителя! Като паркинсона си отиде сигурно той ще е най-лошия! Класацията не е приключила още!

56

Анонимен

преди 2 години

Тъй, тъй, те Русия и Китай гледат как си ги "класирате," как си "избирате президентите и други "демократични" особености, и утре шъ ви турнат и на вас, и те ще правят като вас.

55

До Помнещия

преди 2 години

Пич,ясно е колко помниш,щом не се сещаш,че короната се появи 7 месеца преди фалшивите избори.

54

Анонимен

преди 2 години

е, какво да кажат демократсата-н-и-те, и "учените" им като нефелния Джо. Никой вече не ви гледа нито либерастките класации, оскари, филми, медии, награди, университети - всички са във ваши ръце и освен лъжи и изопачаване друго няма в тях. А за 44-то място за морал - първо си вижте вашия Клинтън с Моника.И нека другарите "историци" да излязат с имената си, щто и такива колко сме ги виждали, каквото им наредят това пишат, нищо ново.