44

ББ

преди 2 години

подкрепа г-жо,милионите уплашении зависими,гладни и бедни ви подкрепят,троловете и руските служби ни плющят минуси но не могат да ни уплашат,няма начин да ни превърнат в крепостни...Сводоба или Смърт!! Подкрепа г-жо...и сме милиони!!!

43

Dinosaurus

преди 2 години

На зелено се купуват апартаменти и гаражи от Б.Рашк и БСП олигарси. Няма такова нещо като инфраструктура на зелено, но архитект Комитова не е чувала това. Едно си баба знае: докопваш се до нещо като Златен век, плащаш по 10-15 % на първа копка, първа плоча, груб строеж, дограма, мазилка, чакаш 2,3,5 години и ако не фалира фирмата получаваш "на шпакловка и замазка" златна маломерна кутийка. Път се строи докато тръгнат колите на всички хора, не само на БСП, обаче те искат само да гушат!

42

анонимен

преди 2 години

И как няма да е така госпожо министър? Този човек борчето,не престана с пиарите си до края! Издавйки "джипката" и пръждосвайки се с това точно ЗАРИБИ Герберските си крехки душици "избиратели" уви!За него беше важно да "гледат" хората че нещо се "прави"! Влезте в нета и четете,четете! Пиара му е хванал декиш! Че Герберите ви обвинявт че сте "комунисти"! Че строежа"" на Мутрата "спрял"!? Ами спряхте го,защото Е НЕЗАКОНЕН СПОРЕД ЗАКОНИТЕ В БГ! Ама Гербавите КАК ДА ГО АСИМИЛИРАТ?-:(( Дано узреят !

41

Албатросов

преди 2 години

Бе тоя Радев голам Пеликан бре, няма наядане.

40

Анонимен

преди 2 години

Едноси баба знае, едно си баба бае. Комунистите като не бяха на власт всвкак се стремяха да спъват Хемус, тъй като ня бяха на яслата и сега се опитват чрез подставените службаши да изкарат парите от сметките на МРРБ за да ги окрадат ако успеят да манипулират изборите с машините и съветниците от Венецуелс и Колумбия. Затова драпат да сменят управлението. Ще ъспеят ли. Да +, Не -, моля.

39

Анонимен

преди 2 години

Явно ГЕРБ са откраднали парите за Хемус за години напред и сега парите са в чекмеджетата на мутрите.

38

Анонимен

преди 2 години

Магистрала Хемус скоро няма да има - ГЕРБ присвоиха парите.

37

Анонимен

преди 2 години

И точно как ги вижда червеноглавата бабичка някоя фирма да има ей така 1 милиард джобни за да построи всички магистрали и после евентуално да им се плати...след 10-20 години. Т.ъп по-т.ъп, най- т.ъп що е то комунист. Все едно да си поръчаме ф-ките и всичките пари на получаване. Той Безоз няма толкова налични за да угоди на тая уфсъ!

36

Анонимен

преди 2 години

Комунистката Комитова ясно каза, че магистрала Хемус няма да я бъде ама те и спестените пари за магистралата вече ги няма. БСП то гепа парите и вика дръжте крадеца.

35

Анонимен

преди 2 години

Ей, червени Бок Луци коя фирма на света ще дойде, ще ви построи магистрала за милиарди и ще чака ако вие решите да платите нещо? Коя е тази фирма мама ви лъжлива и крадлива?Фърчилков да ви товари на един транспортен самолет и да ви стовари всички в Сибирбез връщане, както и той самият. Не само че сте некадърни и не може нищо да направитеа вече явно рушите и работите против България и българите.

34

Пари на зелено

преди 2 години

"От думите на Комитова стана ясно още, че са платени напред 71% от парите, 9 км път сме въвели в експлоатация, тоест 4%". ...................................................................... От ГЕРБ са бързали да раздават пари авансово за да си получат рушвета.

33

Анонимен

преди 2 години

Кой ли по света купува магистрали на акт 16?! Ясно е че им плащат за да плюят ама може ли да изберат някой маалко по интелгентни следващия път!!!

32

Ботуш

преди 2 години

Тия служебните са си обикновени чиновници и от бизнес хал хабер си нямат. Това са така наречените маханджии. Те на едно магаре сено не могат да сложат, камо ли да създават производство. Само по устав, кръгом и пак напред! Ама това си е директно назад. Важно е на простолюдието да му се внушава, а то кълве и на ***. *** народ слаба държава. Да не повярваш, че комунизма се възражда! Тревата ще изсъхне щом ботуш я гази!

31

Анонимен

преди 2 години

Как се налапва цяла магистрала за месец комунистическо управление. Нямат нядане пеликаните на Радев :)

30

Анонимен

преди 2 години

За един месец управление комунистите откраднаха цялата магистрала Хемус. Браво ***, браво Рашков, чак толкова бързо никой не е очаквал.

29

Анонимен

преди 2 години

Липсата на последния документ - разрешение за строеж не означава, че няма останалите документи по проекта съответно и количествено стойностни сметки, по който да се направи предварително плащане.

28

Анонимен

преди 2 години

Какви апартаменти на зелено? А ситуацията, в която викаш майстори вкъщи. Кога плащаш за материали и услуги?Тая премшяскваща бабичка да спре с Внушения та и да каже кой и поръча спирането на строежа.

27

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да почне да строи преди да му се плати, това са заплати на хората които вървят, скъпи материали и логистика. Навсякъде за каквато и да е услуга цялата или по-голяма част от сумата се покрива в началото.

26

Една жена казала

преди 2 години

Г-жа, времето да търсиш поръчковите компромати, ако го беше използвала да направиш някой и друг км от тая магистрала щеше да зарадваш изстрадалите северняци. Ако знаеш колко псув'ни носиш от всички, които пътуват по Тракия и ги караш да обикалят по Старозагорските сока и, вместо да се напънеш и да завърши ремонта обещан от Борисов за 1-ви юни. А, нали знаеш, че той обещаното го изпълняваше. Ти си я караш по женски и махленски, аман от то'качки. Няма ли истински мъже в тази държава?

25

1

преди 2 години

Нямате интерес да я спирате ама краен срок за завършване го отложихте за не се знае кога!!! Обрекохте цяла северна България на глад!!! Оставка зелен чорап!!!