67

Анонимен

преди 2 години

Радев ..мачкай герберските гадове

66

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев първо да каже кой му написа списъка с хората от служ. правителство! Защо Божков каза в срс-то с Огнян Стефанов: Божков:"И после да видиме Румен Радев кво Правителство ше направи. Там трябва да се съветва"Как се съветва президент от подсъдим?Да каже кой му прати Спецов за шеф на НАП от Дубай и защо мълчи за аферите на Спецов с продаване на фалирали фирми на сламени хора включително фалирала фирма на въпросното лице. Кой стои зад това правителство и с какво държат на Радев!!!!

65

това е нонсенс

преди 2 години

Представям си ако не се справяше какво щеше да бъде?!? Ако на това му се казва справяне то значи голямо тегло очаква българите!

64

БГ

преди 2 години

Най-вече с Хемус се справя.... Заради това правителство и малкото останали в Северозападна България ще се изнесат из Европа и т.н.

63

Анонимен

преди 2 години

Чалгата е царица! Само Чалгата може да се справи с това племе. Да живее просташкото царство Чалгария!

62

Анонимен

преди 2 години

Извинямам се направих лапсус исках да напиша ДПС също поискаха импийчмънт на Радев декември 2020, но Борисов е прекалено демократичен и не искал да излагаме BG

61

Анонимен

преди 2 години

Ми те ти нагласиха изборите по твой и на слави вкус не че се справят те се справиха е точната дума!! И още веднъж БЛАГОДАРЯ ТИ СЛАВИ за секциите в Турция!!!!!

60

Анонимен

преди 2 години

Георги Марков отдавна написа за Румен Радев: Нарушил е 14 члена на Конституцията, а колегите не искат импийчмънт. Според мен държавният глава трайно вече не в състояние да изпълнява задълженията си. Той е афектиран, не е на себе си. Ще се вкара едно искане, ще се назначи една експертиза, международна, да го видят този човек в състояние ли е да бъде държавен глава. И това не искат. БСП също поискаха импийчмънт на Радев декември 2020, но Борисов е прекалено демократичен и не искал да излагаме BG

59

Анонимен

преди 2 години

Да източиш язовир за снимка си е сериозна работа. Не може всеки. Трябва да е учил поне в Харвард

58

Анонимен

преди 2 години

Оценката ако е от Кремъл е вярна, дори повече от добре - само едно нещо което трябваше да изпълни болшевика е да арестува Буда, но няма топки. Джуджето що не смее да посегне и на сделката с Ф16, явно го е страх да не го ударят откъм Черно Море после, дребно джудженце.

57

Анонимен

преди 2 години

"Светлина,повече служебна светлина..."

56

Анонимен

преди 2 години

Радев гази Конституцията от доста дълго време. Превишава правомощията си като президент. Радев гази Конституцията като башибузук, заема политическа страна. Всъщност Радев не познава Коституцията. Чл. 97. (1) Пълномощията на президента и на вицепрезидента се прекратяват предсрочно при: 2. трайна невъзможност да изпълняват правомощията си поради тежко заболяване. Той е делегитимиран. Отдавна не е президент на васички българи. Наруши Конституцията като поиска и оставката на Гл.прокурор.Няма право.

55

999

преди 2 години

Е то военните хунти навсякъде по света се " справят"! ОчевАдно се справат. С НАС!

54

О хо хо

преди 2 години

Ако направим Партия на Некрадливите в БГ - вероятно само 1 член ще събере / и той не е сигурен/!!! :):)

53

Другарю

преди 2 години

радефофоф не смейте да подценявайте интелекта на българите!!! Всички сме свидетели на това фиаско. Справя се прекрасно д реваншизма, с без доказателсвените обвинения с предизборните манипулации , с безкановоте действия. Тия нищожни парвенюта едни нормални избори не могат да организират, но иначе се справяли. Жалко нищо , но най жалкото е че не схвана колко са не съществен и не значим за милиони българи.

52

Щирлиц

преди 2 години

Конституция в България!?Сериозно ли?

51

срам

преди 2 години

20% парно и ток нагоре, тоя дърдори глупости. Оставка бе

50

ГЕРБ

преди 2 години

ПЪЛЕН ***.

49

Анонимен

преди 2 години

Другарю, хората може и да не обичат Борисов,но теб те мразят и ти сам си си виновен за това,скара хората раздели ги и ги настърви един срещу друг, злобен човек си и ще си платиш за това !!!!!!

48

ФАКТ

преди 2 години

кгб!!!