113

Анонимен

преди 2 години

Байдънясълия троллл яко спами-Левски,Ботев,някакви кашипропагандната статийка не свърши работата и сега се маже яко.

112

Кофти журнализъм

преди 2 години

Е тогава,когато от коментарите получаваш повече информация,от колкото от самата статия.Блестящ пример.

111

Не се ядосвайте

преди 2 години

Христо Ботев е бил френски комунист антимарксист членуващ в колкото му позволят и леви и десни и всякакви масонски ложи писал нещо че Цар Соломон е ЗЛО турците заловили Левски и Той почнал да си въобразява че е виновен поради буйния си характер и най накрая знаете май че се касае за САМОУБИЙСТВО та туй се крие щот грях но се случва

110

Анонимен

преди 2 години

Джо Байдън никога не е бил избиран !Той беше инсталиран-като тоалетна чиния.

109

Голям майтап

преди 2 години

Много комунистчета от Антифа, джендъря и радетели за черни свободи са се навъдили в последно време да пищят срещу най-обичания Президент в американската история-Доналд Тръмп! Дано ви плащат прилично да си кривите сатаниските душички!

108

ДЮМА ДУМА

преди 2 години

Следете ЕВРЕИТЕ да се нахраните поне от трохичките от тяхното компасно дело!Червеният евреин Карл Маркс се е борил за ГЛОБАЛЕН ЧЕРВЕН ЮДЕОАТЕИЗЪМ и Левски и Ботев казали:"НИЕ СМЕ ЗЕЛЕНИ"............Бялото-червеното е шменти капели по ЕВРОСТАНДАРТИТЕ на нововъведението ТРИКОЛьор.........ВИЕ си избирате цветове а ЕВРЕИТЕ си имат нарисувана и запазена хилядолетната звезда на ДАВИД в абсолютно всички цветове и какъвто им е изгоден такъв им е цветът

107

Наблюдател

преди 2 години

Сега САЩ се управлява от хора, които се кланеха пред престъпници като Джордж Флойд.

106

H2

преди 2 години

Не знам защо популяризирате мнението на една кабеларка C-SPAN притежавана от Brian Lamb

105

Анонимен

преди 2 години

Тромпета се опълчи с/у Ковид истерията и това му изяде главата.Помисли се за по-велик от кинтите, на които сам се роб.

104

Анонимен

преди 2 години

До 147.%%% че отнесока шамари в 140 коментара под статията - отнесоха. Но след като получиха по едната буза, като добри християни подложиха и втората си буза. След това предложиха и другите си две.....и като не останаха бузи, предлагат и междубузията. Тъй де, нали се плаща.

103

Анонимен

преди 2 години

143... Ех как ви се иска тази комична статия да изчезне за да не ядете повече шамари и днес бг да не става за смях. Какво ли не опитахте. Истината е че Тръмп е един от най-добрите президенти на САЩ и за целия свят,- дори за нас. Ако не и най-добрия. Въпреки кусурите му.

102

Анонимен

преди 2 години

144, *** нали ходи при тях на официално посещение барабар с Мелания.Последната без фередже разбира се. Предният нищо не е направил. Това че не могат да разделят кинтите/поръчките договорени от него, е друг въпрос.

101

НАЦИОНАЛ Е ТРЪМП

преди 2 години

Синьото човече Доналд Тръмп е с шотландски сини корени и е бая старичко човече от ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ на САЩ довело на власт с парите се Бил и Хилъри КЛИНТЪН......БАЙДЪНИСТ хаховци а Вие го взехте за паднал от Марс

100

Анонимен

преди 2 години

До #142 Как той да е убедил арабите, като наследи това от предният, просто нещата се бяха проточили във времето. Тепърва започват делата с/у тромпета, нямаш си на идея колко хора е завлякъл с пари и неустойки.

99

Анонимен

преди 2 години

Само дет "убеди" арабите от KSA да сключат договор за 700 млрд USD за доставка от US на оръжие и технологии под заплахата, че ще им блокира сметките.Мнооого "лош", за US разбира се...

98

Анонимен

преди 2 години

До 136... Някои, особено медиците, дори си признаха, че не са посмели да кажат че тръмп е прав, за да не ги обявявят за расисти и да загубят работата си. И не само за произхода на вируса но и за лекарствата които доказано помагат. Заради тези страхове много народ измря.

97

Анонимен

преди 2 години

Тръмп вече ри размаза всички с петолъчките, в сащ. И политици и медии и историци и медици и учени и артисти, и разни други продажници. Само дето те не се усетиха и още мърдат, само да стават за смях. За щастие не всички в сащ са като тях.

96

ФактФАКТФАКТфакт

преди 2 години

Англия гласува Независимост на САЩ на 24 февруари ден студен любим на Джордж Буш-старши мразещ поради професионална деформация Лятото и зодия Близнаци то ест собственния си рожден ден 26 юни та се завря на СТУДЕНО при СПАСЕНИЕТО от СПИН на 1.12 чиито сбор е ЧЕТИРИ....да им имам проблемите след като Мехмед Али Агджа и Христо Стоичков са със ЗНАК РАВЕНСТВО потвърден от БЛИЗНАКА Бойко от Бойко,същата потъмняла кожа,същия акъл,същото телосложение и турската грозна кенефна салфетка Мика Стоичков

95

Аз съм тъп, вие не:)

преди 2 години

Само Тръмп може да спре комунизма в САЩ. Най-добрия президент на САЩ след Рейгън. Вижте и резултатите от управлението му! Дори Рейгън не би се справил по-добре с комунизма в сегашната ситуация. Тръмп не само ги разката, но и освети всички внедрени в РП. Затуй е и този вой на умряло.Достатъчно коментари написах тук вече. Оставям платените тук да се вихрят.

94

Анонимен

преди 2 години

Анкетирали президентските историци....хахаха, всички тея жалки платени либерастични фъ шкии ли са правдоподобни, ве шурушуидни лакейчета?НЯМА до сега президент на Америка да е събирал 80М+ гласа, още повече че открадна изборите, демоН-РАТ-овете и инсталоираха изкуфелия корумпиран памперс.Стегнете се малко, Тръмп се нарежда след Линкълн, жалки отре пчици. Напъните ви са безплодни.