580

Iv

преди 2 години

До Србин Българите никога бе са воювали срещу руснаци, мишок. Дядо ми, за разлика от теб се е сражавал и в двете световни.

579

Гадост без край!

преди 2 години

И ресеме като я приемат в ЕС, това недорасло расистче ще стане евродепутат!

578

Србин

преди 2 години

Диктаторът Слободан Милошевич извърши престъпления, а не целия сръбски народ. Нямам нищо против българите и България. Просто бъди честен. Ако сте цивилизовани, тогава не трябва да толерирате лозунги като сърби на върби, модели за македонци и други подобни

577

Анонимен

преди 2 години

До 667 Предлагам ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ типично по български с празна глава на две ракии дава съвети! Когато имахме почти 500 самолета и над 3500 танка не го направихме, та точно сега с осем самолета от които два в летеж, единия го загубихме, таковете ги подарихме на тези, които смяраш да нападаш! Пий си ракията и не бистри политика! Разбирай императивно! Хора с мозък, чиято големината е като леща, не трябва да се допуска за коментиране!

576

.

преди 2 години

Тези хора не стават и за някакъв съюз в Африка.Единственият съюз за който стават е бившата Югославия.Там бяха създадени и там могат само да бъдат.

575

Анонимен

преди 2 години

До сърбин.Да питаме за вас босненците, хърватите, косоварите или словенците, а. Не знам ние какви сме, ама масови гробове никъде не сме копали. По майчина линия съм от *** от Видинския край и не ми пробутвай приказки за власите. Гледай си ***, че и по тясна ще ви стане да не си поискаме Босилеград. Или и там са власи!

574

Кривондел

преди 2 години

Някой няма интерес Македония да влезе в ЕС. Сръбските аватари в Македония са активирани и правят каквото могат. А Сърбия чий аватар е знаем всички.

573

Србин

преди 2 години

Братя българи, а Румъния? Румънците пишат на латиница. Каква вяра са те? А вие българите сте светци. Защо никой съседен народ не ви обича българи? Вие, българите, имате само обиди за всички околни народи. Ето защо България падна от три морета на едно море, а вие също загубихте Северна Добруджа. кой те освободи от турците? Джордж Вашингтон или Александър Втори? В Сърбия хвърляхте бебета на щикове. Отричате човешки права на власите във Видин. Депортирахте мюсюлманите от "Помаке" в Турция. Вие сте много цивилизован народ. Обвинявате другите и не виждате себе си

572

ля ля

преди 2 години

за това съм и против демокрацията!!! абсолютна разруха!!!!

571

той

преди 2 години

видеото - рецетал на един промит мозък

570

.

преди 2 години

Защо момчето говори на български?

569

Тиражия

преди 2 години

Ааа...тва за банкнотите си е чиста истина.

568

Сланина и дзурла!

преди 2 години

Хахааа..*** как хубаво,и как удобно и по точно време го е казал хахааа Браво!Време е агент Иван да трупа активи сега.

567

Тако је брате!

преди 2 години

Поздрав из Београд

566

Македонец

преди 2 години

Србите се македонци а бугарите се српски македонци а македонците се српско-бугарски македонци и балканот не е балкан а е една измешана нациа од цивилизациа што никогаш нема да се оправи и секогаш ке има глупи луге позз чао кис

565

Анонимен

преди 2 години

741 Я се разкарай със своя "Спутник"! Русия е заплаха за ЕС/България, гласувана в ЕП и в българския парламент, а Сърбия е нейна марионетка, която всява смут на Балканите.

564

Анонимен

преди 2 години

640 Хее, вие сърбите, като не се доверявате на запада, защо молите за пари и прибирате, безвъзмездни пари, от запада? Лицемери и използвачи, които ни забиват нож в гърба. С вас в една кола не сядаме.

563

Анонимен

преди 2 години

До Sarbin Никога със сърбите, те са лицемери и националшовинисти, сепаратисти. Сърбия живее с митове и легенди, зад които се крият териториални претенции към България. Колкото по-далеч от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

562

Анонимен

преди 2 години

640, 641, До Sarbin Русия е нападала няколко пъти България, още от Късното Средновековие. Последният път, бомбардира Варна, а през 1944 я окупира и изби елита й, стотици невинни българи, постави комунистите на власт.Сърбия пише и на латиница, значи, не е православна страна. Сърбия винаги се е стремила, да отнема територии от България. През 1885, крал Милан напада България, за да я унищожи, като държава, а Русия му помага в тома. Младата българска армия разбива сърбите и те обръщат в позорен бяг

561

Анонимен

преди 2 години

РСМ ползва като официални, две азбуки, българската кирилица, на която са добавени няколко сръбски букви и премахната буквата"ъ", и латиница. Как може, страна, която използва латиница, да претендира, за Св.Св.Кирил и Методий, Св.Климент Охридси, Св.Наум? Същото се отнася и за Сърбия. Страна, която ползва и латиница, не е славянска, православна, и страна на светите братя Кирил и Методий.