10

Бони

преди 2 години

Хора гласувайте. Това е единственото спасение за нашата Родина от мафиотската шайка.

9

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Машините на Мадуро са...пипнати от...спецове на Бокича още докато са пътували през...океана насам.Тези които гласуват...правилно,ще получат столевка(100 лв.),вместо обикновена...бележка.Така че празно...няма;не плачи Наташа,пабеда будет...наша!(платено...съобщение на ЦК на ГЕПИ -Банкя)

8

Анонимен

преди 2 години

Младите и интелигентните ще гласуват за БСП

7

Навитак

преди 2 години

Щом ще гласуваме с две устройства мен дали ще ме пуснат да гласувам и на втората машина...Че много много ме кефят тези тауч екрани и менюта.

6

Гениален

преди 2 години

Умните ще гласуват за БСП и ИТН.

5

Разумен

преди 2 години

Бавно развиващите се ще гласуват за ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 2 години

Другарите кремълски кукли пак искат с измами да узурпират властта и добре че сме в ЕС. Копейкаджиите сега ще цъкат минуси и ще си мечтаят за Беларус с Лукашенко президент от 94та и 250лв. минимална заплата гарантирано от близката дружба с Русия.

3

нелепо заглавие

преди 2 години

"ЦИК: Гласуваме в 1115 секции в страната с две устройства"Предлагам текста да се промени на:"ЦИК: Гласуваме в страната в 1115 секции с по две устройства във всяка"

2

Анонимен

преди 2 години

Тоя филм сме го гледали. 2013 пак всички тъмни субекти плюеха ГЕРБ и мълчаха кой ще управлява. После естествено БСП, ДПС и руския пудел Волен се прегърнаха и сложиха Пеевски за шеф на ДАНС и 13 областни управители от ДПС и тогава почнаха истинските протести. Ама младите чалгарчета и берачите не са много по мисленето и историята.

1

Анонимен

преди 2 години

Пак ще гласувам за ГЕРБ, няма друга читава партия. Като видиш кой плюе срещу тях е ясно че те са единствения добър избор.