40

Анонимен

преди 2 години

Искали са да кажат Тошовски фашисти, а не татарски !

39

Анонимен

преди 2 години

Сръбкините и бърм -жените бяха най-евтините жени в Западна Европа. Сега се продават на българи, за европейски паспорт.

38

Анонимен

преди 2 години

Ами същото са викали и шамкарите преди 9 септември, а пък след 9 се оказа, комунистическия режим, е огледално копие на фашистката държава ! За какви обиди и неверни твърдения става въпрос тука...я погледнете постулатите на комунистическите историци в учебниците на българите !

37

Анонимен

преди 2 години

Че туй момче досущ мяза на Александър Сиди.Лексиката му напомня на нашите патриоти като хулят комунизма и турците.

36

Анонимен

преди 2 години

11 Омраза и сръбска истерия в Скопие,ха,ха.

35

Античен Мак

преди 2 години

В буферната зона - македония са останали основно сърбомани, албанци и българи с българското си самосъзнание, сърбоманите са най-голямата пап,лач в Македония, но албанците им го слагат постоянно!

34

d

преди 2 години

шиптърите ще ги оправят тия

33

Анонимен

преди 2 години

Има ли как да се провери, дали този нама Български паспорт!!!!!!

32

Истината

преди 2 години

Ще си седите извън Еуроунията дорде не станете албанска провинция.С албанците и сега добре се разбираме. Дървени кратуни.

31

ъъъ

преди 2 години

Македонската версия на Атака, какво има изобщо да се коментират - плащат им от североизток и пречат на присъединяването към ЕС, като използват емоциите на държавите, които могат да ги блокират. Един вид - ето, ние много искаме да влезем, ама те лошите ни блокират. Правителството им естествено мълчи като .... защото ако отрече - ще омаловажи пропагандата, ако се съгласи - ще излезе то виновно за това, че не са в ЕС.

30

Хм

преди 2 години

Този защо говори на развален български? В бюрм нали официалният език е албански?

29

Анонимен

преди 2 години

Добре че тия са толкова смехотворни, че не йм обръщаме внимание. Ако ме подразнят още малко ще пратя децата зад блока да йм овъртят шамарите.

28

Бонго Бонго

преди 2 години

Какво посеят, туй ще жънат.Иначе чакат за бг паспорти, даже ги видях да се бият на опашката кой първи да подават молби за бг гражданство.Албанците ще ги възпитат.

27

SHEFA

преди 2 години

СЪДЪЪТ ДА ПОИСКА ДЕПОРТИРАНЕТО МУ В БЪЛГАРИЯ И ДА ОБРАЗУВА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА ОБИДА-ВСЯВАНЕ НА ОМРАЗА МЕЖДУ ДВАТА НАРОДА.

26

емигрант

преди 2 години

Гарантирано от джентълмен Радев, според македонските политици.Утре ще ни заклеймят, че сме японци, а те са каталунци с македонска кръв. Какво да ги коментираш такива?Неврастеници.

25

Анонимен

преди 2 години

Севрно македонци хахаххха тия са като скучен виц.

24

Кънчо

преди 2 години

Никви добросъседски договори и отношения. Веднага да се прекъснат дипломатически отношения и да се затворят границите с тия. ДА видите после как те ще ни търсят и ще се извиняват и разкайват за тъпотиуте си. С макетата трябва мног твърда ръка...като гърчолята. Гърка задна няма...смени им името на държавата.

23

Пената от Мировяне

преди 2 години

Гюргя Гюрговска е въздух под налягане!

22

Срамота!

преди 2 години

На тоя Драган Гюров-ски да му се отнеме "бугарския пасош"! Хем плюе, хем си пътува по "европската уния"!

21

Барозо

преди 2 години

Записа с речта на този кияк да се изпрати веднага, както в Брюксел така и в Любляна и да спрат повече да ни убеждават какви читави европейци били северозападно македонците. Никаква Еуропска уния, докато не им уврат главите и започнат да мислят наистина като нормални европейски граждани ! Като стане това - да ни помолят и тогава ще видим ! Всичко друго е МАЗОХИЗЪМ !