69

Анонимендо

преди 2 години

до 70 До теб достигна информацията само! Която "лщбимеца" ти нямаше да ти я каже никога! Доказателствата,ще отидат там където им е местото! И това най вероятно ще стане,когато Гешев вече ще е бивш Глав прокурор! Как си представяш Гешев "избран" да го пази да го "съди"? -:) Хайде да се събудите Гербери! На улави ли се правите,или сте такива?

68

Диана

преди 2 години

До Анонимен72Абе ти що се излагаш така, не знам - да не те "кърми" някой БСПар, значи? Пъпната ти връв ли е хвърлена в БСП, че си толкова сляпо верен на тези негодни.ци? Ми гледай с очите си, слушай с ушите си - тези хора са такива, каквито са , а не такива каквито ти се иска на теб! Ти може да познаваш някой, да си му приятел даже, но това не значи, че той е добър политик! Какъв приятел си ако не му казваш истината, а как ще направиш това като сам не я виждаш?! ...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

67

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАма на ли вие сте различните, новият модел в политиката, каква мутра те гони?Ето да ви видим вас колко сте загрижени за демокрацията и законите!

66

Анонимен

преди 2 години

До 66 Ако пак мутрата днес ' организираше" " изборите" нямаше да попиташ за нищо никого Тук нали?!-:) Ясно! Ама днес " питаш"?!

65

Анонимен

преди 2 години

Премиера на страната заявява, че той няма да спре изборния туризъм!!! "Новите"!

64

Анонимен

преди 2 години

До момента само обвинения без нито едно доказателство. Трябва да си с преде на очите, за да не виждаш как изкараха от нафталина някакви хора с криминално минало и подсъдими. Такива като Янев изпълзяха от бенкера и сега атакуват с инструменти на властта, но подценяват българите. Те не са избрани от народа и Радев ще плати скъпо назначенията им на есен. Колкото и да манипулират машините - ще ги хванат за измамите. Само с измама комунистите ще се върнат. ЕС ще спре финансирането както при Станишев.

63

Анонимен

преди 2 години

"Купуването на гласове и корпоративният вот е подмяна, манипулиране в полза на определена политическа партия." Я кажи, коя е тази партия? За кой гласуват "гласоподаваателите" в Турция, които даже български не знаят, и се знае, че има организиран вот?

62

Анонимен

преди 2 години

Имам друг въпрос. Как може Янев да назначава на такъв отговорен пост като този в НАП за шеф човек, който е разследван за укриване на ДДС в размер на 6 млн. лв?

61

Анонимен

преди 2 години

Другият ми въпрос е от кои медии Янев разбра, че е подслушван и откъде тези медии разполагат с информация, която е секретна и подлежи на специален надзор?

60

Анонимен

преди 2 години

"Купуването на гласове и корпоративният вот е подмяна, манипулиране в полза на определена политическа партия" Мръсната хунта продължава: вота на турските "българи" в полза на коя политическа партия е? Констинбродската афера в полза на коя политическа партия беше?

59

анонимен

преди 2 години

до 53 Обърни се лично към *** Христова ТУК! Тя е специалист по темата която те вълнува!-:)

58

Анонимен

преди 2 години

На 11.07 ще са първите частни Румен Радеви избори в България.

57

Анонимен

преди 2 години

до 61 НЕ! Няма тов чувство,защото прекрасно знае,че "шефа" на службите ВЕЧЕ НЕ Е ГЕРБЕРАСТ! -:) Други въпроси?

56

Анонимен

преди 2 години

до 59 Толков си свикнал,през изминалите 12 г.Само з "магистрли" да чуваш и ти говорят,та тези Неспоменавайки нищо такова,ги анатемосваш веднага а? Ами да те светна а? Спряха ги,защото ТАМ НЯМА НИЩО ЗАКОННО! Потъват милиарди,без отчет,кой на кого и колко и защо! Фирми строят някакви а се оказва,че нямт рзрешително за тази дейност.Влизат пари в кухи фирми и се теглят от там.Та куче влаче и диря няма! Та за тов ГИ СПРЯХА! З ДА ИМА ПРОЗРЧНОСТ БОЙКОФИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! -:))

55

Анонимен

преди 2 години

Голям лицемер, всъщност не е единственият в щаба на фигурантите!

54

Анонимен

преди 2 години

Янев, имаш ли още чувството, че някой те подслушва?

53

Анонимен

преди 2 години

Не, не е заложени при Борисов, червен ***. Не лъжи!Заложено е при вашето бандитско управление, за да грабите отново народа.

52

Анонимен

преди 2 години

до 50 " ГЕРБ"! Това повишение,е заложено още при бат ви Бойко комуниста! Та който и да е,няма мърдане! -:) ДРуги въпроси Гербере? -:)

51

Диана

преди 2 години

До Анонимен40Какви ги хортуваш, ба?! Щом българите сме решили, че тези турци ще бъдат българи, значи така ще бъде! Ако решим, че тези турци не са българи, ще бъде другояче, значи! Ето това е демокрация! Нашите предци не случайно са оставили тези турци у нас, но ние сме занемарили проблемите с тяхната интеграция в обществото, те какво са виновни, че ние сме ги забравили и досега дори не знаят български - някой да ги е учил?!...

50

да попитам

преди 2 години

До ГЕРБ 50 Какво общо има КЕВР със Служебния кабинет ?