65

Анонимен

преди 10 месеца

и едните и другите сте безделници никому ненужни, не може човек да си *** и времето по такъв начин ,дремейки във форумите.

64

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен62Не може да бъде установено от черната кутия. Тя измерва и записва определени данни от машинарията. Може да се установи ако извадят всички парченца от самолета и ги подредят както се прави при самолетни катастрофи. Вижте някъде из Тубата. Както беше и направено за сваления малаизийски самолет. Черната кутия не може да запише че е стреляно по него и има дупки по корпуса.

63

ПроСоТо

преди 10 месеца

И как така "ПАДНАЛИЯ" самолет,като НЕ ЗНАЯТ ВСЪЩНОСТ какво е станало?!..Сега били разследвали...Е,като..АКО стигнат до някакъв резултат,тогава да твърдят:-"Самолета е ПАДНАЛ в морето поради.."....За сега Е СВАЛЕН,атакуван и взривен!!!..Или по грешка,или някой от нашите "съюзници и приятели" е изпробвал нов начин за сваляне на летящи цели!...Не се мръщете!..-Ученията са ЗА ТОВА-да ОТИГРАВАТ нещата!...А в Несъществуващата Територия всичко става най-лесно.."ИТТ"..-Има такава територия!

62

Анонимен

преди 10 месеца

До Черно море... "Бързо пада..-Нещо с парашута...-Целта поразена....-Втората ли пусна?-Не!-MAW-а?край на връзката" Мдаааааа.

61

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 61 ".Аз не разбирам вече какво искате. Техниците си проверявят техниката както са обучени и както си знаят от годините работа." Ами, концентрирай се върху това, което казвам: без ДОКАЗАТЕЛСТВА, че инцидента не е станал заради технически проблем, няма как да се твърди, че самолета не е катастрофирал заради такъв. Това, че някой на земята не е установил такъв, не означава, че не е станало заради такъв. ТОВА може да се установи само от черната кутия, която ще не е разчетена.

60

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен60.Аз не разбирам вече какво искате. Техниците си проверявят техниката както са обучени и както си знаят от годините работа. Айде вървете им кажете как според вас трябва да работят.Явно сте по-добър в летателната техника от тях и знаете всичкото му.

59

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 58 ""Падналият МиГ-29 не е имал неизправности преди полета""" - А, вие какво очаквате да кажат???" Само не разбрах, как са разбрали, че самолета е бил технически изправен, без данните от черната кутия. Дори и да е така, факта, че побързаха да го обявят преди да са ги извадили, говори, че се опитват да си вържат гащите, за да се създава поле за една определена версия (която нямам никакво съмнение, че ще се реализира). Просто подготовка по плана, както се казва.

58

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен50.Цъ не цъ пак ти казах, че нямаме завършена машина автомобил, кораб, самолет, трактор, комбайн, хеликоптер, мотоциклет, тротинетка, каруца, телевизор, пералня, компас, радио, телефон, компютър, поливна система, 3Д принтер, кафемашина, аудиотехника, ксосмически кораб...и т.н. Завършен продукт произвеждан в хиляди бройки и продаван навсякъде по света. Айде стига толкова, че явно гледате в носовете на обувките си само.

57

Анонимен

преди 10 месеца

""""Падналият МиГ-29 не е имал неизправности преди полета""" - А, вие какво очаквате да кажат??? Пък и *** изкарай двигателите и електрониката от морето?! След падането на самолет винаги има механични повреди по двигателите, *** и доказвай ако си нямаш друга работа "дали са били преди или след"!

56

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 55 ".Ами мен не ме интересува дпуга държава да произвежда по български патент и после да ми продаде произведеното и парите да отидат в тая държава.Какви още доводи искате ?" Клапаните продлжават да си се произвеждат в България (до Пловдив). Просто се прозивеждат за германския собственик.

55

до миг29

преди 10 месеца

кажи поне колко ще сложиш днес в касичката, ако е за 5 кинта не си струва да водим спорове, да ти цъкнем там едни 100 лайка и да си взимаш 5 те лева

54

Анонимен

преди 10 месеца

До до анонимен51.Ами мен не ме интересува дпуга държава да произвежда по български патент и после да ми продаде произведеното и парите да отидат в тая държава.Какви още доводи искате ?

53

Анонимен

преди 10 месеца

До До 40/49 "Като те гледам какъв диване дървен философ си защо не вземеш да откриеш колелото" Щото не се занимавам с откриването на топлата вода като русофилите.

52

Анонимен

преди 10 месеца

До До 40Що бе ?Имаме си хора дето нещо мислят и правят, но не могат да го реализират в Родината.По причини мутренската ни държава затънала в невероятна корупция и невежество.Практически както каза човека единственото напредничаво нещо, което младите и умни хора могат е да работят на ишлеме за някоя огромна корпорация където мутрагените-овчари не могат да барат.В останалите случаи разнасят кафетата и играят на пилон.

51

Черно море...

преди 10 месеца

се превърна в място на остри конфликти,целящи да дразнят мечката,та тя да си издаде бърлогата.Да,ама неее-в момента всичко де що лети, пълзи или се крие под водата се следи от няколко ешелона радарна и др. техника,без да е включена основната.Всичко,станало в морето и на брега,е записано и анализирано,даже и със спътници.Русите ще получат оранжевата кутия проформа - те, а и "колегите" им от НАТО отдавна знаят истината,ние също,но ни трябват 10 дена до изборите и уеднаквяване на версиите!!!

50

до анонимен

преди 10 месеца

Браво! Човека Изобретил нов клапан и продал Патента!!! Той е Изобретател!!!!! Вие с колегата спорите за Произведен Продукт от "А до Я", например - автомобил, автобус, хладилник, телевизор, компютър и т.н.. Вашите доводи са недостатъчни! Така, че в случая той е прав!

49

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 40 "Ми хубо, но това не е вече български продукт а германски" Ц. Не позна. Произвежда си се в България. Изобретателя му си остава ИД на фабричката, което е създал. Да не говорим, че ставаше дума за иновация като пример за развитие.

48

До 40

преди 10 месеца

Като те гледам какъв диване дървен философ си защо не вземеш да откриеш колелото и да го патентоваш както приятеля ти е открил багажника?Хаха!Гербераски невежо!))

47

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен47Да не се задавиш със скобите бе.Айде кажи сега как руснаците нарочно са свалили самолета, че да им дадем черната кутия че да ни излъжат нещо там.

46

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 43 "А, ако точно така е станало, .т.е. т.нар. съюзник да го е прострелял, да го заметат под килима ли?" :))))))))))))))))))))))) Малко късно се сетихте, но и дотам ще стигнем. В седмиците след "разкодирането" доволно ще дискутираме "руската версия". Аз я знам още отсега. Въпроса е, дали ще могат да я докарат откъм достоверност. Друга прогноза: не. Просто руснаците са толкова некадърни, че накрая винаги опират до "вЕрвайте ни" :))))))))