75

До 90

преди 2 години

Виж коментар 93, може и да ти се изЯсни.

74

Чичето

преди 2 години

Интелект - да. Морал - не. А това е нещото, което хората по цял свят ненавиждат. Нещо повече - всеки правоверен евреин ще ти забие нож в гърба, ако има личен интерес от това. Защото за евреите всички останали нации са "гои", демек - ***, тор. И Талмуда ги учи, ме са излъжеш или убиеш гой е дело богоугодно.

73

R*

преди 2 години

Че какво им е на евреите? Аз ги уважавам. Печелят пари, правят си сметката. Щом държат банките, произвеждат неща за милярди, направиха си държавата водеща в близкия изток. Значи имат интелект!

72

мангела меркел

преди 2 години

Днес един от най големите борци срещу терористичните организации еу,сащ,нато Джулиян Асанж навърши 50 години.

71

Анонимен

преди 2 години

Интерсно защо ли е тая световна омраза срещу евреите точно?Защо не е примерно срещу шведите,или срещу японците,или срещу будистите,срещу православните.Не съм запознат добре с историята,но защо евреите все се оплакват,че ги мразят.

70

Българин отново

преди 2 години

Император Наполеон БОНАПАРТ:Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите са нация, способна на най-ужасни престъпления.Хенри ФОРД: Ако някъде в страната има нещо нередно, разбирай престъпление, там положително ще намерите евреи.

69

Българин отново

преди 2 години

ВОЛТЕР: Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука.Джордано БРУНО: евреите се явяват заразени от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.

68

Българин отново

преди 2 години

Марк Твен: Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите.Виктор Юго: Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение.Гьоте: Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците.

67

Анонимен

преди 2 години

Европа скоро ще е мюсюлманска и няма да да има живот за евреите там!

66

СС

преди 2 години

Само да напомня на сънародниците ни, че покрилият се с лоша слава по време на освободителната ни война, Сюлейман Паша е евреин. Точка. :(

65

Анонимен

преди 2 години

Абе много дълго бе... Интересно четиво, ама много дълго.А на нас ни дават само по 500 символа.Проблемите с антисемитизма са древни, така е. Лично аз нямам нищо против евреите, харесвам ги.Но ако гледате филма драматизация по Шекспир "Венецианския търговец", ще ви настръхнат косите и колкото и да обичате евреите, ще почувствате омраза не по-слаба от тази на Хитлер! Чудя се, как е възможно най-прочутият класик да пише такива ужаси срещу евреите?От искрено любопитство питам, не разбирам?

64

Мария

преди 2 години

Постепенно човечеството започва да разбира голямата игра , но много дълго латентно време му трябваше.Как една шепа алчна за пари обърна живота на хората към лошо.Много неща постепенно ще се върнат към нормалното, но психическото здраве на мнго хора е е нарушено завинаги. Възмездие трябва да има.

63

ТАКА Е

преди 2 години

ХОРАТА СТАВАТ ЧУВСТВИТЕЛНИ КОГАТО ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА ПОЧВАТ ДА НАТРУПВАТ ОГРОМНИ ПАРИ БОГАТСТВА И ПЕЧАЛБИ ПО ВРЕМЕ НА КОВИД.

62

значение

преди 2 години

Означава учил, недоучил, но уреден на работа.

61

до шалом 83

преди 2 години

И как го управляват? Превърнаха живота ни в бacи скапания филм!

60

Кармен Златарева

преди 2 години

Ционисти - антисемити - човекомразци!!! Защо са били гонени през вековете от всички народи и нетърпими та до днес!?

59

Шалом,шалом,манишмаа

преди 2 години

Богоизбраните синове на Израиля ще управляват човечеството до свършека на света. бг

58

Леле Боже

преди 2 години

Хитлер е смятал славяните са ***, как може да му се възхищавате не знам. Те и в момента на запад от Белград ви смятат за такива.

57

Санди

преди 2 години

Отколе си го заработват по цял свят.За жадната им за кръв военна върхушка няма международни норми. Конкурират ги само Щатските кравари. Продадоха рекламно и сълзливо Холокоста 1000 пъти, за 6млн загинали, Бог да ги прости. По- големи "страдалци" от тях няма на света. За десетките милиони в Европа и СССР - ни дума. Направиха цветущи държави в Близкия изток на руини. По-невъзпитани от техните туристи са само алкохолиците от Албиона.След тях трева не никне още от котилото им -Хазарския каганат

56

Факт

преди 2 години

Иван Вазов е антисемит!