11

Бони

преди 10 месеца

Хора гласувайте. Това е единственото спасение за нашата Родина от мафиотската шайка.

10

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Машините на Мадуро са...пипнати от...спецове на Бокича още докато са пътували през...океана насам.Тези които гласуват...правилно,ще получат столевка(100 лв.),вместо обикновена...бележка.Така че празно...няма;не плачи Наташа,пабеда будет...наша!(платено...съобщение на ЦК на ГЕПИ -Банкя)

9

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 4, напротив, вас герберугите ви боли че САЩ приеха Румен Радев като символ на промяната в страната (и на тях им дойде до гуша от разбойническото управление на ГЕРБ), и така България остава проевропейска, натвоска държава, но без мафиотска хунта начело!

8

Анонимен

преди 10 месеца

Младите и интелигентните ще гласуват за БСП

7

Навитак

преди 10 месеца

Щом ще гласуваме с две устройства мен дали ще ме пуснат да гласувам и на втората машина...Че много много ме кефят тези тауч екрани и менюта.

6

Гениален

преди 10 месеца

Умните ще гласуват за БСП и ИТН.

5

Разумен

преди 10 месеца

Бавно развиващите се ще гласуват за ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Другарите кремълски кукли пак искат с измами да узурпират властта и добре че сме в ЕС. Копейкаджиите сега ще цъкат минуси и ще си мечтаят за Беларус с Лукашенко президент от 94та и 250лв. минимална заплата гарантирано от близката дружба с Русия.

3

нелепо заглавие

преди 10 месеца

"ЦИК: Гласуваме в 1115 секции в страната с две устройства"Предлагам текста да се промени на:"ЦИК: Гласуваме в страната в 1115 секции с по две устройства във всяка"

2

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя филм сме го гледали. 2013 пак всички тъмни субекти плюеха ГЕРБ и мълчаха кой ще управлява. После естествено БСП, ДПС и руския пудел Волен се прегърнаха и сложиха Пеевски за шеф на ДАНС и 13 областни управители от ДПС и тогава почнаха истинските протести. Ама младите чалгарчета и берачите не са много по мисленето и историята.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Пак ще гласувам за ГЕРБ, няма друга читава партия. Като видиш кой плюе срещу тях е ясно че те са единствения добър избор.