87

Анонимен

преди 2 години

Възраждане им все тая с каква валута ще крадат . :D

86

Анонимен

преди 2 години

На снимката - Погребална агенция на панахида !

85

Предложение

преди 2 години

СЛЕДВАЩИЯТ МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА ГАРАНТИРА МЯСТОТО НА ФИНАНСОВОТО МИНИСТЕРСТВО НА АСЕН ВАСИЛЕВ!!! ПОЗДРАВЯВАМ!!! Но се опасявам, че червените калинки ще го изместят скоро с най- голям мерак за ктб 2, 3 и т.н.

84

Анонимен

преди 2 години

Българите са по-богати от словаците и румънците. За ужас на траурния агент от Дондуков!

83

Анонимен

преди 2 години

Фърчилков, още малко остава на теб и марионетките ти, ще останеш в историята катоНай-продажният президент-предател на Република България, жалка руска креатура.

82

Радеф е уплашен

преди 2 години

В служебния кабинет на Грипен Радеф е пълно с хора на Божков. Началничката на кабинета на Рашков е от партията на Божков и избяга веднага. Има и други добре прикрити и затова Радеф е уплашен.

81

Беновска пита Радев

преди 2 години

- Вие как кацнахте в Президентството?- Още се чудя, издигнаха ли ме, спуснаха ли ме.

80

О хо хо до 83

преди 2 години

Знаем го Копейкин, ТОЙ ПРОСТО ИЗМЕСТИ ВОЛЕНЧО ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА ПОРАДИ НЕКОИ ПРИЧИНИ У ВТОРИЯ. И двамата - зодия овен - енергични и уж честни, но твърде емоционални, за да бъдат обективни. Твърде крайни за политици от висока класа.

79

Муунчо Радев

преди 2 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като Мууунчо. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

78

Анонимен

преди 2 години

Поради това настояваме министър Асен Василев да си подаде оставката незабавно. Възраждане днес ще внесе в Министерството на финансите писмо, с което ще поиска среща със служебния министър, за да аргументира с какви мотиви той, който представлява само и единствено себе си обрича спестяванията, заплатите и пенсиите на милиони български граждани на неясно, несигурно и опасно бъдеще.

77

Обективно

преди 2 години

САМО ЗА ПОИСКАНАТА ОСТАВКА НА ГЛ. ПРОКУРОР, КОЙТО Е НАПЪЛНО НЕЗАВИСИМА ИНСТИТУЦИЯ, РАДЕВ ТРЯБВАШЕ ДА ПОЛУЧИ ИМПИЙЧМЪНТ!!! НО ББ Е ПРЕКАЛЕНО МЕК, А РР - ПРЕКАЛЕНО КЪСОУМЕН. Той дори защитава на практика интересите на РУСИЯ ПРЕД ЕС НЕ ЕДИН И ДВА ПЪТИ!! ТОЙ Знае ли ЧИЙ ПРЕЗИДЕНТ Е - недоумявам??? Захарова скоро ще му отстъпи мястото си доброволно!

76

Анонимен

преди 2 години

В момента служебното правителство не представлява никого освен самото себе си и президента, който го е назначил. Зад него не стои нито една партия, няма и парламент.В ситуацията, в която се намираме не може да се взимат подобни решения, които са изключително важни за бъдещето на България решения да се взимат от служебното правителство.Работа на служебното правителство е да проведе честни и почтени избори.

75

Анонимен

преди 2 години

Политическа партия "Възраждане" иска оставката на финансовия министър Асен Василев. Поводът е подписания от него план за въвеждане на еврото в България като основна парична единица от 1-ви януари 2024 г. , съобщиха от партията на Костадин Костадинов

74

Р. Радев

преди 2 години

Показах на тия хора как са мятам, колко са раздавам.

73

Анонимен

преди 2 години

Справяло се правителството, смях в залата... Тези забъркаха такава каша,че ако останат жална ни майка.

72

гражданин

преди 2 години

Честни избори, а? А защо не искате паралелно преброяване на бюлетините в урната? Защо привикват в МВР кметове на ГЕРБ и ги натискат да призовават хората да не гласуват за ГЕРБ? Защо бе, радеф?

71

:)

преди 2 години

Да бе!!! Скъпи, Майкъл Джексън... Тук няма малки деца!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че се справя. Със задачите поставени ви от Кремъл!!!

69

фигурант

преди 2 години

Хе-хе, че какво друго може да каже.

68

Диков пита Радев

преди 2 години

- Г-н Радев, вярно ли е, че имате Туитър?- Като млад имах, но ми го излекуваха.