175

До анонимен 195

преди 2 години

Американците са дали 250000 убити.Над страната им не е паднала една бомба, от търговия с оръжие, суровини и храни спечелиха милиарди.Руснаците загубиха 20 милиона жертви, разрушена икономика, глад, страдания и победиха. А онези се хвалят, че те победили Германия!В Ардените ги биха като гуреливи мачета, ама те победили! Трябва да се напомня на света ИСТИНАТА! Браво, Путин!Разреши ми да знам, как живеят американците, с дълг 2200

174

Анонимен

преди 2 години

Що бе джуджи? Да не би да нямаше пакт между Сталин и Хитлер? Или СССР не нападна Полша заедно с Германия? Малко съм объркан :)

173

Анонимен

преди 2 години

За тез горките войната още не е свършила.. много ментално прецакан народ

172

Анонимен

преди 2 години

То са се минали почти 100г от тази война,но другарят Путин само за нея говори,за да вдига самочувствието на руснаците. Иначе дума не обелва защо американците живеят по-хубаво и водят по-спокоен живот.

171

Брей

преди 2 години

Със закон ще подменят фактите и историята.Вчера в САЩ,днес в Русия.Лошото е,че Путин и Байдън правят едни и същи неща.Гнила работа,явно се кланят на един и същи.

170

Анонимен

преди 2 години

Тая наредба може да е с цел да отвлича вниманието на хората от проблемите на света които са актуални и сега в нашите най нови времена, ковитодеветнайсе и етсетера.

169

Патриот

преди 2 години

До петолъчник 189/Че вас комунистите кой ви е спирал да си пускате на язовир "Копринка" - "шумете дебри и балкани"???

168

Анонимен

преди 2 години

до българин И аз не харесвам много Чърчил, драги, най-малкото защото е избомбил БГ, но той е значима историческа фигура и донякъде се възхищавам на кyража му. Веднъж Чърчил казва "ще се съюза и с дявола срещу Германия".

167

българин

преди 2 години

До: номер 184 Виж к'о ш'ти кажа:Този чepвeй наречен Чърчил, е смятал България за потенциална колония! Тъй че не ми го хвали!Има много други знаменити англичани, които заслужават много по-голямо признание от него, но историята ги е забравила!

166

Анонимен

преди 2 години

"Забранява се и разпространението на изказвания на лидери на организации, признати за престъпни от трибунала в Нюрнберг." Целия форум е пълно със цитати на фашистки и хитлеристки главатари което макар че сме друга страна някак си е недопустимо това, защото заблуждава младите хора.

165

българин

преди 2 години

До: номер 185 После, при десанта на американската армия, амариканците са разчитали на сицилианската мафия да им помогне да се справят с германските войски в Италия.Танто за кукуригу. Интереса клати феса. Всеки помага на този от когото има полза. Гарван гарвану око не вади. Бе ти да не би да си комунист бе???

164

Анонимен

преди 2 години

Мусолини е единствения, който се справя с италианската мафия. Прекършва им гръбнака на две. После идват демократите и италианската мафия става по-силна от всякога.

163

Анонимен

преди 2 години

До българинИ какъв е проблема в това, че Чърчил е харесвалМусолини, драги? Чърчил е велик човек. Най-малкото смел човек. В един момент от войната Англия е напълно сама срещу Германия, която държи цяла Европа под своя бутуш. Какво прави Чърчил? Вместо да капитулира той казва, че Англия никога няма да се предаде. "Ще защитаваме нашия остров каквато и да бъде цената."

162

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов...Тоя въпрос обикновено го задават на тебе по всички форуми.

161

Анонимен

преди 2 години

Концентрационните лагери са създадени в Африка от Бpитанската империя, където да затварят бунтуващите се африкански племена. Британия е учителка на Сталин и Хитлер що се касае до масово изтребление на хора за максимално кратко врeме.

160

българин

преди 2 години

До 179Чърчил не е бил русофил, но е бил фен на Бенито Мусолини. Това преди войната. После си е променил мнението за него.

159

Анонимен

преди 2 години

До 132 Чърчил нарича поляците хиените на Европа. И той ли е бил неадекватен русофил, драги?

158

Очевидци

преди 2 години

Били поразени от това, че докато настъпвали първата седмица в СССР, насреща им се двежели влакови композиции със суровини за Германия по договора за сътрудничество. А Сталин с азиатска хитрост е вбил клин между западните страни с подялбата на Полша. Целта е била Западът да обяви война на Германия, което да отложи нападението на Хитлер срещу СССР. Спомените за Интервенцията са били пресни в паметта му.

157

Анонимен

преди 2 години

До L^O^L... Ми ако е вярно то е още едно поредно доказателство за величието на тоя велик народ драги. Запада треска ги тресе от тях, това са фактите умрели са от страх.

156

Анонимен

преди 2 години

Да оставим фашистите и комунистите на сатана, но да видим како става тука сега... Какъв е този двоен стандарт и това отнемане на права, което е чрез тия паспорти, но най интересното е че го наричат даване на права а глупаците им вярват ли вярват за едното ходене на море се предадоха. Много недостойно. Ако съм на управляващите ще ви смажа.