14

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен ..Ба,се едно не знаем!..Обаче като я гледам колко е "БОМБОРЯСАЛА",не бих препоръчал на никого да ползва въпросните услуги на въпросния хотел..Файдата е никаква!..

13

Анонимен

преди 2 години

Ботоксовата да се ваксинира с останалите ваксини наведнъж у да оди пеш на село!

12

Анонимен

преди 2 години

Според мен който не иска да се ваксинира, трябва да подписва декларация и да няма право да търси лекарска помощ от държавата, когато се зарази и разболее. Да видим тогава наистина ли си вярвате чак толкова много.

11

House M.D.

преди 2 години

1. В моя случай Данчето може да прави като вятъра. 2. Няма да имунизират, а ще ваксинират. Тепърва ще разберем дали ваксинираните ще придобият имунитет. 3. Данчето е кметица, а не градоначалник. Градоначалникът на София е директорът на СДВР.

10

ПроСоТо

преди 2 години

обаче виждам от снимката,че е обесила кръстчето на врата си...Ой милите!...Чорбаджията й-БанкянскатаМутра СА КРЪСТИ за щяло и не щяло,и тая да не е по-назад:-Провесила е кръстчето!!!...ЛИЦЕМЕРИПРОКЛЕТИ!!!!!!!...Не знаете с Какво и Кого СЕБЪЗИКАТЕ!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Само като скивам екипите и беж да ме няма.

8

ПроСоТо

преди 2 години

бе и аз искам да попитам:-Даскалката по руски език ваксинирала ли се е?...Защото призива "Дайте да дам,другари!" отдавна сай спатъхнал!..Та?..Ваксинирана ли е и с каква ваксина?..И друго:-Тя е ПУБЛИЧНА личност!..Ако се е "боцнала",това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е трябвало да стане "Под светлините на прожекторите"!..Повтарям:-фъндъчка Е ПУБЛИЧНА личност!!!!!...Като такава е ДЛЪЖНА да бъде "прозрачна" за обществото!!..Е?!

7

??

преди 2 години

Йорданка, ще си вакснкрсш ли внучетТа?

6

Лека корекция

преди 2 години

Изпращат се екипи при поне 50 ЖЕЛАЕЩИ. Малко сте изопачили, ако целта не е манипулация разбира се!

5

Анонимен

преди 2 години

Тази некадърница ваксинирана ли е?Искам всички политици да си покажат ваксинационните пяспорти. До един. Да се изследва това, което са им инжектирали. Ако е обикновена вода?Защо политиците нямат странични ефекти? Защо?Ако някой ме задължи да си сложа отрова просто ще напусна.

4

.

преди 2 години

Това на снимката няма да преживее годината!

3

Анонимен

преди 2 години

точно тази герберска *** и *** ще казва кое и как да става, я умирай..

2

Нормален българин

преди 2 години

До Анонимен Ти образованите българи на заплата не ги мисли, гледай да изкараш някой лев, че да не ти вземат таксито.

1

Анонимен

преди 2 години

Първи . Взе ми думите от устата. Но не на село а в затвора.