18

Анонимен

преди 2 години

В много случаи, всичко изглежда законно, но хаосът в кадастър се създава понякога, от самите техници там, които си преначертават плановете според собствените желания, подкупени, или на партиен, роднински принцип. След няколко години тези"ноновъведения"се узаконява с новия кодастрален план.

17

до 16

преди 2 години

Стани горд тракиец като мен, аз така си прикривам българското поданство в чужбина, какъв си бе - амчи тракиец, къдее това - амчи където е българия, гърция и турция,

16

Койчо

преди 2 години

Тези са забравили че на човек му стига място 2м на 1м и най важното е че и ремарке не му трябва

15

vlady

преди 2 години

До АнонименПърво се изграждат улиците и алеите и след това се разкопават за канализация и електрическа мрежа. Така е много по-ефективно и се получават удобни и естетични кръпки.

14

Анонимен

преди 2 години

Стига сте преливали от пусто в празно. Напишете в търсачката "сервитутно право" и прочетете.

13

Гроби Таласомо

преди 2 години

Тва винаги ми е бъркало в жигерят - разправията за нещо преходно, като самият ни живот;))) имоти, пари, земя, имоти и пак пари... Хората не се усещат, как се погребват преживе с преходността, която сами сътворяват със своят ум! Затва днес, тракизиращите в нетът, не искат да поверват, че българинът е живеел в юрти;))) Ами, на една част им писнало на патката от строителството на градове и крамолите на градският живот и си били камшикя;))) неслучайно имаме много емстности "Юрта","Юртен","Юртища"

12

vlady

преди 2 години

Да се обърнат към най-близкия компетентен служител протойерей Дирайр Хадавян в Русе. За съжаление заради конфликта между Епархийски съвет и духовенството във Варна вече почти две години няма компетентен служител след като работната виза на свещеник Нъждех Кешишян не беше удължена.

11

Анонимен

преди 2 години

Да си купи хеликоптер а пратките да му ги доставят чрез амазон с дронове.

10

гостенка

преди 2 години

До ивановавъзрастния мъж..., вие баща имате ли? Много коравосърдечна сте за жена. Не знам на колко години сте, но знайте от мен едно: когато съдим, идва време да попаднем в същата ситуация... Дано си спомните в чия полза сте отсъдили и дали сте била права, когато и вие стъпите в локвата, за да видите колко всъщност е дълбока!

9

гостенка

преди 2 години

От статията се разбира, че възрастния господин е във владение на имот преди новопостъпилия. Път е бил изграден, този път в момента общината е отсъдила в полза на новопостъпилия. За възрастния човек, никой не е помислил, той също има право на пътя, който е изградил. Ако беше инвалид? Общината и новопостъпилия са за лапачката, да се вземе нещо с пари... Моралния въпрос не е важен за тях. Това разбирам аз от тази статия.!

8

Анонимен

преди 2 години

В нормалните държави на определените места за строеж за жилища първо се изгражда цялата инфраструктура. Полага се канализация и електрическа мрежа а после се изграждат улиците с асфалт и бордюри и алеи както му е реда. Накрая остават само празните парцели в които да се построят къщите. А в България го правим на обратно. Първо строим къщите и оставяме другото за "после". И така минават години и накрая имаме цели квартали в които има построени нови къщи без канализация и асфалтов път до тях.

7

Луд

преди 2 години

Само в България някой може да претендира и да се съди за правото да гази в чужд имот. Браво на съда.

6

иванова

преди 2 години

Възрастният мъж,за когото жалите,ако не може сам,ще плати на майстори и ще му направят път.Законите и правилата са както за млади,така и за стари.

5

Анонимен

преди 2 години

Бръм

4

Granik

преди 2 години

Пускам свободно две кавказки овчарки ,в двора,пък тоя да минава когато иска.

3

Лили Иванов

преди 2 години

Е то в Балчик , навсякъде е стръмно, тоя да не се прави на голям тарикат.Парите ,които е дал за дела и адвокати,можеше да ги даде на майстори ,да му направят стълби,но явно е заядлив и отмъстителен.

2

Saki

преди 2 години

След като има достъп от друго място , трвбва да уважава частната собственост ,на другия човек,а не да напира ,да минава през имота му.

1

на кмета кметицата

преди 2 години

Драпайте за пенсия,другари чиновници,другото няма значение,народа кучета го яли!